Ilse Van Dun gaat voluit voor structuur en tijdbesparende online zichtbaarheid

Ilse Van Dun gaat voluit voor structuur en tijdbesparende online zichtbaarheid

Cathy is eigenlijk een beetje een kopie van mij. Rechttoe, rechtaan. Altijd goede uitleg. Zeer gedreven en een heel harde werkster. Het klikte van het eerste moment. Ze bracht mij structuur en tijdbesparende online zichtbaarheid.

Ilse Van Dun - Medium & Spiritueel Transformatiecoach

Ilse Van Dun staat voor diepe verbindingen en spirituele helderheid. “Ik ben een medium dat ervoor zorgt dat mensen inzicht krijgen in hun persoonlijke problemen.” Haar doel is hierin mensen te transformeren. Met een unieke mix van intuïtie, kennis en inzicht, begeleidt Ilse haar cliënten op een reis van zelfontdekking en spirituele groei. 

Ilse doet dit al 47 jaar. Zoals ze zelf zegt: “47 jaar is heel lang, en er zijn er weinigen in de wereld die dat 47 jaar volhouden want je werkt alle dagen met de problemen van mensen en daar moet je dus ook wel bestand tegen zijn.” Het spreekt voor zich dat Ilse haar missie met een diepe passie in de wereld zet en ze ontzettend veel doorzettingsvermogen heeft. 

In een wereld waarin online aanwezigheid steeds crucialer wordt, schijnt Ilse’s licht helderder dan ooit tevoren. Met de professionele ondersteuning van Optimazing versterkt ze haar online aanwezigheid en deelt ze haar boodschap online met nog meer mensen.

 

Hoe ervaarde Ilse de samenwerking met Optimazing?

We laten haar heel graag zelf aan het woord en zetten meteen haar waardevolle missie in de kijker. 

Met Ilse Van Dun naar een gelukkiger leven 

Ilse Van Dun verwelkomt iedereen om te profiteren van haar 47 jaar aan kennis en betoverende enthousiasme. “Mijn bedoeling is dat er bij mijn klanten een transformatie plaatsvindt, zodanig dat ze een gelukkiger leven leiden.” 

Maar hoe ziet dat er concreet uit? “Ik bied cursussen, groepssessies, individuele sessies aan; en dit zowel online als live. Haar benadering is gebaseerd op de vier basislichamen/pijlers: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Door deze pijlers in balans te brengen, streeft Ilse ernaar haar klanten te begeleiden en te transformeren. Als mensen er nog niet klaar voor zijn, kunnen ze altijd een stapje terugzetten. “Ik wil niet dat mensen mij blindelings volgen. Ze moeten daar zelf klaar voor zijn, vertelt Ilse.

Wereldwijde unieke meditatie methode

In onze hectische wereld is het essentieel om momenten van rust te vinden. Die momenten waarop we de kans krijgen om vermoeidheid niet alleen een plek te geven, maar ook werkelijk tot onszelf te komen, zijn zeldzaam. Hier introduceert zich de unieke kans van de Totale Transformatie Meditatie. Dit groepsgebeuren biedt meer dan alleen een adempauze van het dagelijks leven; het is een poort naar diepgaande ontspanning en harmonie op alle niveaus – fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel.

De Totale Transformatie Meditatie is niet zomaar een meditatiesessie. Het is een zorgvuldig ontworpen ervaring die je helpt om elke laag van je bestaan te kalmeren en in balans te brengen. Door onze vier aspecten in evenwicht te brengen, openen we de deur naar totale ontspanning en leggen we de basis voor spirituele groei.

Een unieke aanpak: direct en concreet

Ilse Van Dun onderscheidt zich door haar vermogen om direct en doortastend te werken. In een wereld waar vaagheid soms de norm lijkt, brengt Ilse helderheid en duidelijkheid. “Ik ben rechttoe rechtaan, ik draai niet rond de pot. Ik heb daar geen tijd meer voor. Ik werk heel concreet. Er zijn wereldwijd weinig mediums die echt concreet werken. Door de groei in die 47 jaar ervaring sta ik op het punt dat ik echt eenduidige antwoorden geef.” 

