Tools

Optimazing Online Marketingplanner

Zet je op de wachtlijst voor de editie 2022 en ontvang alvast 2021 gratis!

Optimazing marketing planner 2019

Het geheim van online marketing die echt werkt?

Je doelgroep bereiken. Op het juiste moment, via de juiste kanalen en met de juiste content.

En dat betekent … dat je best héél doordacht met je online marketing aan de slag gaat. Het goede nieuws? Met de Optimazing Marketingplanner krijg je een handig instrument om je online marketing activiteiten bewust, strategisch en overzichtelijk te plannen.

Curious already?

Schrijf je nu in op de wachtlijst en ontvang de marketingplanner 2022 tegen mid-oktober in jouw persoonlijke mailbox. Als bonus krijg je de marketingplanner 2021 onmiddellijk toegestuurd. Zo kan je alvast instant meer leads aantrekken met je online marketing voor de rest van dit jaar.

Of luister even naar wat Karin Vandergeeten van Simpelweg Karine te zeggen heeft over de Optimazing Marketingplanner …

Het geheim

Een goed onderbouwd en doordacht concept

De Optimazing online Marketingplanner begeleidt je door het hele jaar.

Je eerste opdracht? Stilstaan bij wat je als ondernemer dit jaar wil bereiken en hoe je je online marketing en social media wil inzetten om die doelen te realiseren.

Ready for an optimazing change?

Gedetailleerde acties plannen binnen je online marketing

Tijd om te plannen! Je verdeelt je jaardoel over de vier kwartalen, plant de nodige acties in per maand en werkt ze in detail uit. Is er een maand voorbij? Dan analyseer je met deze online marketingplanner heel eenvoudig al je acties. Zo kan je de volgende maand gemakkelijk bijsturen als dat nodig is.

En zo wordt jouw planningstool ineens een handig naslagwerk voor het volgende jaar!

3 extra bonussen: instructievideo’s & maandelijkse Q&A sessie

De Optimazing Marketingplanner is een digitaal invulbare planningstool op jaar-, kwartaal-, maand- en weekniveau. Deze online marketingplanner omvat een contentplanning met inspirerende data die interessant zijn voor je online communicatie. Je kiest natuurlijk zelf met welke data je aan de slag gaat…

Elke maand kan je rekenen op een inspirerende maandquote of een verhelderend inzicht. In de besloten Facebookgroep, waar je ervaringen kan delen en vragen stellen aan de andere ondernemers deel ik nog andere tips én bouwen we aan een hechte community met gelijkgestemde ondernemers, die elkaar inspireren en in actiemodus zetten.

Je krijgt o.a. nog videomateriaal waaronder een instructievideo over hoe ikzelf de Optimazing Marketingplanner gebruik, zodat je deze optimaal gaat gebruiken en tijd kunt winnen met jouw social media PLUS een video over hoe je je social media posts op voorhand kunt inplannen en zo mega veel tijd kan winnen én een video over hoe je tijdbesparend kan  werken met jouw beeldmateriaal.

O ja, en je ontvangt ook nog een template om al jouw ideeën gestructureerd in één overzicht onder te brengen! Super handig allemaal.

Iedere 3de maandag van de maand houden we een maandelijkse Q&A sessie waarin je al je vragen rond contentplanning en social media kunt stelen met een groep enthousiaste ondernemers en ikzelf, als je sparringpartner. En dit een jaar lang.

Geen online formulier, wél digitaal & printable

De Optimazing Marketingplanner 2022 is een online marketingplanner die je per mail ontvangt in pdf.format (*).
Jouw investering voor deze planningstool die jou structuur brengt, met inspirerende data (ook wel inhaakmomenten genoemd) samen met het videomateriaal, de template, de evaluatieformulieren, tal van tips via de besloten Facebookgroep en de maandelijkse Q&A sessies bedraagt 125 euro excl. 21% BTW.  

NIEUW in 2022! Een heus overzicht per maand om in detail jouw ondernomen acties te evalueren en bij te sturen voor het volgende jaar. Zo wordt jouw huidige marketingplanner een heus naslagwerk voor het volgende jaar.

