Skip to main content

Online Marketingplanner

Dé enige marketingplanner die een échte tool is met zoveel extra inspiratie en waarde on top. Check ‘m out!

Gedaan met flutjesmarketing! De Optimazing Online Marketingplanner heeft niet alleen meer dan 750 inspirerende data (inhakers), maar is bovenal een handige marketingplanner én tool om ál je online marketing activiteiten vanaf nu bewust, strategisch en overzichtelijk te plannen.

Waarom? Omdat je nu écht voor die interactie met je doelgroep gaat. Op het juiste moment, via de juiste kanalen, met de juiste content en uiteindelijk onafhankelijk van de algoritmes. Dát is het geheim van online marketing die echt werkt!

Optimazing marketingplanner 2024
Cathy Tavernier, jouw e-mailmarketing en social media sparring partner

Ben jij klaar voor méér rust in jouw hoofd en véél meer online impact in véél minder tijd?
Bestel dan nu jouw Optimazing Marketingplanner…

Uhhh… wat bedoel je?

De Optimazing Marketingplanner. Waarom dan wel?

Omdat de 6de editie (2024) van de Marketingplanner nog waardevoller is dan de 5 voorgaande edities. Hij is gewoon de max en anders dan eender welke andere marketingplanner. Hier vind je niet alleen inspirerende data.
Neen, echt! Deze marketingplanner gaat zoveel verder dan jou alleen maar enkele inhaakmomenten geven. Deze tool zorgt er voortaan ook voor dat je nog méér jouw focus behoudt. Echt waar! Met de blanco jaar-, kwartaal- en maandoverzichten heb jij nog extra ruimte om jouw ideeën uit te schrijven.
En het handige videomateriaal zorgt ervoor dat jij de marketingplanner als een ware tool gebruikt en jouw brand en missie neerzet op die manier die het best bij jou past. En er is meer: extra videomateriaal om jouw ideeën te centraliseren en bij te houden. Niets gaat meer verloren.

NIEUW: Naast de extra schrijfruimte besteed ik dit jaar ook  meer aandacht aan jouw ondernemerschap. Want ondernemen dat is groeien; vallen en weer opstaan. En deze editie is een geprinte versie met maandtabbladen en al er bovenop! Heel handig om mee te werken dus en zaken op te zoeken.

Allemaal goed doordacht die marketingplanner. Machtig als je vanuit je kennis en expertise zoiets concreets en handig kunt maken. Dikke merci, Cathy!

Veerle Degrieck - Reflexiemaatje (XL), Winstplantrekker, PortemonJA

De Optimazing Marketingplanner uitgelicht

Strategie

Een goed onderbouwd en doordacht concept

Een goed onderbouwde en doordachte marketingplanner tool! Niet zomaar een planner. Jij blijft je focus behouden!

Doelen

Gedetailleerde acties plannen doorheen het jaar

Verdeel je jaardoelen over de 4 kwartalen, plan de nodige acties in per maand en werk ze tot in het grootste detail uit.

Ondernemen

Oog voor jou als mens en ondernemer

Bewust stilstaan en even achterom- en vooruitkijken.
Mét extra schrijfruimte om je inzichten en ideeën neer te schrijven.

Werkmateriaal

Video’s, een voorbeeldplanning, 4 Q&A sessies etc.

Videomateriaal, tips en inzichten, 4 Q&A sessies om je online zichtbaarheid en brand efficiënter aan te pakken met tijdwinst.

Analyse

Terugblikken en bijsturen

Op het einde van de maand analyseer jij jouw online activiteiten en noteer je lumineuze ideeën voor volgend jaar.

Community

Facebookgroep en sparringpartner

Updates, inspiratie en jouw vragen in de besloten Facebookgroep. Elk kwartaal houden we een live online Q&A sessie van 1 tot  1½ uur.

Inhakers

Meer dan 750 inspirerende data

Ter inspiratie krijg je meer dan 750 data die je op jouw eigen authentieke manier toepast op jouw business. Inspiratie ten top.

Bonussen

Nice to have’s

Maandtabbladen, content inspiratiebundel,
handig werkmateriaal

Wat zegt een ander over de Optimazing Online Marketingplanner?

Mij hoef je niet te geloven, nope. Dit is wat Karine vindt van de Optimazing Online Marketingplanner – editie 2020.

“Zichtbaarheid creëren was voor mij altijd een struggle for life. Dankzij de Online Marketingplanner van Cathy ben ik erin geslaagd om met heel veel fun mijn online marketing en social media te plannen. (…) De topics die op de kalender staan, zijn absoluut een goeie leidraad om mee aan de slag te gaan.”
Karin Vandergeeten, Simpelweg Karine.

