Skip to main content

Optimazing 100K Marketingplanner

Dé enige 100K marketingplanner tool met zoveel extra inspiratie en waarde on top. Check ‘m out!

100K Marketingplanner 2023

Gedaan met flutjesmarketing! De Optimazing 100K Marketingplanner heeft niet alleen meer dan 600 inspirerende data (inhakers), maar is bovenal een handige marketingplanner tool om ál je online marketing activiteiten vanaf nu bewust, strategisch en overzichtelijk te plannen.

Waarom? Omdat je nu écht voor die interactie met je doelgroep gaat, tiens. Op het juiste moment, via de juiste kanalen, met de juiste content en uiteindelijk onafhankelijk van de algoritmes. Dát is het geheim van online marketing die echt werkt, yes!

Cathy Tavernier, jouw e-mailmarketing en social media sparring partner

Ben jij klaar voor méér rust in het koppeke en véél meer online impact in véél minder tijd?
Bestel dan nu jouw Optimazing 100K Marketingplanner…

Wait, why?!

De Optimazing 100K Marketingplanner. Waarom dan wel?

Tja, omdat deze 5de editie van de 100K Marketingplanner nog veel waardevoller is dan de 4 voorgaande edities. Hij is gewoon de max en anders dan eender welke andere marketingplanner. Hier vind je niet alleen inspirerende data.
Neen, echt! Deze 100K marketingplanner gaat zoveel verder dan jou alleen maar enkele inhaakmomenten geven. Echt waar!

Geen online formulier, wél digitaal invulbaar & printable

De Optimazing 100K Marketingplanner is niet zomaar een online formulier, maar een digitaal invulbare marketingplanner tool die je per mail ontvangt in pdf.format. Vanop elk device toegankelijk, yep!

En toch raad ik aan deze online marketingplanner oldskool te printen. Het content gedeelte (de maandkalender) komt het best tot zijn recht op A3-formaat. Hang je doelen en contentplanning fysiek op in je (thuis)kantoor, op een goed zichtbare plaats. That’s how you remind yourself to take action…!

Geen idee waarover ik het heb? No worries, ik leg het je allemaal uit in de begeleidende video die je na het bestellen ontvangt.

Content template Optimazing Marketingplanner

Wat zegt een ander over de Optimazing Online Marketingplanner?

Mij hoef je niet te geloven, nope. Dit is wat Karine vindt van de Optimazing Online Marketingplanner – editie 2020.

“Zichtbaarheid creëren was voor mij altijd een struggle for life. Dankzij de Online Marketingplanner van Cathy ben ik erin geslaagd om met heel veel fun mijn online marketing en social media te plannen. (…) De topics die op de kalender staan, zijn absoluut een goeie leidraad om mee aan de slag te gaan.”
Karin Vandergeeten, Simpelweg Karine.

En weet je wat de max is…?

Editie 2023 is nog véél uitgebreider dan alle voorgaande edities!

De Optimazing 100K Marketingplanner uitgelicht

Marketingstrategieplanning Optimazing 100K Marketingplanner

Strategisch en doelgericht aan de slag met je online marketing

Een goed onderbouwd en doordacht concept

De Optimazing 100K Marketingplanner is een goed onderbouwde en doordachte marketingplanner tool. Hij begeleidt je door het hele jaar.

Je eerste opdracht?
Stilstaan bij wat jij als ondernemer dit jaar wil bereiken en hoe je je online marketing en social media wil inzetten om die doelen te realiseren.

Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent - links

Doelen

Gedetailleerde acties plannen binnen je online marketing

Verdeel je jaardoelen over de vier kwartalen, plan de nodige acties in per maand en werk ze tot in het grootste detail uit. Er is voldoende ruimte om dit alles stap voor stap uit te schrijven.

Maak gebruik van mijn handige tips om authentiek te blijven, wat de interactie met jouw ideale klant alleen maar zal verhogen.

Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent -rechts
Doelen opstellen Optimazing 100K Marketingplanner
SWOT analyse Optimazing 100K Marketingplanner

SWOT-analyse

Oog voor jou als mens en ondernemer

Naast al het plannen sta je ook bewust stil bij jouw sterktes, zwaktes, opportuniteiten en eventuele bedreigingen die op de loer liggen.

Je maakt eerst een SWOT-analyse om daarna gericht verder te kunnen.
Ready for an optimazing change?

Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent - links

Werkmateriaal

Handig videomateriaal, 4 online live Q&A sessies en meer oog voor jouw ondernemerschap

Een uitgebreide contentplanning op jaar-, kwartaal-, maand- en weekniveau met inspirerende data & inzichten voor je online communicatie.

