go online!

Optimazing Academy Online

Jouw online hulp -as you please-

Werk aan je online zichtbaarheid op je eigen tempo

Werken in groep is niet helemaal jouw ding? Je weet al veel over online zichtbaarheid, maar je vraagt je af: waar kan het nóg beter? Je wil je online marketing onder de loep nemen en helemaal finetunen? Smart thinking!

Met de online trajecten van de Optimazing Academy Online vlieg je er meteen in. Of niet… Want online kies je volledig zelf wat je volgt, hoe je dat doet en wanneer. Elke online training is startensklaar, to-the-point en voor iedereen toegankelijk.

Of je nu een upcoming of leading lady bent, welkom in onze Optimazing Academy Online!

As
you
please

Sit back, relax…

Kijk en herbekijk de instructieve video’s waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je jouw online zichtbaarheid vergroot op een efficiënte manier. Je krijgt daarbij ook nog een handige syllabus, waarin je alle tips, tricks & tools rustig kan nalezen.

Met de Optimazing Academy Online maak je snel én eenvoudig het verschil. What’s more: je behoudt levenslang toegang tot alle lessen en documenten. Geen tijdsdruk, integendeel. Alles kan en mag op jouw tempo.

Het allergrootste voordeel van deze online trajecten? Dat je met een minimale investering toch een maximale impact maakt op jouw online zichtbaarheid.

… and enjoy the ride!

Op 14 april 2020 staat de eerste online training klaar voor jou.
Volg de lancering hier en op social media!

Ontvang 30 % korting op jouw investering

Voor de online opleidingen vanaf 197 euro (excl. btw) geniet je als ondernemer van de KMO-portefeuille. Dat is een subsidiëringsmaatregel van de Vlaamse Overheid die je een onmiddellijke korting toekent van
30 %
op het totaalbedrag.

Hiervoor werk ik samen met Chi-An GCV van An De Saedeleer. An helpt jou je doelen te realiseren door efficiënter en meer gestructureerd te werken. Daarbij blijf je als persoon en ondernemer helemaal in balans.

Wanna go the extra mile?
Meer nood aan een sparringpartner en support van de Optimazing Community tijdens jouw groeitocht?

Dan zijn de Shine en Amaze trajecten echt iets voor jou, smart lady!

Tell me more, Cathy!