En weet je wat de max is…?

Editie 2024 is nog wat uitgebreider zodat je meer focus behoudt én zorgt dat je voortaan nog meer op de hoogte blijft van het reilen en zeilen in social medialand!

Regel jij die marketingplanner voor mij, Cathy? Want ik was totaal vergeten dat mijn masterclass al volgende week plaats vond. Ik dacht dat het de week erop was. En wanneer versturen we de nieuwsbrief terug? Oh ja, dan moet mijn blog ook live staan en moet ik nog een video opnemen.
Breng het maar in orde, want met die marketingplanner had ik veel meer focus en overzicht. Alvast bedankt!

Ilse Van der Stappen - www.artenic.beInterieurarchitecte met pit

Jouw investering voor deze ongelooflijk waardevolle planningstool?

Die bedraagt 249 € excl. BTW.

Dat is dus minder dan 1 € per dag om het fundament te leggen van het welslagen van jouw online marketingactiviteiten: lees impact hebben!

Daarvoor krijg jij dus een schat aan structuur en inspiratie, gratis videomateriaal, inzicht in je eigen business, extra content- en ideeën tips en een geoptimaliseerde manier om al deze info te centraliseren, 4 online live Q&A sessies, updates over Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, videomarketing etc. én 1 jaar enthousiaste ondersteuning van mezelf en gelijkgestemden in onze besloten Facebookgroep.

Da’s dus heel wat waarde voor die prijs.

Zolang de voorraad strekt: maandtabbladen en extra werktools.

Gratis aanvullend video- en werkmateriaal

Oh ja, ik vergat het bijna: méér dan 750 inspirerene data

De Optimazing Marketingplanner niet alleen een contentplanner, maar een heuse marketingstrategietool

Bestel vlug jouw Optimazing Marketingplanner en je ontvangt onmiddellijk een mini digitale versie in jouw persoonlijke mailbox in afwachting van ontvangst van de gedrukte marketingplanner!

Na ontvangst van jouw betaling schiet ik onmiddellijk in actie en gaat de gedrukte versie van de Optimazing Marketingplanner richting de post. Tijdens de maand januari met allerlei extra zaken zoals maandtabbladen, extra werktools en een leuke verrassing.
In jouw mailbox vind je alvast de digitale versie van het 1ste kwartaal, zodat je meteen aan de slag kan.

Oh ja, ik wil die marketingplanner!
Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent -rechts

Zou jij de Optimazing Marketingplanner aanraden aan anderen?

“Toen ik de mails met tips in mijn mailbox kreeg, stuurde ik Cathy volgende mail: 'Klein vraagje: is dat een mail waarvoor ik betaald heb? Of is dit een nieuwsbrief van jou? Want dit is echt wel heel veel content hé ...'
Mijn planning staat al klaar dankzij deze fantastische planner!”

Annelies De Roover - www.balansharmonieveerkracht.beEnergietransformator

“We zetten het kwartaal interactief in met een teambrainstormsessie met behulp van de Optimazing Marketingplanner! Vanuit jaardoelstellingen maken we een breakdown per kwartaal en dan wordt de content ingevuld. Bedankt Cathy om deze fantastische tool op de markt te brengen, ze is voor ons al meteen heel waardevol!!”

Karen Dendas - www.datalink.beWebarchitect en Chief Inspirator Officer

“Ik heb de afgedrukte versie van de marketingplannen opgehangen: heel praktisch om bij elk ideetje een post-it te plakken. Het helpt me mijn posts in te plannen (wat voorheen wel al eens bleef liggen door tijdsgebrek). Maar voornamelijk geeft het me een strategisch doel, het is dus niet zomaar wat posten. De planner heeft me veel bijgebracht over het strategisch nadenken over communicatie op sociale media en consistent zijn. De inspiratie die je er bij krijgt is een extraatje. Een absolute aanrader dus!”

Debora Bielen - www.nononsensedesign.beInterieurarchitect & grafisch vormgever gespecialiseerd in visual branding

Dankjewel voor de Q&A van gisteren. Het heeft mij weeral een stap verder geholpen. Volgens mij zijn er veel mensen die zoals ik met vragen zitten, omdat social media geen vertrouwde omgeving is en waar daarenboven om de haverklap iets wijzigt. Hier krijg ik mijn antwoorden en dat allemaal als bonus bij de marketingplanner.
Misschien moet je deze Q&A's toch betalend gaan aanbieden, Cathy, want dit is echt véél waarde die jij geeft.

Christine Deckx - www.budex.beManaging Director Budex

Waarom kiezen voor de Optimazing Marketingplanner?