Wat Ilse uniek maakt, is haar no-nonsense aanpak, waarbij ze haar uitgebreide ervaring gebruikt om helderheid te verschaffen en echte transformatie te bewerkstelligen. Ilse is niet bang om de diepte in te duiken of zoals ze zelf zegt: 

“Veel mensen bouwen telkens een nieuw huis, maar dat heeft geen nut als de fundering niet goed zit. Ik help om dieper te graven en het fundament voor eens en voor altijd goed in elkaar te zetten.”

Ilse Van Dun

Een nieuw hoofdstuk: Ilse van Dun en Optimazing bouwen samen naar meer zichtbaarheid 

Cathy Tavernier (Optimazing) en Ilse Van Dun

Wanneer heb je beslist om te investeren in je onlie marketing?

“Ik kom uit een tijdperk van geen computers,” vertelt Ilse. “Ik merkte de laatste jaren dat ik de juiste skills niet had die nodig zijn voor mijn bedrijf. Ik was al aanwezig op Facebook. Dat heeft wel veel vrienden opgebracht, maar geen zichtbaarheid voor mijn werk. Het was duidelijk dat ik nood had aan iemand met de nodige vaardigheden om mijn online marketing op punt te stellen en die het mij ook kon leren, want het is ook belangrijk dat je het zelf kan.”

“Ik ben eerst begonnen met een business coach en van daaruit heb ik Cathy leren kennen. Cathy is eigenlijk een beetje een kopie van mij. Rechttoe, rechtaan. Altijd goede uitleg. Zeer gedreven en een heel harde werkster. Het klikte van het eerste moment.”

Cathy begreep mij, ze vroeg mijn visie naar de toekomst toe en wat ik wilde bereiken. Daarop zijn wij beginnen bouwen en dat is nog niet gestopt tot hiertoe.

Het resultaat? Één geheel dat langs alle kanten werkt en terug vrije weekends 

“Cathy heeft mij geholpen met mijn Facebookpagina, alsook mijn Facebook-groep die inmiddels een enorm succes is met meer dan 1000 leden. Ook heeft ze mij geholpen met Instagram, Google – Mijn bedrijf en LinkedIn. Dat waren vroeger allemaal spookwoorden, maar daar ben je wel zichtbaar en krijg je uiteindelijk klanten uit. Cathy leerde mij hoe ik deze platformen moest inzetten.”

Hoe klanten bij mij geraken?

 

“Er is geen piek, ik heb van alle kanalen instroom, omdat mijn doelgroep ook op die diverse kanalen aanwezig is. Maar het is niet alleen social media, het is zo veel meer: je bouwt aan een lijst van trouwe leads via diverse wegen. En het werkt echt, heel fijn om te zien. Ons werk loont.”

De samenwerking is ook een goede zaak voor Ilse persoonlijk. “Het is nog steeds druk, maar het is gestructureerd bij Cathy. Structuur levert een goede verdeling van tijd. Vrije weekends kende ik vroeger niet meer. Samen met Cathy heb ik eraan gewerkt om vanaf 1 januari 2024 terug vrije weekends te hebben. Het resultaat is dat ik al vele plezante tweedaagse weekends heb gehad. Door Cathy krijg ik dus niet alleen nieuwe klanten en zichtbaarheid, maar ook tijd.” 

Door die automatiseringen helpt Cathy mij ook met mijn tijdsinvestering en dat is voor mij heel belangrijk. Het spaart mij lijf en leden, want als je wat ouder wordt heb je die rust zeker nodig.

47 jaar aan kennis: dat moet gedeeld worden! 

Een andere manier waarop Ilse haar doelgroep bereikt, is door haar gratis webinars. “Ik wil die 47-jarige kennis die ik heb delen met de mensen. Vroeger had ik het idee om boeken te schrijven en ik heb er 2 geschreven, maar dat gaat allemaal heel traag.

Nu geef ik gratis webinars. Die doe ik in het voorjaar en het najaar. Daar wordt het 1ste uur eerst kennis gedeeld en het 2de uur mogen er vragen gesteld worden. Zo kunnen mensen al wat profiteren van mijn kennis, en is het zetten van een volgende stap naar een verdere begeleiding met mij, naar een gelukkiger leven zonder obstakels, veel evidenter. 

