go online!

Optimazing Academy Online

Jouw online hulp -as you please-

Werk aan je online zichtbaarheid op je eigen tempo

Werken in groep is niet helemaal jouw ding? Je weet al veel over online zichtbaarheid, maar je vraagt je af: waar kan het nóg beter? Je wil je online marketing onder de loep nemen en helemaal finetunen? