Skip to main content

Optimazing Marketingplanner

Dé enige marketingplanner die een échte tool is met zoveel extra inspiratie en waarde on top. Check ‘m out!

Gedaan met flutjesmarketing! De Optimazing Marketingplanner heeft niet alleen meer dan 600 inspirerende data (inhakers), maar is bovenal een handige marketingplanner én tool om ál je online marketing activiteiten vanaf nu bewust, strategisch en overzichtelijk te plannen.

Waarom? Omdat je nu écht voor die interactie met je doelgroep gaat. Op het juiste moment, via de juiste kanalen, met de juiste content en uiteindelijk onafhankelijk van de algoritmes. Dát is het geheim van online marketing die echt werkt!

Cathy Tavernier, jouw e-mailmarketing en social media sparring partner

Ben jij klaar voor méér rust in jouw hoofd en véél meer online impact in véél minder tijd?
Bestel dan nu jouw Optimazing Marketingplanner…

Uhhh… wat bedoel je?

De Optimazing Marketingplanner. Waarom dan wel?

Omdat de 6de editie (2024) van de Marketingplanner nog waardevoller is dan de 5 voorgaande edities. Hij is gewoon de max en anders dan eender welke andere marketingplanner. Hier vind je niet alleen inspirerende data.
Neen, echt! Deze marketingplanner gaat zoveel verder dan jou alleen maar enkele inhaakmomenten geven. Deze tool zorgt er voortaan ook voor dat je nog méér jouw focus behoudt. Echt waar!

NIEUW: Bestel jij de Marketingplanner editie 2024, dan krijg je Q4 van editie 2023 er gratis bij. Dan kan jij je alvast voor dit laatste kwartaal van 2023 laten inspireren en heb jij alle extra materiaal ter beschikking dankzij de besloten Facebookgroep. Want ook daar krijg je onmiddellijk toegang toe. De Marketingplanner editie 2024 is een gedrukte versie met maandtabbladen en al er bovenop! De gedrukte versie vliegt vanaf 1 december jouw richting uit.

Wat zegt een ander over de Optimazing Online Marketingplanner?

Mij hoef je niet te geloven, nope. Dit is wat Karine vindt van de Optimazing Online Marketingplanner – editie 2020.

“Zichtbaarheid creëren was voor mij altijd een struggle for life. Dankzij de Online Marketingplanner van Cathy ben ik erin geslaagd om met heel veel fun mijn online marketing en social media te plannen. (…) De topics die op de kalender staan, zijn absoluut een goeie leidraad om mee aan de slag te gaan.”
Karin Vandergeeten, Simpelweg Karine.

En weet je wat de max is…?

Editie 2024 is nog wat uitgebreider zodat je meer focus behoudt én zorgt dat je voortaan nog meer op de hoogte blijft van het reilen en zeilen in social medialand!

De Optimazing Marketingplanner uitgelicht

Strategie

Een goed onderbouwd en doordacht concept

Een goed onderbouwde en doordachte marketingplanner tool! Niet zomaar een planner. Jij blijft je focus behouden!

Doelen

Gedetailleerde acties plannen doorheen het jaar

Verdeel je jaardoelen over de 4 kwartalen, plan de nodige acties in per maand en werk ze tot in het grootste detail uit.

SWOT-analyse

Oog voor jou als mens en ondernemer

Sta ook bewust stil bij jouw sterktes, zwaktes, opportuniteiten en eventuele bedreigingen die op de loer liggen.

Werkmateriaal

Van video’s, templates tot Q&A sessies en meer

Video’s, tips en inzichten om jouw online zichtbaarheid efficiënter aan te pakken met tijdwinst en 4 online Q&A sessies.

Analyse

Terugblikken en bijsturen

Op het einde van de maand analyseer jij jouw online activiteiten en noteer je lumineuze ideeën voor volgend jaar.

Community

Facebookgroep en sparringpartner

Updates, inspiratie en jouw vragen in de besloten Facebookgroep. Elk kwartaal houden we een live een online Q&A sessie van 1 uur.

Inhakers

Meer dan 600 inspirerende data

Ter inspiratie krijg je meer dan 600 data die je op jouw eigen authentieke manier toepast op jouw business. Inspiratie ten top.