Cathy helpt met de technische kant van het webinar; zij doet de ganse technische opzet en helpt met het optimaliseren van de presentatie. Tijdens het webinar zit Cathy achter de knoppen om alles vlot te laten verlopen, alsook verzorgt ze de opvolging achteraf.
Het is moeilijk voor mij om dit allemaal alleen te doen, dooardat ik een heel groot aantal inschrijvingen heb (het 1ste en 2de webinar bereikten we bijna het maximum van 100 deelnemers) en er veel bij komt kijken. Door de
Optimazing ondersteuning kan ik mij volledig focussen op de inhoud van mijn webinar en de deelnemers. Met mooie testimonials als gevolg.

Testimonials Ilse Van Dun - webinar - Voluit voor structuur en tijdbesparende online zichtbaarheid

Wat brengt de toekomst?

Ilse Van Dun Spirituele Tijdlijn

Laagdrempelig online werken aan je persoonlijke en spirituele ontwekkeling

Naast haar webinars, is de online Helder-Zien workshop een heel laagdrempelige manier om kennis te maken met het spirituele. Dit is een beperkte online groepssessie (met max. 12 deelnemers) gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Door inzichten in spiritualiteit te delen en methodes aan te reiken voor dagelijks gebruik, helpt deze workshop je pijnpunten en hun oorzaken te begrijpen en aan te pakken. Er wordt gebruik gemaakt van jouw tijdlijn. Deelnemers kunnen twee persoonlijke vragen stellen en hebben na afloop van deze Helder-Zien workshop een duidelijk beeld van hun levensmissie, inzichten in levensgebeurtenissen en krijgen nog een persoonlijke kaart.

Vertel me meer over die Helder-Zien Workshop!

Jouw leven in eigen handen pakken dankzij Ilse’s trajecten

Het is duidelijk dat Ilse nog steeds gedreven is en altijd op zoek is naar meer kennis. Ondanks dat haar werk soms zwaar kan zijn, haalt ze er veel voldoening uit. “Dit werk is heel bevredigend want je ziet de resultaten. Mensen worden gelukkiger, ze kunnen doelen bereiken die ze vroeger niet konden bereiken. Ze kunnen ernstige zaken plaatsen, wat ze eerst niet konden,” vertelt Ilse. 

“Op lange termijn is het mijn bedoeling om zo veel mogelijk mensen te helpen met mijn kennis en gaven. Daar word ik gelukkig van.” Dit doet Ilse via haar Saffier (9 weken), Diamant (6 maanden) en Briljant traject (1 jaar). Telkens intensieve begeleidingen waarbij Ilse al haar kennis, inzichten, tools aanreikt naar een leven in balans, waarbij obstakels deel uitmaken van het leven, maar men vanaf heden weet hoe deze aan te pakken zonder uit je evenwicht te gaan.

Bedankt voor het interview, Ilse! Ik wens je veel succes en kijk uit naar de verdere samenwerking.

Bron foto’s: vandunilse.com

Wil jij ook meer structuur, meer online impact en meer tijd voor jezelf?

Dan is het tijd om even te praten en te kijken waar we samen het één en ander binnen jouw marketingactiviteiten kunnen optimaliseren, zodat ook jij jouw doelgroep online bereikt, zonder veel tijd online te verspillen.

Ja, dat wil ik ook. Let's meet!

Dit is Cathy

Zoveel méér dan standaard marketingadvies

Cathy Tavernier is jouw online optimalisatie marketingstrateeg en de partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je niet alleen de wát, maar ook de hoe! Als je dat wil, implementeert ze het zelfs voor jou. Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft. Ze bekijkt jouw marketing op lange termijn en gaat voor die authentieke connectie met jouw doelpubliek, maar ook tussen jullie beiden.

Haar klanten verspillen niet langer online hun tijd. Neen, ze worden voortaan als dé expert binnen hun vakgebied aanzien en doen niet aan pusherige sales.  En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze superbelangrijk!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media