Skip to main content

Online

Online Marketing- en Ondernemerstips

52 slimme tips voor meer (online) impact en connectie met je doelgroep en je authentieke zelf

Hoe zorg je ervoor dat jouw merk zichtbaar wordt en erboven uitsteekt in een wereld waar de concurrentie moordend is? Door online consistent jouw kennis en expertise te verspreiden.

Maar hoe val je dan op tussen al dat online geweld? Hoe onderscheid jij je, zodat je de erkenning krijgt die jij verdient?

Stel je voor dat je elke week, 1 jaar lang, een inspirerend online marketing- of ondernemerstip, inzicht, wist-je-datje of extra geschenk in jouw persoonlijke mailbox ontvangt en zo jouw zichtbaarheid vergroot!

Niet zomaar 52 tips

 

Mijn doel is om jou 52 weken te begeleiden en te stimuleren om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf een extra boost te geven en voor die extra connectie te gaan. Dit doe ik door waardevolle tips en tricks, inzichten, video tutorials, wist-je-datjes, mogelijke valkuilen, boeiende lees- en luistertips te delen met je zodat jij jouw online marketingactiviteiten zo efficiënt en doelgericht mogelijk aanpakt. Want dit is de enige manier om te connecteren op lange termijn met jouw doelgroep en dus jouw vooropgestelde doelen te bereiken; lees: klanten te werven.

52 marketing-
en ondernemerstips

Meer dan
20 video’s

5 downloadbare
hand-outs

Deze 52 tips zijn ontworpen om wekelijks geïmplementeerd te worden, waardoor je een jaar lang consistent kunt groeien zonder overweldigd te raken. Maar hier is de twist – ik weet dat soms de nood hoog is. Soms heb je die ene gouden tip nodig, precies op het moment dat je het het meest nodig hebt. Daarom zijn alle tips zichtbaar, vanaf dag één. Je hoeft niet te wachten. Je gaat meteen aan de slag, op jouw tempo, met die tip(s) die jij nodig hebt. Maar wekelijks herinner ik je er toch nog even aan dat er een tip op jou staat te wachten, zodat je niets over het hoofd ziet. Zo blijf jij ook in actie.

Een grote grote pluim voor jouw project! Chapeau hoor hoe je elke week zo'n mooie en waardevolle content online plaatst. Hopelijk vinden daardoor ook een aantal klanten de weg naar jou...

Eveline Coppinwww.boekvanmijnleven.be

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

 

Hoe vaak hebben we niet iets waardevols gekocht, om het vervolgens ongebruikt te laten liggen?  Dit zou zonde van de kennis die ik met je deel. Ook al is het ‘maar’ een klein bedrag. Tel alle kleine bedragen echter eens op waarmee je niets hebt gedaan, dan kom je aan een grote som.

€37 is peanuts voor de waarde die ik deel. Dit is een laagdrempelig aanbod om mij beter te leren kennen én jouw business een ware boost te geven op het vlak van jouw zichtbaarheid, maar bovenal je authentieke zelf neer te zetten en jouw doelgroep te bereiken. Bijkomend gevolg: jouw marketing wordt meer fun!

Je mails zijn echt top! Bedankt voor alle tips. Een collega die bij ons de marketing doet heeft zich ook al ingeschreven!

Stephanie R.Kwaliteitsmanagement in de zorg

Wat houdt deze ‘OptiGrowth Hack’ bundel precies in?

In een phygital wereld waar iedere klik, like en e-mail telt, onderscheid je je niet alleen door gezien te worden, maar bovenal door doelgericht te connecteren op een authentieke wijze met jouw doelgroep. Pas dan creëer je daadwerkelijk impact. Met de OptiGrowth Hack bundel til je jouw marketingvaardigheden naar een volgend niveau.

Deze bundel is niet zomaar een verzameling tips; het is een complete gids van hoe je online communiceert, verbindt en converteert met jouw doelgroep.

In de ‘OptiGrowth Hack bundel’ leer je o.a over:

Hashtags op social media

Heb je je ooit afgevraagd hoe sommige posts viraal gaan terwijl anderen onopgemerkt blijven? Het geheim ligt vaak in de slimme selectie van hashtags. Ontdek hoe je hashtags kunt gebruiken om jouw bereik te maximaliseren en de juiste doelgroep aan te trekken.

Verbinden op social media

Is jouw netwerk jouw net-werk? Leer de kunst van het verbinden op social media en bouw een gemeenschap op die jouw merk actief ondersteunt en promoot. Ontdek strategieën om authentieke connecties te maken die resulteren in duurzame relaties.

Het algoritme

Voelt het alsof jouw content verloren gaat in de zee van informatie? Wij leren je hoe je het algoritme kunt gebruiken in jouw voordeel, zodat jouw berichten hoger scoren en meer zichtbaar worden voor jouw ideale publiek.

De beste platforms te vinden voor jouw bedrijf

Niet elk social media platform is gelijk gecreëerd voor jouw unieke merk. Ontdek welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw doelgroep en hoe je elk platform optimaal kunt benutten voor jouw marketingstrategie.

