Skip to main content

Maatwerk

Online marketing consultancy op maat
*Online Magnetisch Groeisucces*

Mail naar Cathy Tavernier van Optimazing en krijg je freebie alsnog in je mailbox

Het Online Magnetisch Groeisucces programma is een online marketing consultancy traject dat je klaarstoomt voor skyhigh online succes.

Wil je superzichtbaar worden online, dan moet dit alles op orde staan:

  • Je website als online fundament, met een SEO-proof structuur en klantgerichte inhoud.
  • Je social media als middel bij uitstek om authentiek te verbinden met je doelpubliek.
  • Je emailmarketing als eigen platform om je lijst vol warme fans te laten groeien.

Tijdens jouw Online Magnetisch Groeisucces neem je zélf de touwtjes in handen. Gevolg? Je bent niet langer afhankelijk van de algoritmes en vergroot je know-like-trustfactor zónder pusherige salespraatjes.

Klaar om je OMG-gehalte te boosten?

Yes, ik boek m'n gratis adviesdate

Online marketing consultancy op maat

Going for astronomic impact online

Dit online marketing consultancy traject is geen one-size-fits-all. Dat kan ook niet, want elke business zit anders in elkaar. Elk aanbod, elke online markt, elk doelpubliek vereist een heel eigen online marketing aanpak.

Dat is waar ik tijdens het Online Magnetisch Groeisucces samen met jou persoonlijk induik. Noem het gerust diepzeeduiken, want we fileren jouw online zichtbaarheid tot op het bot – enfin, de graat.

Daarna optimaliseren we elk facet van je online marketingcirkel tot alles minutieus op elkaar is afgestemd. Bij de ene betekent dat wat meer werken aan de website, bij de andere zetten we eerst de marketingstrategie op. Of misschien wil jij nu vooral je emailinglijst laten groeien?

Het kan allemaal, stap voor stap. Ons doel? Astronomische impact online dankzij jouw marketing fundament dat helemaal op orde staat.

Tijdens jouw online marketing consultancy traject ligt de focus ten volle op jou – en jou alleen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en praktische ondersteuning, precies waar jij dat nodig hebt. Jij zit aan het stuur en ik ben jouw co-driver. 3-2-1… Go!

Hit that next level, in no time

Stel je voor, jouw persoonlijke online marketing consultant. Op maat van jóuw business en jóuw wensen. Op jouw eigen tempo zelfs. Je krijgt alle praktische ondersteuning en je leert ineens ook hoe je zelf verder kan.

Vanuit mijn jarenlange expertise gids ik jou naar de snelste methode om online te groeien. Ik reik je de beste oplossingen aan, afgestemd op jóuw ondernemersstijl.

We zoeken naar marketingtools die 100% natuurlijk aanvoelen voor jou. Zo zet jij ineens grotere stappen op veel kortere tijd. Zet je schrap, jouw online zichtbaarheid bereikt dat next level in no time.

Maar eerst … voelen of het klikt?

Super! Ik boek m'n gratis adviesdate

Een heel toevallige ontmoeting via LinkedIn, die uitmondde in een schitterende samenwerking. Gestart vanaf nul - nog zonder definitieve naam of logo - met een plan dat in de startblokken stond, hadden we na 8 weken een website/webshop, waren we actief op sociale media, was het idee rond de nieuwsbrief klaar...
Cathy is een zeer gedreven ondernemer/marketeer, bij wie opgeven niet in het woordenboek staat en zeer doelgericht handelt.

Sonja De Coster - www.capesandgrapes.beZaakvoerder webshop Zuid-Afrikaanse wijnen en oliën

Voor wie is het Online Magnetisch Groeisucces programma?

Dit 1-op-1 traject biedt online marketing consultancy en ondersteuning voor straffe ondernemers die hun aanbod (grotendeels) op punt hebben en helemaal klaar zijn voor the next level.

Jij pakt de dingen het liefst van al zelf vast. Je bent de architect van je eigen leven en vertrouwt je to do’s niet zo makkelijk toe aan iemand anders. Geloof me, ik weet hoe dat voelt!

Je weet waarmee je bezig bent en kiest er nu bewust voor om je online marketing strategie, social media marketing en emailmarketing optimaal te finetunen. Zodat je online succes ongekende hoogtes bereikt én je als dé expert binnen jouw vakgebied wordt aanzien.

Ben jij een KMO? Helemaal goed, er is een aangepast programma voor jou en je team zodat ook jullie door het dak kunnen gaan en na dit programma aanzien worden als dé expert binnen jullie vakgebied!