Bonussen

Extra kwartaal én
1-op-1 strategiegesprek

Bestel editie 2024 en krijg Q4 van editie 2023 er gratis bij!

Jouw investering voor deze ongelooflijk waardevolle planningstool?

Die bedraagt 249 € excl. BTW.

Dat is dus minder dan 1,5 € per dag om het fundament te leggen van het welslagen van jouw online marketingactiviteiten: lees impact hebben!

Daarvoor krijg jij dus een schat aan structuur en inspiratie, gratis videomateriaal, inzicht in je eigen business, extra content- en ideeën template, evaluatieformulieren, 4 online live Q&A sessies, updates over Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, videomarketing etc. én 1 jaar enthousiaste ondersteuning van mezelf en gelijkgestemden in onze Facebookgroep.

Da’s dus heel wat waarde voor die prijs.

Ontvang jij onmiddellijk na het bestellen de Marketingplanner Q4 van editie 2023 er gratis bij. Je kan dus meteen werken aan jouw online impact!

Bestel je tijdens de maand december, dan krijg je er nog enkele leuke verrassingen bij.

De Optimazing Marketingplanner niet alleen een contentplanner, maar een heuse marketingstrategietool

Bestel vlug jouw Optimazing Marketingplanner
en je ontvangt hem onmiddellijk in jouw persoonlijke mailbox!

Na het bestellen ontvang je meteen Q4 van de marketingplanner editie 2023 en kan je meteen lid worden van de besloten ‘Optimazing Planners’ Facebookgroep waar je o.a. extra videomateriaal en onmiddellijk inzetbare tips & tricks vindt. Zo kan je er meteen invliegen, en dat is toch wat je wil: maximale impact!
Vanaf vrijdag 1 december komt de gedrukte versie van de marketingplanner editie 2024 jouw richting uit! 

Oh ja, ik wil die marketingplanner!
Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent -rechts

Zou jij de Optimazing Marketingplanner aanraden aan anderen?

“Toen ik de mails met tips in mijn mailbox kreeg, stuurde ik Cathy volgende mail: 'Klein vraagje: is dat een mail waarvoor ik betaald heb? Of is dit een nieuwsbrief van jou? Want dit is echt wel heel veel content hé ...'
Mijn planning staat al klaar dankzij deze fantastische planner!”

Annelies De Roover - www.balansharmonieveerkracht.beEnergietransformator

“We zetten het kwartaal interactief in met een teambrainstormsessie met behulp van de Optimazing Marketingplanner! Vanuit jaardoelstellingen maken we een breakdown per kwartaal en dan wordt de content ingevuld. Bedankt Cathy om deze fantastische tool op de markt te brengen, ze is voor ons al meteen heel waardevol!!”

Karen Dendas - www.datalink.beWebarchitect en Chief Inspirator Officer

“Ik heb de afgedrukte versie van de marketingplannen opgehangen: heel praktisch om bij elk ideetje een post-it te plakken. Het helpt me mijn posts in te plannen (wat voorheen wel al eens bleef liggen door tijdsgebrek). Maar voornamelijk geeft het me een strategisch doel, het is dus niet zomaar wat posten. De planner heeft me veel bijgebracht over het strategisch nadenken over communicatie op sociale media en consistent zijn. De inspiratie die je er bij krijgt is een extraatje. Een absolute aanrader dus!”

Debora Bielen - www.nononsensedesign.beInterieurarchitect & grafisch vormgever gespecialiseerd in visual branding

Dankjewel voor de Q&A van gisteren. Het heeft mij weeral een stap verder geholpen. Volgens mij zijn er veel mensen die zoals ik met vragen zitten, omdat social media geen vertrouwde omgeving is en waar daarenboven om de haverklap iets wijzigt. Hier krijg ik mijn antwoorden en dat allemaal als bonus bij de marketingplanner.
Misschien moet je deze Q&A's toch betalend gaan aanbieden, Cathy, want dit is echt véél waarde die jij geeft.

Christine Deckx - www.budex.beManaging Director Budex

Waarom kiezen voor de Optimazing Marketingplanner?

