Skip to main content

Maatwerk

Online marketing consultancy op maat
* Star 1-op-1 traject *

Dit online marketing consultancy traject stoomt je helemaal klaar voor skyhigh online succes.

De online wereld ligt eigenlijk al aan je voeten, wist je dat? Je hoeft er enkel vol vertrouwen in te stappen.

Ready to become a Star? ✨

Become
a
star!

Online marketing consultancy op maat

Going for astronomic impact online

Jouw online marketing is een vicieuze cirkel van website, emailmarketing & social media. Die cirkel draait doelbewust en is minutieus afgestemd op jouw ideale klant.

Goh, je bent niet per se slecht bezig. Maar hier en daar hapert het. Je social profielen staan niet op orde, er ontbreken nog funnels, je hebt geen duidelijke doelen. En daardoor loop je nog steeds klanten mis… *zucht*

Chin up! In dit persoonlijke consultancy traject optimaliseren we ten eerste jouw online marketing strategie. Daarna pakken we jouw social media marketing en/of emailmarketing aan, stap voor stap.

Ons doel? Astronomische impact online.

Tijdens jouw online marketing consultancy traject ligt de focus ten volle op jou – en jou alleen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en praktische ondersteuning, precies waar jij dat nodig hebt. Jij zit aan het stuur en ik ben jouw co-driver. 3-2-1… Go!

Hit that next level, in no time!

Stel je voor, jouw persoonlijke online marketing consultant! Op maat van jóuw business en jóuw wensen. Op jouw eigen tempo zelfs. Je krijgt alle praktische ondersteuning en je leert ineens ook hoe je zelf verder kan.

Yep, vanuit mijn jarenlange expertise gids ik jou naar de snelste methode om online te groeien. Ik reik je de beste oplossingen aan, afgestemd op jóuw ondernemersstijl.

We zoeken naar marketingtools die 100% natuurlijk aanvoelen voor jou. Zo zet jij ineens grotere stappen op veel kortere tijd. Zet je schrap, jouw online zichtbaarheid bereikt dat next level in no time!

Geweldig! Ik wil meer weten over het Star 1-op-1 traject!

Een heel toevallige ontmoeting via LinkedIn, die uitmondde in een schitterende samenwerking. Gestart vanaf nul - nog zonder definitieve naam of logo - met een plan dat in de startblokken stond, hadden we na 8 weken een website/webshop, waren we actief op sociale media, was het idee rond de nieuwsbrief klaar...
Cathy is een zeer gedreven ondernemer/marketeer, bij wie opgeven niet in het woordenboek staat en zeer doelgericht handelt.

Sonja De Coster - www.capesandgrapes.beZaakvoerder webshop Zuid-Afrikaanse wijnen en oliën

Voor wie is dit Star traject?

Het Star 1-op-1 traject biedt online marketing consultancy en ondersteuning voor straffe ondernemers die hun aanbod al op punt hebben en klaar zijn voor the next level.

Je weet waarmee je bezig bent en kiest er bewust voor om je online marketing strategie, social media marketing en emailmarketing optimaal te finetunen. Zodat je online succes ongekende hoogtes bereikt.

Online marketing consultancy en praktische ondersteuning

Tijdens jouw online marketing consultancy traject kunnen we samen bijvoorbeeld:

Jouw online marketingstrategie opzetten

Jouw social media marketing optimaliseren

Jouw social media copywriting optimaliseren

Jouw e-mailmarketing automatiseren

Jouw freebie uitwerken en implementeren in je website en social media

Jouw marketingfunnel na het downloaden van jouw freebie uitwerken en implementeren

Webinar funnels uitwerken, van registratie tot upsell

Automatische betalingen voor jouw online product integreren in jouw website

Jouw WordPress website optimaliseren

...

Of een combinatie van dat alles? You name it!

En wanneer jij dat wil, bied ik je graag praktische ondersteuning aan. Dan zet ik al je online kanalen en platformen tiptop in orde voor jou. En dat niet alleen…

Ik leer jou alles wat ik weet: welke marketingtools je best gebruikt, hoe je tijdbesparend werkt, hoe je perfect je doelgroep bereikt, hoe je rust en bovenal fun brengt in je marketing.

Met astronomische impact, dus! Net wat je nodig hebt?

Yes! Ik stap vandaag in het Star 1-op-1 traject!

