Over Cathy Tavernier

Jouw online sparringpartner

in e-mailmarketing en social media

Dat is wie ik wil zijn voor jou. Een partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terechtkan met al je vragen over jouw online marketing. Ik leer je alles wat ik weet, bied je een stevige houvast en zorg dat je in actie blijft.

Done is better than perfect!

Amazing Online Visibility, Optimal Support

Optimazing staat voor ‘Amazing Online Visibility’ met ‘Optimal Support’, meteen ook de slagzin van mijn business.

Met Optimazing wil ik ambitieuze vrouwen zoals jij waanzinnig helpen groeien, dankzij een slimme online marketing en persoonlijke begeleiding. Samen zetten we jouw doelen uit, heel gericht en concreet. Met een efficiënte marketingplanning behalen we ze, dat beloof ik je.

En ook: je staat er no way, never alleen voor. Online marketing is een verhaal met ups en downs, dat weet je zelf ook. Ik ben het positieve klankbord dat je soms mist onderweg. En ik deel mijn expertise graag met jou.

Want jouw succes is mijn succes

Waarom ik dat zo graag doe? Omdat ik er gewoon ontzettend blij van word, telkens ik zie welke progressie mijn klanten maken. Welke transformatie ze ondergaan. Hoe ze angstig hun eerste stapjes in die online marketing jungle zetten en niet veel later vol zelfvertrouwen in het avontuur duiken.

Die big smile op hun gezicht als ze zien dat hun en mijn inspanningen lonen. Dat geeft me elke keer weer een enorme boost. Het motiveert me op mijn beurt om mijn expertise te blijven vergroten. Jouw succes is mijn succes! Of wat dacht je? 😉

Online marketing is fun!

Bloggen, vloggen, videomarketing, e-mailmarketing, social marketing, free downloads, marketingfunnels en landingspagina’s. Je krijgt er koude rillingen van? Ik begrijp het best. En dat is nergens voor nodig. Online marketing is fun en helemaal niet zo moeilijk.

Ah nee, want ik geef je de beste tools, tips en houvast om er meteen werk van te maken, met onmiddellijk resultaat. Zo verlies jij geen tijd door alles zelf van a tot z uit te dokteren.

Optimaal zichtbaar, ook online

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat je als ondernemer optimaal zichtbaar moet blijven, zowel online als offline. En dat doe je door te tonen wie je bent als persoon binnen je bedrijf. Wat jouw spirit is, jouw drive. Mensen doen nog altijd zaken met mensen, right?

Dus: laat gerust zien wie je bent, ook online! Trouwens, wat is er leuker dan jezelf mogen zijn?

Soms zal ik je even uit je comfortzone ‘moeten’ halen, dat nog wel ja. Nadien sta je gegarandeerd verbaasd over jezelf en de impact van je eigen durf. Ik blijf je daarna graag aanmoedigen om steeds een stapje verder te gaan, op jouw tempo weliswaar.

Je kiest zelf hoe we samenwerken

  • Je gaat helemaal zelf aan de slag via de Online Academy.
  • We gaan samen aan de slag in groep met extra individuele begeleiding.
  • Je volgt een (online) workshop.
  • Je kiest voor 1-op-1 begeleiding.
  • Of je besteedt jouw online marketing uit aan mij.

Ik geniet ervan om jou naar je next level van online zichtbaarheid te brengen en jou vreugdesprongetjes te zien maken bij elk doel dat je bereikt.

Practice what you preach

Efficiënt ondernemen? Ik doe het zelf ook, uiteraard. Zo zorg ik er jaar na jaar voor dat ik mijn onderneming naar het volgende level breng.

Daarom ben ik op zoek naar een virtueel assistent die me pro-actief ondersteunt in de alledaagse handel en wandel van mijn bedrijf. Denk jij een Optimazing match te zijn om samen te werken aan mijn ondernemersverhaal? Stuur dan gerust een mail met jouw motivatie en hoe jij denkt me te kunnen helpen naar cathy@optimazing.be.

Zo kan ik me nóg meer focussen op mijn klanten en doen wat ik zo graag doe: jou helpen met een ‘Amazing Online Visibility’.

Ontdek of we een Optimazing match zijn

Wil je meer weten over je ‘Amazing online visibilty’? En wil je ontdekken of we een Optimazing match zijn? Boek dan je gratis welkomstcadeautje, een gratis online marketing advies date!

Ja, ik wil een gratis online marketing advies date!