Annick Scholliers, drijvende kracht achter Voluit Keto

Voluit Keto gaat Voluit Online, samen met Optimazing

Een traject bij Optimazing gaat goed vooruit. Tijdens elke sessie laat Cathy haar innerlijke tijger los op jou. Ze bijt zich vast in je plannen en moedigt je aan: komaan, je kunt het!

Annick Scholliers - Voluit Keto

Begin 2022 richtte Annick Scholliers haar praktijk Voluit Keto op: “Omdat ik wil dat mensen met chronische aandoeningen zichzelf helpen opnieuw gezond te eten. Dat klinkt misschien groots, maar dat is eigenlijk wat het is.”

Annick kan vol passie vertellen over haar job, maar dat vertaalde zich niet direct in online zichtbaarheid. Dus volgde ze bij Optimazing het Online Magnetisch Groeisucces of OMG-traject. Tegelijk opteerde ze voor een optimalisatie van haar website met integratie van een gratis weggever.

Annick is een droomklant. Waarom? Omdat ze gretig implementeert wat ze bijleert en zo 10x sneller groeit online. Uiteraard kan ze daarbij altijd rekenen op professionele ondersteuning van Cathy. 😉

Hoe ervaarde Annick de samenwerking met Optimazing? We laten haar heel graag zelf aan het woord en zetten meteen haar fantastische praktijk in de kijker.

Voluit Keto kan jouw gezondheidsklok terugdraaien

Met Voluit Keto wil Annick meer bewustzijn brengen: “Tegenwoordig zijn er heel veel mensen chronisch ziek. Het aantal mensen met overgewicht blijft maar stijgen. Dat is al 60 jaar aan de gang, maar wij vinden dat heel gewoon. Dat je zwaarder en zieker wordt met ouder worden.”

“En een pilletje lost dat allemaal wel op. Ons voedingssysteem? Niet aan de orde! Zelfs niet voor de dokter. Nochtans heeft je voeding een hele grote impact op je gezondheid. Zelfs als je vrij ver gevorderd bent in je klachten, kan je alsnog de klok volledig terugdraaien door keto te doen.”

Klinkt als een wonderdieet? “Daar ben ik van overtuigd”, knipoogt Annick. “Dat komt omdat keto daadwerkelijk de oorzaak van je probleem aanpakt. Die ligt in 80% van de gevallen bij koolhydraatrijke voeding.”

“Je lichaam wordt daardoor insulineresistent en je hormonenhuishouding gaat steeds verder uit balans. Daardoor krijg je allerlei andere storingen: hart- en vaatziekten, diabetes, slecht slapen, etc. Die insulineresistentie kan je dus omdraaien met keto en dat kan vrij snel gaan.”

Een unieke keto-coach met een unieke werkwijze

Wat Voluit Keto zo uniek maakt? In België zijn er nog niet zoveel keto-coaches. Annick: “Ik heb zelf mijn keto-opleidingen gevolgd bij internationale organisaties. Daarnaast ben ik orthomoleculair nutritionist. Ik heb ook 3 jaar opleiding tot life coach gevolgd bij Inge Rock.”

“Hoe ik mensen begeleid, is ook vrij uniek. Ik werk namelijk niet alleen rond voeding, maar ook rond mindset:

  • Eerst doorlopen we het voedingstraject in 4 fasen: de verkenningsfase, de transitiefase, de ketotherapie en de ketoleefstijlfase. De overstap van bewerkte, koolhydraatrijke voeding naar natuurlijke voeding is vrij intensief, maar veel klachten verdwijnen al in de eerste maand. In de laatste fase leren we vooral om het resultaat in stand te houden.”
  • Ten tweede ondersteun ik je mindset met live coaching sessies. Dit is essentieel, want ook al is voeding het probleem, onze onderliggende emoties zijn de reden. Heel veel mensen doen aan emo-eten. Je tracht negatieve emoties te verzachten met suikers en geraakt verslaafd. Ook tijdens het ketodieet komen er moeilijke momenten. Dan kijken we welke laag daar precies onder zit en hoe je staande blijft.”

“Nog belangrijk is dat ik mensen niet met ‘het vingerke’ wijs. Als je het goed doet, vind ik dat fantastisch. Maar als het niet goed gaat, dan heb ik nog liever dat je praat. Dan kunnen we de echte oorzaak opgraven en het probleem bij de wortel uittrekken.”

Benieuwd naar jouw insulineresistentie?

Op de website van Voluit Keto kan je 24/7 een gratis insulineresistentietest doen.

Zet hieronder een eerste (simpele) stap richting een vitaal lichaam.

Doe de test!

Voluit Keto en Optimazing: nog geen seconde spijt van!

Als je Annick zo hoort spreken over haar missie, kan je niet anders dan mee enthousiast worden. Ze heeft alle expertise in huis en haar aanbod is sluitend. Waar kon het nog mislopen voor deze topper?

Annick: “Ik ben mijn praktijk gestart begin 2022 en inderdaad, eerst zorgde ik ervoor dat het Voluit Keto traject 100% op punt stond. Maar ondertussen liet ik m’n zichtbaarheid – letterlijk – liggen.”

“Waarom? Ik durfde me niet te laten zien. Ik was zelf 26 jaar suikerverslaafd geweest en had geleerd me te verstoppen. Maar nu diende dat gedrag me niet meer. Zo kwam ik niet aan klanten, natuurlijk.”

“Net op dat moment kruiste Optimazing m’n pad. Wat Cathy deed, vond ik fantastisch. Ik volgde één van haar gratis webinars en kreeg een scan van m’n socials. Die was vlug gedaan, want ik had amper iets (lacht). Maar ik had wel direct vertrouwen in Cathy. We zijn onze samenwerking heel snel gestart en daar heb ik nog geen seconde spijt van.”