Online marketing consultancy & praktische ondersteuning

Tijdens jouw online marketing consultancy traject gaan we 6 maand samen aan de slag (die tijd heb je echt wel nodig om alles te implementeren).

Het ene facet heeft wat meer focus nodig dan het andere, maar het gevolg is dat jouw unieke online marketingcirkel op orde staat, klaar om jouw favoriete klanten aan te trekken.

Dit kunnen we samen doen:

Jouw online marketingstrategie opzetten

Jouw social media marketing optimaliseren

Jouw social media copywriting optimaliseren

Jouw emailmarketing automatiseren

Jouw freebie uitwerken en implementeren in je website en social media

Jouw marketingfunnel na het downloaden van jouw freebie uitwerken en implementeren

Webinar funnels uitwerken, van registratie tot upsell

Automatische betalingen voor jouw online product integreren in jouw website

Jouw WordPress website optimaliseren

...

En wanneer jij dat wil, bied ik je graag praktische ondersteuning aan. Dan zet ik al je online kanalen en platformen tiptop in orde voor jou. En dat niet alleen …

Ik leer jou alles wat ik weet: welke marketingtools je best gebruikt, hoe je tijdbesparend werkt, hoe je perfect je doelgroep bereikt, hoe je rust en bovenal fun brengt in je marketing.

Met astronomische impact, dus! Net wat je nodig hebt?

Yes! Ik wil kennismaken

Online marketing strategie

Een strak en doordacht plan

Een effectieve online marketingstrategie is de ruggengraat van jouw business. Is die wel stevig genoeg en gericht op exponentiële groei? We stippelen samen de marketingroute uit die perfect in lijn ligt met jouw aanbod, jouw doelen en jouw doelpubliek. Een strak en doordacht plan!

Website

Het fundament van je business

Je website is het online fundament van je business. Het hoort de draaispil te zijn van je online marketing.
Een snel ladende, gebruiksvriendelijke en up-to-date website maakt het verschil tussen een gewonnen of een verloren klant. Laten we dit dus zeker eerst op orde zetten.

Social Media

Optimale inzet van jouw kanalen

Aanwezig zijn op social media is cruciaal, maar tijdsefficiënt aanwezig zijn is een hele uitdaging. Waar zit je doelgroep? Welke kanalen zet je in? Welke content posten en hoe vaak? Samen zetten we de meest optimale koers uit, zodat je jezelf succesvol en authentiek neerzet als expert.

Freebie

Dé weggever op maat van je klant

Een blijvende indruk achterlaten bij je potentiële klanten? Dan is een waardevolle weggever ideaal om 1. je beter te leren kennen,
2. van je expertise te proeven en
3. vertrouwen te krijgen in je kunnen. Zo creëer je fans die alleen met JOU willen samenwerken.
Heb jij al zo’n freebie?
Dan optimaliseren we die toch gewoon?!

Emailmarketing

Connecteren met je warme fans

Onderschat de kracht niet van een persoonlijke mail. Als je emailmarketing inzet op een authentieke, niet-pusherige manier, dan kijken je warme fans uit naar elke boeiende mail die je hen stuurt. En die technische shizzle? No worries. We optimaliseren samen je nieuwsbrieven en mailingcampagnes.

Statistieken

Alert bijsturen naar nóg meer groei

Meten is weten, je kent het wel. Dat gaat natuurlijk ook op voor je online marketing activiteiten. We duiken diep in je statistieken, interpreten je cijfers op de juiste manier en halen er slimme inzichten uit.
Marketing is uittesten en bijsturen, sja … om daarna nóg meer te groeien online.

Hoe gaan we samen aan de slag tijdens
het Online Magnetisch Groeisucces programma?

Online marketing consultancy op maat

Uitgebreid intakegesprek

Volledig op maat uitgewerkte begeleiding na onderling overleg

Praktische ondersteuning bij online marketingstrategie, social media marketing & e-mailmarketing

½ dag online implementatie theoretisch gedeelte opzet marketingstrategie en online zichtbaarheid

1 LIVE implementatiedag opzetten marketingstrategie- en contentplanning

8 x een 1-op-1 online Deep Dive sessie (van max. 2 uur per sessie)

1 LIVE dag (topic naar keuze na onderling overleg)

Ondersteunend videomateriaal, templates en e-books

Emergency line

4 Q&A Zoomsessies in groep

Eindevaluatie met adviesbespreking

BONUSSEN:

Optimazing Marketingplanner (249 €)
Toegang besloten Facebookgroep gedurende 1 jaar
Dagworkshop ‘Leer converterende teksten schrijven – Authentieke emailkracht’ (147 €)
Extra video’s en aanvullend cursusmateriaal (1.500 €)

Het verhaal van Annick

Annick is een ervaren Keto expert die goed weet wat ze wil. Toen ik haar leerde kennen, was ze al enige tijd aan de slag met een gerenommeerde business coach. Haar jaartraject met deze coach werd al vlug bijna een anderhalf jaar traject en haar website was nog steeds niet op orde. Wat erger was: ze was niet online zichtbaar en haar gratis weggever werkte niet. Ze zat helemaal blok.

