Tools

Optimazing Online Marketingplanner

Optimazing marketing planner 2019

Het geheim van online marketing die echt werkt?

Je doelgroep bereiken. Op het juiste moment, via de juiste kanalen en met de juiste content.

En dat betekent … dat je best héél doordacht met je online marketing aan de slag gaat. Het goede nieuws? Met de Optimazing Marketingplanner krijg je een handig instrument om je online marketing activiteiten bewust, strategisch en overzichtelijk te plannen.

Curious already?

Haal nu meteen je Optimazing Marketingplanner in huis en trek instant meer leads aan met je online marketing.

Of luister even naar wat Karin Vandergeeten van Simpelweg Karine te zeggen heeft over de Optimazing Marketingplanner …

Het geheim

Een goed onderbouwd en doordacht concept

De Optimazing online Marketingplanner begeleidt je door het hele jaar.

Je eerste opdracht? Stilstaan bij wat je als ondernemer dit jaar wil bereiken en hoe je je online marketing en social media wil inzetten om die doelen te realiseren.

Ready for an optimazing change?

Gedetailleerde acties plannen binnen je online marketing

Tijd om te plannen! Je verdeelt je jaardoel over de vier kwartalen, plant de nodige acties in per maand en werkt ze in detail uit. Is er een maand voorbij? Dan analyseer je met deze online marketingplanner heel eenvoudig al je acties. Zo kan je de volgende maand gemakkelijk bijsturen als dat nodig is.

En zo wordt jouw planningstool ineens een handig naslagwerk voor het volgende jaar!

Sweet extra’s voor je online marketing

De Optimazing Marketingplanner is een digitaal invulbare planningstool op jaar-, kwartaal-, maand- en weekniveau. Deze online marketingplanner omvat een maandkalender met inspirerende data die interessant zijn voor je online communicatie. Je kiest natuurlijk zelf met welke data je aan de slag gaat…

Elke maand kan je rekenen op een inspirerende maandquote of een verhelderend inzicht. In de besloten Facebookgroep, waar je ervaringen kan delen en vragen stellen aan de andere ondernemers deel ik nog massa’s andere tips én krijg je het nodige videomateriaal over hoe je de Optimazing Marketingplanner optimaal gebruikt en tijd kunt winnen met jouw social media.

O ja, en je ontvangt ook nog een template om al jouw ideeën gestructureerd in één overzicht onder te brengen! Super handig allemaal.

Geen online formulier, wél digitaal & printable

De Optimazing Marketingplanner 2020 is een online marketingplanner die je digitaal ontvangt in pdf.format (*). Je krijgt hem nu per mail voor slechts 79 euro  i.p.v. 97 euro. Deze korting wordt automatisch verrekend. Prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Meer nog, je ontvangt ook een template om al jouw content voortaan te centraliseren. Plus: je krijgt nog een instructievideo over hoe ikzelf de Optimazing Marketingplanner gebruik én extra videomateriaal om tijd te winnen met jouw social media. En dat willen we toch allemaal? Ik toon je hoe je écht het maximum uit deze handige tool haalt!

(*) De marketingplanner is digitaal invulbaar, maar ik raad je aan om de online marketingplanner thuis te printen. De maandkalender komt het best tot zijn recht op A3-formaat. Hang je kwartaaldoelen en maandplanning altijd op een zichtbare plaats. Remind yourself to take action… 😉 

Because energy flows where attention goes!

Infographic Optimazing marketingplanner

Waarom kiezen voor deze online Marketingplanner?

meer return dankzij een strategische en planmatige aanpak

een superefficiënte en tijdbesparende planningmethode

massa’s inspiratie voor je social media

meer inzicht in succesfactoren

instructievideo en videomateriaal voor meer tijdwinst met je social media

een jaar lang begeleiding via besloten Facebookgroep

handige template om je ideeën en content te centraliseren

meer online zichtbaarheid met minder stress

extra structuur dankzij deze handige planningtool

mogelijkheid om ideeën te delen en te overleggen met gelijkgestemde ondernemers

Werk nú aan je online zichtbaarheid met deze handige online Marketingplanner!

Want ad hoc aanwezig zijn op je social media en allesbehalve
consistent bezig zijn met bloggen en e-mailmarketing…
is a pure waste of your time and money!

Zou jij de Optimazing Marketingplanner aanraden aan anderen?

“We zetten het kwartaal interactief in met een teambrainstormsessie met behulp van de Optimazing Marketingplanner! Vanuit jaardoelstellingen maken we een breakdown per kwartaal en dan wordt de content ingevuld. Bedankt Cathy om deze fantastische tool op de markt te brengen, ze is voor ons al meteen heel waardevol!!”

Karen Dendas - www.datalink.beWebarchitect en Chief Inspiration Officer

“Ik heb de afgedrukte versie van de marketingplannen opgehangen: heel praktisch om bij elk ideetje een post-it te plakken. Het helpt me mijn posts in te plannen (wat voorheen wel al eens bleef liggen door tijdsgebrek). Maar voornamelijk geeft het me een strategisch doel, het is dus niet zomaar wat posten. De planner heeft me veel bijgebracht over het strategisch nadenken over communicatie op sociale media en consistent zijn. De inspiratie die je er bij krijgt is een extraatje. Een absolute aanrader dus!”

Debora Bielen - www.nononsensedesign.beInterieurarchitect & grafisch vormgever gespecialiseerd in visual branding