BONUS!!! Schrijf je je nu in op de wachtlijst, dan krijg je de Optimazing Marketingplanner 2021 onmiddellijk doorgestuurd. Zo kan je alvast aan de slag met jouw online zichtbaarheid efficiënt aan te pakken en te connecteren met jouw doelgroep.
Tegen mid-oktober mag je dan de editie 2022 in jouw persoonlijk mailbox verwachten.

Met deze tool kan je niet anders dan meer online zichtbaarheid krijgen! En dat willen we toch allemaal? Ik toon je hoe je écht het maximum uit deze handige tool haalt!

(*) De marketingplanner is digitaal invulbaar, maar ik raad je aan om de online marketingplanner thuis te printen. De maandkalender komt het best tot zijn recht op A3-formaat. Hang je kwartaaldoelen en contentplanning altijd op een zichtbare plaats. Remind yourself to take action… 😉 

Because energy flows where attention goes!

Marketingplanner 2021 infographic: Q&A sessies en extra video

Waarom kiezen voor deze online Marketingplanner?

meer return dankzij een strategische en planmatige aanpak

een superefficiënte en tijdbesparende planningmethode

massa’s inspiratie voor je social media

meer inzicht in succesfactoren

3 instructievideo's voor het opzetten van je marketing strategieplan en meer tijdwinst en impact met je social media

maandelijkse Q&A sessie, iedere 3de maandag van de maand

handige template om je ideeën en content te centraliseren

meer online zichtbaarheid met minder stress

handig naslagwerk voor jouw social media marketing strategieplan van volgend jaar

mogelijkheid om ideeën te delen en te overleggen met gelijkgestemde ondernemers in de besloten Facebookgroep

Werk nú aan je online zichtbaarheid met deze handige online Marketingplanner!

Want ad hoc aanwezig zijn op je social media en allesbehalve
consistent bezig zijn met bloggen en e-mailmarketing…
is a pure waste of your time and money!

Zou jij de Optimazing Marketingplanner aanraden aan anderen?

“We zetten het kwartaal interactief in met een teambrainstormsessie met behulp van de Optimazing Marketingplanner! Vanuit jaardoelstellingen maken we een breakdown per kwartaal en dan wordt de content ingevuld. Bedankt Cathy om deze fantastische tool op de markt te brengen, ze is voor ons al meteen heel waardevol!!”

Karen Dendas - www.datalink.beWebarchitect en Chief Inspirator Officer

“Toen ik de mails met tips in mijn mailbox kreeg, stuurde ik Cathy volgende mail: 'Klein vraagje: is dat een mail waarvoor ik betaald heb? Of is dit een nieuwsbrief van jou? Want dit is echt wel heel veel content hé ...'
Mijn planning staat al klaar dankzij deze fantastische planner!”

Annelies De Roover - www.balansharmonieveerkracht.beEnergietransformator

“Ik heb de afgedrukte versie van de marketingplannen opgehangen: heel praktisch om bij elk ideetje een post-it te plakken. Het helpt me mijn posts in te plannen (wat voorheen wel al eens bleef liggen door tijdsgebrek). Maar voornamelijk geeft het me een strategisch doel, het is dus niet zomaar wat posten. De planner heeft me veel bijgebracht over het strategisch nadenken over communicatie op sociale media en consistent zijn. De inspiratie die je er bij krijgt is een extraatje. Een absolute aanrader dus!”

Debora Bielen - www.nononsensedesign.beInterieurarchitect & grafisch vormgever gespecialiseerd in visual branding

Dankjewel voor de Q&A van gisteren. Het heeft mij weeral een stap verder geholpen. Volgens mij zijn er veel mensen die zoals ik met vragen zitten, omdat social media geen vertrouwde omgeving is en waar daarenboven om de haverklap iets wijzigt. Hier krijg ik mijn antwoorden en dat allemaal als bonus bij de marketingplanner.
Misschien moet je deze Q&A's toch betalend gaan aanbieden, Cathy, want dit is echt véél waarde die jij geeft.

Christine Deckx - www.budex.beManaging Director Budex