Dit is het:

Meer dan 750 inspirerende data om jouw content op te maken en het tussendoor lekker luchtig te houden.

Zoom in & uit: van jaardoelen naar kwartaaldoelen, naar maanddoelen én omgekeerd. Mét oog voor jouw sterktes, zwaktes, opportuniteiten en eventuele bedreigingen.

Plus: 4 instructievideo's om het maximaal te halen uit al jouw online marketing activiteiten

Voorbeeld van een contentplanning die je helemaal kan toepassen op jouw eigen business.

Plus: 4 live online Q&A sessies per jaar om al jouw vragen live te stellen en op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes in social media land

Superefficiënte en tijdbesparende planningmethode voor je online marketing (van blog, nieuwsbrief tot al jouw social media)

Naslagwerk voor jouw social media marketing strategieplan van volgend jaar

Dit win jij:

Jij zit niet langer verlegen om content en weet heel goed wat je allemaal kan plaatsen om jouw doelgroep te inspireren en jouw Know-Like-Trust factor te vergroten.

Méér tijdwinst en nóg meer impact met je social media en online marketing

Meer return dankzij een strategische en planmatige aanpak

Extra inzichten in jouw ondernemerschap en jouw valkuilen.

Méér erkenning als de expert binnen jouw vakgebied en dat met mínder stress

Een toffe Facebookcommunity met ambitieuze ondernemers, net als jij

Een gedrukte versie, waarbij je na bestelling onmiddellijk al de digitale versie van Q1 ontvangt, zodat je meteen aan de slag kan in afwachting van de gedrukte versie.

Tijdens de maand januari met extra werktools, zoals maandtabbladen en dergelijke meer.

De marketingplanner stelt me in staat om gericht m'n doelen uit te schrijven en ook te beoordelen. Zo post ik niet meer als een zogenaamde 'kip zonder kop', maar plan ik veel berichten vooruit. Natuurlijk kost het nog wel wat tijd, maar het bespaart ook veel. Het geeft daarnaast rust om de planning voor een maand of meerdere maanden uit te schrijven. Zo weet ik wat er gepost gaat worden en is het stemmetje in mijn hoofd gestopt met porren. Dit is het 3de jaar op rij dat ik de marketingplanner gebruik en het is mooi om te zien hoe de marketingplanner ieder jaar meegroeit met Cathy's ondernemerschap en inzichten.

Jeannette Hanenburg - www.colourprofessionals.euKleurdesignexpert

Werk nú aan je online zichtbaarheid met deze handige online Marketingplanner!

Want ad hoc aanwezig zijn op je social media en allesbehalve consistent bezig zijn met bloggen en e-mailmarketing is… a pure waste of your time and money! En dat wil jij toch niet?!

Bestel nú de Optimazing Marketingplanner editie 2024 én ontvang onmiddellijk de digitale versie van Q1 zodat je meteen aan de slag kan. Ondertussen doe ik het nodige om de gedrukte versie van jouw marketingplanner richting de post te sturen. Zo kan je nu al efficiënt aan de slag met jouw online marketingactiviteiten en zorg jij voor meer impact.

Gaan we ervoor of niet?! Wat denk je?

Word affiliate voor Optimazing Online Marketing - Marketingbureau te Gent

Gebruik jij de Marketingplanner en ben je zo tevreden dat je deze wenst aan te bevelen aan jouw netwerk? Ga deze dan niet kopiëren aub, want hier zitten heel wat uurtjes hard werk in. En kom ik het te weten, dan hangen daar ook nog sancties aan vast.

Laten we gewoon een deal sluiten en vraag jouw affiliate link aan via de onderstaande knop. Dé max toch?!
Zo verdien jij ook een extra centje en helpen we elkaar naar meer online zichtbaarheid! Bovendien gelden alle lopende acties ook voor jouw netwerk en geniet men van alle voordelen (videomateriaal, Q&A sessies, toegang besloten Facebookgroep etc.).
Wat denk je, deal?

Oh ja, ik word graag affiliate!

Dit is Cathy

Zoveel méér dan standaard marketingadvies

Cathy Tavernier is jouw online optimalisatie marketingstrateeg en de partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je niet alleen de wát, maar ook de hoe! Als je dat wil, implementeert ze het zelfs voor jou. Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft. Ze bekijkt jouw marketing op lange termijn en gaat voor die authentieke connectie met jouw doelpubliek, maar ook tussen jullie beiden.

Haar klanten verspillen niet langer online hun tijd. Neen, ze worden voortaan als dé expert binnen hun vakgebied aanzien en doen niet aan pusherige sales. En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze superbelangrijk!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media