Amazing
Speaker

Spreker online marketing & social media

Boek Optimazing als spreker voor jouw event

Op zoek naar een spreker online marketing en social media

die jouw publiek warm maakt voor de digitale online wereld?

Call me, seriously!

Met veel plezier kom ik spreken op jouw event. Of dat nu een netwerkbijeenkomst is, een Open Coffee, een seminarie, een workshop of een ander zakelijk event.

Online marketing en social media zijn cruciaal geworden voor élke business in élke sector. Wie vandaag onderneemt, weet het best ook één en ander af van marketing. En al zeker online! Er zijn er die spelen met online marketing en anderen die al op voorhand hun neus optrekken.

Ik ben graag diegene die alle neuzen richting een succesvolle online marketing zet, want het ís kinderspel. Zolang je de juiste tools en tricks maar kent. Die geef ik jouw publiek dan ook mee in een presentatie vol interactie en fun.

Kies gerust één van onderstaande onderwerpen uit! Of wil je liever een presentatie volledig op maat van jouw berijf of organisatie? Dat kan ook.

Stuur me gerust een mail en vertel me alles over je event, de gewenste duur en de grootte van de groep.

Boek Optimazing als spreker op jouw seminarie, gastcollege, seminarie of andere zakelijke bijeenkomst. Contacteer ons voor meer info.
Optimazing logo

Keuze onderwerpen

Het samenspel tussen de verschillende onderdelen van online marketing.

Hoe bereik je een impactvolle online zichtbaarheid?

Hoe doe je aan klantwervende online marketing?

Aanwezig zijn op elk social mediaplatform: juist wel of net niet?

De impact van video op je online zichtbaarheid

Of: we stellen samen de inhoud van de presentatie op!

En wat kost dat?

Het kostenplaatje van de presentatie hangt natuurlijk af van jouw wensen, de duur, de doelgroep, het soort event, het aantal deelnemers en een eventueel naslagwerk.

Onder bepaalde voorwaarden ben ik ook bereid als kosteloze spreker online marketing en social media op te treden. Just ask me!