Hoe gaan we samen aan de slag?
Star 1-op-1 traject

Online marketing consultancy op maat

Uitgebreid intakegesprek

Volledig op maat uitgewerkte begeleiding na onderling overleg

Praktische ondersteuning bij online marketingstrategie, social media marketing & e-mailmarketing

Live begeleiding afgewisseld met online theoriesessies

Ondersteunend videomateriaal,
templates en e-books

Tussentijdse individuele evaluatiemomenten

Emergency line

Q&A Zoomsessies

Eindevaluatie met afsluitend adviesrapport

The case of Muriel, a rising Star!

Muriel is een ervaren coach die goed weet wat ze wil. Toen ik haar leerde kennen, was ze al enkele jaren bezig met een groeiende praktijk. Nee, ze had absoluut niet te klagen. Maar… Muriel voelde dat ze nog niet het volle potentieel uit haar online marketing had gehaald. Dus klopte ze aan bij mij en koos ze meteen voor het Star 1-op-1 traject met online marketing consultancy op maat.

De ideale oplossing, zo bleek!

Muriel dacht dat meer zichtbaarheid gelijkstond aan meer adverteren… Auwch! Ik gaf haar al een eerste gouden tip: geef nóóit je geld uit aan kortetermijnoplossingen. Wat dan wel? Zet heldere doelen uit, focus op je ideale doelgroep en zorg voor een solide marketingbasis.

Eerst hebben we Muriels website geoptimaliseerd: meer call-to-actions, websiteformulieren met een duidelijk doel en pagina’s met een klaarder aanbod. Daarna een emailmarketing flow opgezet en een online marketing kalender. Ik leerde Muriel ook werken in haar eigen WordPress website, zodat ze niet meer afhankelijk was van haar designer.

And you know what? Het werkte. Muriel zette op korte tijd grote stappen voorwaarts. Ineens vonden méér mensen de weg naar haar website via social media. Ze lazen haar blog, tekenden in op haar mailinglist, downloadden haar freebies en… werden klant! Enthousiaste reviews op haar Facebook maakten de cirkel van een geslaagde online marketing helemaal rond. ?

Online marketing consultancy op maat

Lijkt het Star 1-op-1 traject jou ook op het lijf geschreven? Let me know!

Vertel me al jouw online frustraties en angsten. Dan gaan we samen aan de slag met jouw online zichtbaarheid. Op jouw tempo, uiteraard.

Niets moet en alles mag, want jij bent the Star. Je zal versteld staan van jezelf, dat ook.

En ik? Ik begeleid & ondersteun jou graag, in every step of the way. Beschouw me maar als jouw stok achter de deur.

Zo heb je 100 % garantie op impact, massa’s leren en heaps of online fun!

Alright, Cathy! I'm ready to become an online star!

Ik zocht een manier om mijn sales- en marketingflow te optimaliseren. Ik organiseer om de 3 weken een webinar en ben al goed aanwezig op social media, maar de follow-up kon nog beter.
Eerst bracht 3e mijn situatie in kaart: wat had ik precies nodig? Daarna liet ze mij de keuze: ofwel zelfstandig aan de slag, ofwel met Optimazing begeleiding erbij.
Ik koos voor de tweede optie, want Cathy’s kennis en expertise vormen natuurlijk wel een grote meerwaarde. In totaal duurde het hele traject een 5-tal maanden. In die tijd hebben we de automatische flow rond al mijn webinars en mijn hele e-mailmarketing op punt gezet.

Ik hou graag de controle en weet graag het fijne van de zaak. Zo heeft Cathy me zelfstandig leren werken met de tools en vandaag kan ik nog steeds rekenen op nazorg. Ook dat vind ik fantastisch.

Johan Huygh - www.tomanage.euZaakvoerder ToManage - Efficiëntie & digitalisering op de werkvloer

Of liever eerst vrijblijvend kennismaken?

Natuurlijk kan dat!

Laten we tijdens een ontspannen videobabbel ontdekken of dit online marketing consultancy traject iets is wat jij op dit moment nodig hebt.

En of wij wel zo’n Optimazing match zijn…
Al vermoed ik van wel, aangezien je helemaal tot hier gelezen hebt.

Zodus, eerst even zoomen? 😎

Oh ja, gezellig. Doen we!

Dit is Cathy

Jouw online sparringpartner in e-mailmarketing & social media

Cathy Tavernier is online media expert en jouw partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je alles wat ze weet. Niet alleen de wát, maar ook de hoe! Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft.

Met Optimazing, haar online marketingbureau in hartje Gent, helpt Cathy ambitieuze ondernemers zoals jij hun identiteit online neer te zetten door aan de slag te gaan met jouw e-mailmarketing en jouw social media optimalisatie, zodat jij de juiste klanten bereikt en zo meer business genereert.

En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze super belangrijk! Pretty optimazing, yes!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media