Tools

Optimazing Online Marketingplanner

Optimazing marketing planner 2019

Het geheim van online marketing die echt werkt?

Je doelgroep bereiken. Op het juiste moment, via de juiste kanalen en met de juiste content.

En dat betekent … dat je best héél doordacht met je online marketing aan de slag gaat. Het goede nieuws? Met de Optimazing Marketingplanner krijg je een handig instrument om je online marketing activiteiten bewust, strategisch en overzichtelijk te plannen.

Curious already?

Haal nu meteen je Optimazing Marketingplanner in huis en trek instant meer leads aan met je online marketing.

Of luister even naar wat Karin Vandergeeten van Simpelweg Karine te zeggen heeft over de Optimazing Marketingplanner …

Het geheim

Een goed onderbouwd en doordacht concept

De Optimazing online Marketingplanner begeleidt je door het hele jaar.

Je eerste opdracht? Stilstaan bij wat je als ondernemer dit jaar wil bereiken en hoe je je online marketing en social media wil inzetten om die doelen te realiseren.

Ready for an optimazing change?

Gedetailleerde acties plannen binnen je online marketing

Tijd om te plannen! Je verdeelt je jaardoel over de vier kwartalen, plant de nodige acties in per maand en werkt ze in detail uit. Is er een maand voorbij? Dan analyseer je met deze online marketingplanner heel eenvoudig al je acties. Zo kan je de volgende maand gemakkelijk bijsturen als dat nodig is.

En zo wordt jouw planningstool ineens een handig naslagwerk voor het volgende jaar!

Sweet extra’s voor je online marketing – 2 extra bonussen!

De Optimazing Marketingplanner is een digitaal invulbare planningstool op jaar-, kwartaal-, maand- en weekniveau. Deze online marketingplanner omvat een contentplanning met inspirerende data die interessant zijn voor je online communicatie. Je kiest natuurlijk zelf met welke data je aan de slag gaat…

Elke maand kan je rekenen op een inspirerende maandquote of een verhelderend inzicht. In de besloten Facebookgroep, waar je ervaringen kan delen en vragen stellen aan de andere ondernemers deel ik nog andere tips én bouwen we aan een hechte community met gelijkgestemde ondernemers, die elkaar inspireren en in actiemodus zetten.

Je krijgt o.a. nog videomateriaal waaronder een instructievideo over hoe ikzelf de Optimazing Marketingplanner gebruik, zodat je deze optimaal gaat gebruiken en tijd kunt winnen met jouw social media PLUS de replay van het webinar ‘Slim jouw marketing klaarstomen voor 2021’, waarin ik jou uitleg hoe aan de slag te gaan met het opzetten van je marketing strategieplan.

O ja, en je ontvangt ook nog een template om al jouw ideeën gestructureerd in één overzicht onder te brengen! Super handig allemaal.

En in 2021 ga ik zelfs nog een stap verder!
Vanaf januari houden we iedere 3de maandag van de maand een maandelijkse Q&A sessie waarin je al je vragen rond contentplanning, social media etc. kunt stelen met een groep enthousiaste ondernemers en ikzelf, als je sparringpartner. En dit een jaar lang.

Geen online formulier, wél digitaal & printable

De Optimazing Marketingplanner 2021 is een online marketingplanner die je per mail ontvangt in pdf.format (*).
Jouw investering voor deze planningstool die jou structuur brengt, met inspirerende data (ook wel inhaakmomenten genoemd) samen met de 3 video’s, de template, tal van tips via de besloten Facebookgroep en de maandelijkse Q&A sessies bedraagt slechts 97 euro excl. 21% BTW.  

Now is the moment, my dear!

Nu kan jij begin 2021 de 1ste stap zetten naar een online zichtbaarheid met méér online impact, meer structuur en uiteindelijk ook minder tijdsbesteding. Dit allemaal dankzij deze handige tool.

Daarom deze ‘Start to Shine 2021’ actie die loopt tot en met 31 januari 2021: 17 euro korting waardoor jouw marketingplanner neerkomt op 97 euro incl. BTW. M.a.w. je betaalt geen BTW.

Met deze tool kan je niet anders dan meer online zichtbaarheid krijgen! En dat willen we toch allemaal? Ik toon je hoe je écht het maximum uit deze handige tool haalt!

(*) De marketingplanner is digitaal invulbaar, maar ik raad je aan om de online marketingplanner thuis te printen. De maandkalender komt het best tot zijn recht op A3-formaat. Hang je kwartaaldoelen en contentplanning altijd op een zichtbare plaats. Remind yourself to take action… 😉 

Because energy flows where attention goes!

Marketingplanner 2021 infographic: Q&A sessies en extra video

Waarom kiezen voor deze online Marketingplanner?

meer return dankzij een strategische en planmatige aanpak

een superefficiënte en tijdbesparende planningmethode

massa’s inspiratie voor je social media

meer inzicht in succesfactoren

instructievideo en videomateriaal voor het opzetten van je marketing strategieplan en meer tijdwinst met je social media

maandelijkse Q&A sessie, iedere 3de maandag van de maand

handige template om je ideeën en content te centraliseren

meer online zichtbaarheid met minder stress

extra structuur dankzij deze handige planningtool

mogelijkheid om ideeën te delen en te overleggen met gelijkgestemde ondernemers in de besloten Facebookgroep

Werk nú aan je online zichtbaarheid met deze handige online Marketingplanner!

Want ad hoc aanwezig zijn op je social media en allesbehalve
consistent bezig zijn met bloggen en e-mailmarketing…
is a pure waste of your time and money!

Zou jij de Optimazing Marketingplanner aanraden aan anderen?

“We zetten het kwartaal interactief in met een teambrainstormsessie met behulp van de Optimazing Marketingplanner! Vanuit jaardoelstellingen maken we een breakdown per kwartaal en dan wordt de content ingevuld. Bedankt Cathy om deze fantastische tool op de markt te brengen, ze is voor ons al meteen heel waardevol!!”

Karen Dendas - www.datalink.beWebarchitect en Chief Inspirator Officer

“Ik heb de afgedrukte versie van de marketingplannen opgehangen: heel praktisch om bij elk ideetje een post-it te plakken. Het helpt me mijn posts in te plannen (wat voorheen wel al eens bleef liggen door tijdsgebrek). Maar voornamelijk geeft het me een strategisch doel, het is dus niet zomaar wat posten. De planner heeft me veel bijgebracht over het strategisch nadenken over communicatie op sociale media en consistent zijn. De inspiratie die je er bij krijgt is een extraatje. Een absolute aanrader dus!”

Debora Bielen - www.nononsensedesign.beInterieurarchitect & grafisch vormgever gespecialiseerd in visual branding

“Toen ik de mails met tips in mijn mailbox kreeg, stuurde ik Cathy volgende mail: 'Klein vraagje: is dat een mail waarvoor ik betaald heb? Of is dit een nieuwsbrief van jou? Want dit is echt wel heel veel content hé ...'
Mijn planning staat al klaar dankzij deze fantastische planner!”

Annelies De Roover - www.balansharmonieveerkracht.beEnergietransformator
Bestel de Optimazing Marketingplanner 2021

Couponcodes zijn niet cumuleerbaar met andere promoties.