Samen gingen we aan de slag en leerde ze het volle potentieel uit haar online marketing halen.

De ideale oplossing, zo bleek!

Eerst hebben we Annick’s website geoptimaliseerd: van een one-pager naar een website met diverse pagina’s met een duidelijker aanbod, gratis weggever, meer info over haarzelf, meer call-to-actions, websiteformulieren met een duidelijk doel en een inspirerende blogpagina. Daarna een emailmarketing flow voor haar insulineresistentietest opgezet, die nu wel werkt en een online marketing kalender met maandelijkse nieuwsbrief. Annick kan na ons traject verder aan de slag en heeft ze me nodig, dan kan ze een vraag stellen in de besloten Facebookgroep of mij een seintje geven.

Zonder adverteren groeit Annick’s mailinglijst mooi aan. Zet ze heldere doelen uit, focust ze op haar ideale doelgroep en zorgt ze zo voor een solide marketingbasis. Enthousiaste reviews en reacties op social media posts maken de cirkel van een geslaagde online marketing helemaal rond. Zalig toch?

Je leest Annick’s verhaal hier.

Deze toppers volgden Annick alvast… Word jij de volgende?

Online marketing consultancy op maat

Lijkt het Online Magnetisch Groeisucces programma jou op het lijf geschreven? Let me know!

Vertel me al jouw online frustraties en angsten. Dan gaan we samen aan de slag met jouw online zichtbaarheid. Op jouw tempo, uiteraard.

Niets moet en alles mag, want jij bent de VIP. Je zal versteld staan van jezelf, dat ook.

En ik? Ik begeleid & ondersteun jou graag, in every step of the way. Beschouw me maar als jouw (vriendelijke) stok achter de deur.

Zo heb je 100 % garantie op impact, massa’s leren en heaps of online fun!

Alright, Cathy! Ik ben er klaar voor

Ik zocht een manier om mijn sales- en marketingflow te optimaliseren. Ik organiseer om de 3 weken een webinar en ben al goed aanwezig op social media, maar de follow-up kon nog beter.
Eerst bracht 3e mijn situatie in kaart: wat had ik precies nodig? Daarna liet ze mij de keuze: ofwel zelfstandig aan de slag, ofwel met Optimazing begeleiding erbij.
Ik koos voor de tweede optie, want Cathy’s kennis en expertise vormen natuurlijk wel een grote meerwaarde. In totaal duurde het hele traject een 5-tal maanden. In die tijd hebben we de automatische flow rond al mijn webinars en mijn hele e-mailmarketing op punt gezet.

Ik hou graag de controle en weet graag het fijne van de zaak. Zo heeft Cathy me zelfstandig leren werken met de tools en vandaag kan ik nog steeds rekenen op nazorg. Ook dat vind ik fantastisch.

Johan Huygh - www.tomanage.euZaakvoerder ToManage - Efficiëntie & digitalisering op de werkvloer

Eerst vrijblijvend kennismaken?

Natuurlijk kan dat!

Laten we tijdens een ontspannen videobabbel ontdekken of dit online marketing consultancy traject iets is wat jij op dit moment nodig hebt.

En of wij wel zo’n Optimazing match zijn …
Al vermoed ik van wel, aangezien je helemaal tot hier gelezen hebt.

Zodus, eerst even zoomen?

Oh ja, gezellig. Doen we!

Dit is Cathy

Zoveel méér dan standaard marketingadvies

Cathy Tavernier is jouw online optimalisatie marketingstrateeg en de partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je niet alleen de wát, maar ook de hoe! Als je dat wil, implementeert ze het zelfs voor jou. Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft. Ze bekijkt jouw marketing op lange termijn en gaat voor die authentieke connectie met jouw doelpubliek, maar ook tussen jullie beiden.

Haar klanten verspillen niet langer online hun tijd. Neen, ze worden voortaan als dé expert binnen hun vakgebied aanzien en doen niet aan pusherige sales.  En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze superbelangrijk!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media