Ik heb geen tijd meer om te twijfelen. Vroeger had ik last van uitstelgedrag en nu niet meer. Cathy pakt je hand vast en zegt wat je moet doen. Die vastberadenheid vind ik fantastisch. Ik geloof nu echt dat ik het kan.

Opgelet, er schuilt een vastberaden tijger in Cathy

Optimazing en Voluit Keto gingen van start in mei 2023, ineens voor twee opeenvolgende trajecten.

Eerst maakte Cathy Annicks website volledig in orde, daarna optimaliseerde ze haar socials en werd de marketing op lange termijn bekeken door de integratie van de insulineresistentietest als gratis weggever met een 3 mogelijke resultaten en flows met het doel Annick’s potentiële klanten te triggeren, te werken aan die bewustwording en connectie. En dat op haar eigen authentieke  manier. Marketing waarbij je dus zelf de touwtjes in handen hebt.

Annick: “Een traject bij Optimazing gaat goed vooruit. In het begin hadden we om de 2 weken een afspraak en nu is dat al elke week. Tijdens elke sessie laat Cathy haar innerlijke tijger los op jou. Ze bijt zich vast in je plannen en moedigt je aan: komaan, je kunt het!”

“Wat ik ook zo waardeer: ze communiceert duidelijk. In tegenstelling tot vroeger weet ik nu perfect waar ik naartoe ga, wat de einddoelen zijn. Sessie per sessie zet Cathy de stapjes voor mij uit. Op het einde volgt nog een recap met to do’s. Elke sessie wordt ook opgenomen, handig om terug te kijken.”

“Ik heb gewoon geen tijd meer om te twijfelen. Vroeger had ik pertinent last van uitstelgedrag en nu niet meer. Cathy pakt je hand vast en zegt wat je moet doen. Die vastberadenheid vind ik echt fantastisch. Ik geloof nu ook echt dat ik het kan.”

“Al die socials managen en video’s maken? Dat was zo overweldigend tot zelfs beangstigend voor mij. Maar je kan pas groeien als je uit je comfortzone komt. Die stap moet je wel zetten en dat gevoel hoort er gewoon bij. Cathy pusht me daarin niet, maar laat me stilletjes wennen aan het idee. Ze heeft een menselijke aanpak en beseft dat je tijd nodig hebt.”

Voluit Keto staat klaar: niet twijfelen, gewoon doen

Welke vooruitgang heeft Voluit Keto al geboekt volgens Annick? “We hebben heel hard gewerkt de voorbije maanden en de website staat er ondertussen. Zo’n grote onderneming had ik in geen miljoen jaren zelf voor elkaar gekregen. Zeer blij met het resultaat!”

“Ondertussen staat ook de funnel al klaar voor m’n gratis weggever: de insulineresistentietest. De allereerste nieuwsbrief is de deur uit en de tweede komt er binnenkort aan en m’n twee eerste blogs staan ook online. Het is de bedoeling vanaf nu elke maand een nieuwe blog te publiceren. Zo hebben we samen mijn marketingstrategie opgebouwd. Want Cathy staat erop dat je doelgericht bezig bent met jouw marketing.”

“M’n profielen op Facebook, Instagram en LinkedIn staan voor 99% op punt, alsook m’n Google Mijn Bedrijf. Wat de content voor m’n socials betreft: die planning ligt er voor de komende 3 maanden. En YouTube: dat staat klaar en ga ik in 2024 zeker mee aan de slag.”

“Het komt er nu gewoon op aan om die planning uit te voeren. Niet twijfelen, gewoon doen. En als ik het even niet meer weet, dan staat Cathy paraat om m’n vragen op korte termijn op te lossen. Dat geeft me ook zekerheid.”

Springlevend de toekomst in met Voluit Keto!

Tot slot nog een gezonde blik op de toekomst? Annick: “Op korte termijn wil ik nog beter samenwerken met m’n klanten.”

“Een Voluit Keto traject is intensief, dus ik wil m’n coachings nog kwalitatiever maken. Ik wil graag werken met kleine groepjes, zodat m’n klanten ook elkaar kunnen steunen.”

En op lange termijn? “Het is mijn droom om zoveel mogelijk mensen te helpen. Want ik weet uit ervaring hoe vast je kunt zitten in je voedingspatroon. Zeker als er verslaving en emo-eten bij komt kijken. Bij mij kwam m’n leven gewoon stil te staan.”

“Met Voluit Keto wil ik zoveel mogelijk mensen wakker schudden. Onze leefstijl is niet normaal. Wij mensen kunnen zoveel meer bereiken! Wil je tijd en moeite investeren in jezelf, dan kan je jouw gezondheid nog volledig omdraaien. Ik ben zelf het springlevende bewijs.”

Dat bewijs je bij elke online sessie, Annick. Bedankt voor dit interview en succes met Voluit Keto!

 

Bron foto’s: Voluit Keto

Annick Scholliers van Voluit Keto gaat volop voor haar online zichtbaarheid met hulp van Optimazing

Mag jouw online zichtbaarheid ook een pak vitaler?

Ja, dat wil ik ook. Let's meet!

Dit is Cathy

Zoveel méér dan standaard marketingadvies

Cathy Tavernier is jouw online optimalisatie marketingstrateeg en de partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je niet alleen de wát, maar ook de hoe! Als je dat wil, implementeert ze het zelfs voor jou. Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft. Ze bekijkt jouw marketing op lange termijn en gaat voor die authentieke connectie met jouw doelpubliek, maar ook tussen jullie beiden.

Haar klanten verspillen niet langer online hun tijd. Neen, ze worden voortaan als dé expert binnen hun vakgebied aanzien en doen niet aan pusherige sales.  En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze superbelangrijk!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media