Dit is het:

Meer dan 600 inspirerende data om jouw content op te maken en het tussendoor lekker luchtig te houden.

Zoom in & uit: van jaardoelen naar kwartaaldoelen, naar maanddoelen én omgekeerd. Mét oog voor jouw sterktes, zwaktes, opportuniteiten en eventuele bedreigingen.

Plus: 4 instructievideo's om het maximaal te halen uit al jouw online marketing activiteiten

Extra template om al je ideeën te centraliseren

Plus: 4 live online Q&A sessies per jaar om al jouw vragen live te stellen en op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes in social media land

Superefficiënte en tijdbesparende planningmethode voor je online marketing (van blog, nieuwsbrief tot al jouw social media)

Naslagwerk voor jouw social media marketing strategieplan van volgend jaar

Dit win jij:

Jij zit niet langer verlegen om content en weet heel goed wat je allemaal kan plaatsen om jouw doelgroep te inspireren en jouw Know-Like-Trust factor te vergroten.

Méér tijdwinst en nóg meer impact met je social media en online marketing

Meer return dankzij een strategische en planmatige aanpak

Extra inzichten in je succesfactoren dankzij de SWOT-analyse

Méér online zichtbaarheid met mínder stress

Een toffe Facebookcommunity met ambitieuze ondernemers, net als jij

EXTRA: Q4 van de Marketingplanner editie 2023 bij jouw bestelling, zodat je meteen aan de slag kan.

Tijdens de maand december met extra verrassingen!

De marketingplanner stelt me in staat om gericht m'n doelen uit te schrijven en ook te beoordelen. Zo post ik niet meer als een zogenaamde 'kip zonder kop', maar plan ik veel berichten vooruit. Natuurlijk kost het nog wel wat tijd, maar het bespaart ook veel. Het geeft daarnaast rust om de planning voor een maand of meerdere maanden uit te schrijven. Zo weet ik wat er gepost gaat worden en is het stemmetje in mijn hoofd gestopt met porren.

Jeannette Hanenburg - www.colourprofessionals.euKleurdesignexpert

Werk nú aan je online zichtbaarheid met deze handige online Marketingplanner!

Want ad hoc aanwezig zijn op je social media en allesbehalve consistent bezig zijn met bloggen en e-mailmarketing is… a pure waste of your time and money! En dat wil jij toch niet?!

Bestel nú de Optimazing Marketingplanner editie 2024 én ontvang onmiddellijk Q4 van editie 2023 in jouw mailbox! Zo kan je nu al efficiënt aan de slag met jouw online marketingactiviteiten en zorg jij voor meer impact.

Gaan we ervoor of niet?! Wat denk je?

Word affiliate voor Optimazing Online Marketing - Marketingbureau te Gent

Gebruik jij de Marketingplanner en ben je zo tevreden dat je deze wenst aan te bevelen aan jouw netwerk? Ga deze dan niet kopiëren aub, want hier zitten heel wat uurtjes hard werk in. En kom ik het te weten, dan hangen daar ook nog sancties aan vast.

Laten we gewoon een deal sluiten en vraag jouw affiliate link aan via de onderstaande knop. Dé max toch?!
Zo verdien jij ook een extra centje en helpen we elkaar naar meer online zichtbaarheid! Bovendien gelden alle lopende acties ook voor jouw netwerk en geniet men van alle voordelen (videomateriaal, Q&A sessies, toegang besloten Facebookgroep etc.).
Wat denk je, deal?

Oh ja, ik word graag affiliate!

Dit is Cathy

Zoveel méér dan standaard marketingadvies

Cathy Tavernier is jouw online optimalisatie marketingstrateeg en de partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je niet alleen de wát, maar ook de hoe! Als je dat wil, implementeert ze het zelfs voor jou. Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft. Ze bekijkt jouw marketing op lange termijn en gaat voor die authentieke connectie met jouw doelpubliek, maar ook tussen jullie beiden.

Haar klanten verspillen niet langer online hun tijd. Neen, ze worden voortaan als dé expert binnen hun vakgebied aanzien en doen niet aan pusherige sales. En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze superbelangrijk!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media