Je krijgt er ook 4 handige instructievideo’s bij om je marketingplanner efficiënt te leren gebruiken, jouw online doelgroep optimaal te pinpointen, social media posts met superveel tijdswinst in te plannen en bijpassend beeldmateriaal uit te werken, like a pro!
En nog een extra Excel template om al jouw content ideeën in uit te schrijven en in één overzicht te structureren. Superhandig, al zeg ik het zelf!?

En al dat extra werkmateriaal staat dit jaar mooi gecentraliseerd in de besloten Facebookgroep.
One single point of info, right 👌!

Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent -rechts
Werkmateriaal Optimazing 100K Marketingplanner
Analyse Optimazing 100K Marketingplanner

Analyse

Bewust terugblikken op uitgevoerde acties en bijsturen waar nodig.

Is er een maand voorbij? Analyseer dan met deze online marketingplanner heel eenvoudig al je acties! Zo stuur je volgende maand gemakkelijk bij.

Zie je ondertussen inspirerende posts van collega-ondernemers of krijg je een lumineus idee voor volgend jaar? Dan voeg je dat meteen toe in de desbetreffende file.

En zo wordt jouw planningstool ineens een handig naslagwerk voor het volgende jaar!

Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent - links

Community

Besloten Facebookgroep, sparringpartner en 4 live online Q&A sessies

In onze besloten Facebookgroep kan je elke dag, een heel jaar lang, terecht met vragen rond contentplanning en social media. Laten we elkaar inspireren, enthousiasmeren en vooral in actiemodus zetten!

Ik geef er elk kwartaal ook een live online Q&A sessie van 1 uur waarin ik met plezier jouw online marketing vragen beantwoord.

Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent -rechts
Besloten Facebookgroep Optimazing 100K Marketingplanner
Inspirerende data 100K Optimazing Marketingplanner

Inspirerende data

Ik zou het nog bijna vergeten te vermelden: de 100K Optimazing marketingplanner bevat ook nog eens meer dan 600 inspirerende data! Deze kunnen jou inspireren om jouw content te maken.
Sommige kan je heel eenvoudig toepassen op jouw business en er een eigen schwung aan geven, anderen laat je liever aan de kant liggen.

Feit is dat je soms heel nieuwe ideeën krijgt door deze data te bekijken en dat je ook al voor de volgende jaren inspiratie kunt opdoen door wat je online zit passeren op die diverse dagen. En zo wordt jouw marketingplanner méér en méér ook een naslagwerk. Handig toch?!

En jouw investering voor deze ongelooflijk waardevolle planningstool? Die bedraagt 249 € excl. BTW.
Say whaaaaat?!

Dat is dus minder dan 1,5 € per dag om het fundament te leggen van het welslagen van jouw online marketingactiviteiten: lees impact hebben!

Daarvoor krijg jij dus een schat aan structuur en inspiratie, gratis videomateriaal, inzicht in je eigen business, extra content- en ideeën template, evaluatieformulieren, 4 online live Q&A sessies én 1 jaar enthousiaste ondersteuning van mezelf en gelijkgestemden in onze Facebookgroep.

Yep, da’s dik feest!

Kwartaaloverzicht 100K Marketingplanner Optimazing - Cahty Tavernier Gent website

Alright!
Bestel vlug jouw Optimazing 100K Marketingplanner
en ontvang hem onmiddellijk in jouw mailbox!

Na het bestellen ontvang je meteen de 100K Marketingplanner en kan je meteen lid worden van de besloten ‘Optimazing Planners’ Facebookgroep waar je o.a. extra videomateriaal en onmiddellijk inzetbare tips & tricks vindt. Zo kan je er meteen invliegen, niet waar?!

Dé max toch!

Zou jij de Optimazing Marketingplanner aanraden aan anderen?

“Toen ik de mails met tips in mijn mailbox kreeg, stuurde ik Cathy volgende mail: 'Klein vraagje: is dat een mail waarvoor ik betaald heb? Of is dit een nieuwsbrief van jou? Want dit is echt wel heel veel content hé ...'
Mijn planning staat al klaar dankzij deze fantastische planner!”

Annelies De Roover - www.balansharmonieveerkracht.beEnergietransformator

“We zetten het kwartaal interactief in met een teambrainstormsessie met behulp van de Optimazing Marketingplanner! Vanuit jaardoelstellingen maken we een breakdown per kwartaal en dan wordt de content ingevuld. Bedankt Cathy om deze fantastische tool op de markt te brengen, ze is voor ons al meteen heel waardevol!!”

Karen Dendas - www.datalink.beWebarchitect en Chief Inspirator Officer

“Ik heb de afgedrukte versie van de marketingplannen opgehangen: heel praktisch om bij elk ideetje een post-it te plakken. Het helpt me mijn posts in te plannen (wat voorheen wel al eens bleef liggen door tijdsgebrek). Maar voornamelijk geeft het me een strategisch doel, het is dus niet zomaar wat posten. De planner heeft me veel bijgebracht over het strategisch nadenken over communicatie op sociale media en consistent zijn. De inspiratie die je er bij krijgt is een extraatje. Een absolute aanrader dus!”

