Skip to main content

Tools

Optimazing Novelties

Maandelijks gratis tips & tricks

Ben je online goed bezig of moet je dringend in de startblokken?
Heb je geen zin om het internet af te schuimen naar onmiddellijk inzetbare tips op het vlak van online zichtbaar zijn, social media optimalisatie, marketingstrategie en emailmarketing?
Wil je die liever in jouw persoonlijke mailbox ontvangen, zodat jouw online zichtbaarheid helemaal top wordt?

Dat kan heel eenvoudig! Schrijf je nu in voor de Optimazing Novelties.

Zo krijg je de beste tips & tricks over online marketing, social media optimalisatie, marketingstrategie, content, het inzetten van emailmarketing in je business en alle mogelijkheden hieromtrent rechtstreeks in jouw mailbox én blijf je op de hoogte van onze nieuwtjes.

Ik beloof je niet te spammen. Want ik geloof in ‘quality over quantity’. En mocht je mij toch (even) beu geraken, dan schrijf je je gewoon in 1 klik weer uit. Simpel, toch?

Ja, ik wil de Optimazing Novelties met gratis tips & tricks ontvangen!

Dit is Cathy

Jouw online sparringpartner in e-mailmarketing & social media

Cathy Tavernier is online media expert en jouw partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je alles wat ze weet. Niet alleen de wát, maar ook de hoe! Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft.

Met Optimazing, haar online marketingbureau in hartje Gent, helpt Cathy ambitieuze ondernemers zoals jij hun identiteit online neer te zetten door aan de slag te gaan met jouw e-mailmarketing en jouw social media optimalisatie, zodat jij de juiste klanten bereikt en zo meer business genereert.

En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze super belangrijk! Pretty optimazing, yes!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media