Business

FAQ

Veelgestelde vragen

over onlinemarketing, social media en Optimazing

Wat is onlinemarketing eigenlijk?

Voor Optimazing is onlinemarketing alles wat je online of digitaal doet om te communiceren met je doelgroep, en je als bedrijf via digitale kanalen te tonen.

Hoe onderscheidt Optimazing zich van andere onlinemarketingbureaus?

Wij vertrekken altijd vanuit een analyse en maken en implementeren een onlinestrategie op maat. We bieden dus geen ad-hoc oplossingen en blijven je ook begeleiding bieden. Daarnaast ondersteunen we je niet alleen in de optimalisatie van je onlinemarketing en je social media, maar ook in alle administratie die daaruit voortvloeit. We kunnen bovendien rekenen op een uitgebreid netwerk van experts in alle domeinen van onlinemarketing en verwijzen je graag naar hen door als dat nodig is om jouw business te versterken.

Waarom werkt Optimazing altijd op maat?

Elk bedrijf, elke behoefte en elke verwachting is anders. Bovendien beschikt niet iedereen over evenveel voorkennis. Daarom is maatwerk de enige juiste aanpak om te komen tot een ideale onlinemarketing voor je bedrijf.

Moet ik kennis hebben van onlinemarketing om met Optimazing samen te werken?

Voorkennis is een persoonlijke meerwaarde, maar geen voorwaarde om met ons samen te werken. Bij ons ben je een vip. Dat betekent dat je het advies en de begeleiding krijgt die helemaal aansluit bij je wensen, noden en voorkennis.

Welke boekhoudkundige diensten biedt Optimazing aan?

Wij bieden geen boekhoudkundige diensten als dusdanig aan. We zijn wel jouw partner voor de automatisering van een aantal processen, zoals de facturatie in een webshop of bij een workshop, of de aanvragen voor subsidie via de kmo-portefeuille.

Waarom biedt Optimazing geen onlinecursussen aan?

Omdat we staan voor een persoonlijke aanpak op maat, en advies en begeleiding die helemaal op jouw situatie afgestemd zijn. Dat is voor ons essentieel om tot het beste resultaat te komen.

>> Lees meer over onze missie en visie >>

Waarom begint de aanpak van Optimazing altijd met een analyse?

Je kunt de optimale weg naar je bestemming niet bepalen als je niet weet vanwaar je vertrekt. Daarom begint onze begeleiding altijd met een grondige analyse van je huidige onlinemarketing en social media. Zo hebben we een duidelijk zicht op je sterktes en opportuniteiten, en weten we precies welke stappen we moeten zetten om die opportuniteiten te benutten.

Wanneer vormen mijn bedrijf en Optimazing een match?

We kunnen je helpen als je een duidelijk beeld hebt van je aanbod en goed beseft dat onlinemarketing tijd en actie vergt. Ook als jij kiest om jouw onlinemarketingactiviteiten deels of volledig uit handen te geven, hebben wij nog steeds jouw input nodig.

Waarom moet ik een voorschot betalen?

Een voorschot creëert engagement én garandeert een optimale focus op het traject.

Waarom biedt Optimazing altijd nabegeleiding aan?

Om tot een duurzaam geoptimaliseerde onlinemarketing te komen. De nabegeleiding zorgt ervoor dat je ook na het traject aan de slag blijft met je onlinemarketing en social media. Zo ben je zeker dat je inspanningen blijvend rendement opleveren.

Waarom adviseert Optimazing AutoRespond als e-mailsoftware?

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van dit programma. AutoRespond is geschikt voor e-mailmarketing én shoppingcarts, en biedt ook veel uitbreidingsmogelijkheden. Bovendien biedt Autorespond goede support.
Werk je liever met andere e-mailmarketingsoftware? Geen probleem. Want we hebben ook ervaring met systemen zoals Mailchimp en Flexmail. We stemmen graag met jou af welke software het beste bij jouw bedrijf en toekomstplannen past.

Heb je een vraag over onlinemarketing, social media of onze aanpak?

Contacteer ons dan en we helpen je graag verder!