Debora Bielen - www.nononsensedesign.beInterieurarchitect & grafisch vormgever gespecialiseerd in visual branding

Dankjewel voor de Q&A van gisteren. Het heeft mij weeral een stap verder geholpen. Volgens mij zijn er veel mensen die zoals ik met vragen zitten, omdat social media geen vertrouwde omgeving is en waar daarenboven om de haverklap iets wijzigt. Hier krijg ik mijn antwoorden en dat allemaal als bonus bij de marketingplanner.
Misschien moet je deze Q&A's toch betalend gaan aanbieden, Cathy, want dit is echt véél waarde die jij geeft.

Christine Deckx - www.budex.beManaging Director Budex

Waarom kiezen voor de Optimazing 100K Marketingplanner?

Dit is het:

Meer dan 600 inspirerende data om jouw content op te maken en het tussendoor lekker luchtig te houden.

Zoom in & uit: van jaardoelen naar kwartaaldoelen, naar maanddoelen én omgekeerd. Mét oog voor jouw sterktes, zwaktes, opportuniteiten en eventuele bedreigingen.

Plus: 4 instructievideo's om het maximaal te halen uit al jouw online marketing activiteiten

Extra template om al je ideeën te centraliseren

Plus: 4 live online Q&A sessies per jaar om al jouw vragen live te stellen en op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes in social media land

Superefficiënte en tijdbesparende planningmethode voor je online marketing (van blog, nieuwsbrief tot al jouw social media)

Naslagwerk voor jouw social media marketing strategieplan van volgend jaar

Dit win jij:

Jij zit niet langer verlegen om content en weet heel goed wat je allemaal kan plaatsen om jouw doelgroep te inspireren en jouw Know-Like-Trust factor te vergroten.

Méér tijdwinst en nóg meer impact met je social media en online marketing

Meer return dankzij een strategische en planmatige aanpak

Extra inzichten in je succesfactoren dankzij de SWOT-analyse

Méér online zichtbaarheid met mínder stress

Een toffe Facebookcommunity met ambitieuze ondernemers, net als jij

De marketingplanner stelt me in staat om gericht m'n doelen uit te schrijven en ook te beoordelen. Zo post ik niet meer als een zogenaamde 'kip zonder kop', maar plan ik veel berichten vooruit. Natuurlijk kost het nog wel wat tijd, maar het bespaart ook veel. Het geeft daarnaast rust om de planning voor een maand of meerdere maanden uit te schrijven. Zo weet ik wat er gepost gaat worden en is het stemmetje in mijn hoofd gestopt met porren.

Jeannette Hanenburg - www.colourprofessionals.euKleurdesignexpert

Werk nú aan je online zichtbaarheid met deze handige online Marketingplanner!

Want ad hoc aanwezig zijn op je social media en allesbehalve consistent bezig zijn met bloggen en e-mailmarketing is… a pure waste of your time and money! En dat wil jij toch niet?!

Bestel nú de Optimazing 100K Marketingplanner én ontvang hem onmiddellijk in jouw mailbox!

Are we being efficient or what?

Word affiliate voor Optimazing Online Marketing - Marketingbureau te Gent

Gebruik jij de 100K Marketingplanner en ben je zo tevreden dat je deze wenst aan te bevelen aan jouw netwerk? Ga deze dan niet kopiëren aub, want hier zitten heel wat uurtjes hard werk in. En kom ik het te weten, dan hangen daar ook nog sancties aan vast.

Laten we gewoon een deal sluiten en vraag jouw affiliate link aan via de onderstaande knop. Dé max toch?!
Zo verdien jij ook een extra centje en helpen we elkaar naar meer online zichtbaarheid! Bovendien gelden alle lopende acties ook voor jouw netwerk en geniet men van alle voordelen (videomateriaal, Q&A sessies, toegang besloten Facebookgroep etc.).
Wat denk je, deal?

Oh ja, ik word graag affiliate!

Dit is Cathy

Jouw online sparringpartner in e-mailmarketing & social media

Cathy Tavernier is online media expert en jouw partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je alles wat ze weet. Niet alleen de wát, maar ook de hoe! Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft.

Met Optimazing, haar online marketingbureau in hartje Gent, helpt Cathy ambitieuze ondernemers zoals jij hun identiteit online neer te zetten door aan de slag te gaan met jouw e-mailmarketing en jouw social media optimalisatie, zodat jij de juiste klanten bereikt en zo meer business genereert.

En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze super belangrijk! Pretty optimazing, yes!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media