De ongeziene waarde van e-mailmarketing

Waarom blijft e-mailmarketing een krachtig hulpmiddel in het digitale tijdperk? Leer hoe een goed opgezette nieuwsbrief niet alleen je directe verkoop kan verhogen, maar ook een diepere band kan creëren met jouw abonnees.

Het belang van ondertiteling

Met de opkomst van videocontent is het essentieel om inclusief en toegankelijk te zijn. Ondertiteling vergroot niet alleen jouw bereik, maar verbetert ook de betrokkenheid bij jouw content. Ontdek hoe je ondertitels effectief kunt inzetten.

De kracht van AI: ChatGPT

Heb je ooit overwogen AI, zoals ChatGPT, in te zetten om je contentstrategie te verrijken? Leer hoe kunstmatige intelligentie jou kan helpen bij het genereren van ideeën, het verbeteren van teksten en het optimaliseren van jouw marketinginspanningen.

En nog zo veel meer!

3D Cover - Optimazing Social Proof checklist

En wat dacht je van deze hand-outs:

Optimazing 6-stappenplan Voor Bloggen

Bundel Social Media Afmetingen 2024

Optimazing Social Proof Checklist

Optimazing Contenttips 2024

Checklist Opmaak Zakelijk Account

Ongelooflijk veel dank en respect voor alle tijd, moeite en waardevolle tips die jij in je mails en tips stopt!

Nathalie Rogierswww.flowmotion-coaching.com
Investering Optimazing Workshop Authentieke Emailkracht - Converterende teksten schrijven

Jouw investering voor deze superwaardevolle online marketingbundel?

Jouw investering voor de OptiGrowth Hack bundel, jouw schatkist vol met krachtige marketing- en ondernemerstips, komt neer op €37 excl. BTW. Ontgrendel een jaar lang inspiratie, strategieën en praktische tips om jouw online zichtbaarheid en ondernemerschap naar een hoger niveau te tillen, dankzij een marketing die bij jou past.

 

Jouw OptiGrowth Hack Bundel omvat:

  • Onmiddellijke Toegang tot 52 Zorgvuldig Geselecteerde Groeihacks: Van het moment van aankoop heb je toegang tot een volledig jaar aan content, zodat je direct kunt beginnen met het optimaliseren van jouw marketingaanpak en online zichtbaarheid.
  • Meer dan 20 video’s: Veel tips van de OptiGrowth Hack Bundel worden ondersteund door tutorials en video’s met marketing- en ondernemersinzichten.
  • Downloadbare hand-outs: Handige hand-outs om te bewaren aangevuld met inzichten en tips.

De bundel is verdeeld in 52 lessen waarbij jij elke week een mail ontvangt om jouw les te bekijken. Als je al verder wilt kijken of terug wil gaan kan dit altijd.

Toch nog een paar vragen bij deze bundel…

Krijg ik direct toegang tot alle 52 tips, of moet ik elke week wachten voor de nieuwe tip?

Ja, je krijgt onmiddellijk toegang tot alle 52 tips zodra je je inschrijft voor de OptiGrowth Hack Bundel. We hebben deze structuur gekozen zodat je op elk moment toegang hebt tot de informatie die je nodig hebt, zonder te hoeven wachten.
De wekelijkse e-mails dienen als een begeleide route door de content, om je te helpen gefocust en gemotiveerd te blijven gedurende het hele jaar.

Is deze bundel ook een meer-
waarde voor gevorderden?

Absoluut! De OptiGrowth Hack bundel is ontworpen om waarde te bieden aan ondernemers en marketeers op alle niveaus. Deze bundel spitst zich toe op authentiek online zichtbaar zijn, het belang van een marketingstrategie, het neerzetten van jouw brand, etc. Dus ben ik er van overtuigd dat je nieuwe inzichten, aha-momenten en vaardigheden krijgt, waardoor je je authentieke zelf met meer ease online neerzet.

Hoe lang heb ik toegang tot de OptiGrowth Hack Bundel?

Je hebt onbeperkt toegang tot de OptiGrowth Hack Bundel-materialen, zolang de cursus online beschikbaar is.
Dit betekent dat je op elk gewenst moment terug kunt keren naar de content, herhalen wat je hebt geleerd, en doorgaan met het toepassen van de inzichten en strategieën in je business.  De hand-outs kan je zonder problemen downloaden en bewaren als naslagwerk.

Dit is Cathy!

Zoveel méér dan standaard marketingadvies

Cathy Tavernier is jouw online optimalisatie marketingstrateeg en de partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je niet alleen de wát, maar ook de hoe! Als je dat wil, implementeert ze het zelfs voor jou. Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft. Ze bekijkt jouw marketing op lange termijn en gaat voor die authentieke connectie met jouw doelpubliek, maar ook tussen jullie beiden.

Haar klanten verspillen niet langer online hun tijd. Neen, ze worden voortaan als dé expert binnen hun vakgebied aanzien en doen niet aan pusherige sales.  En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze superbelangrijk!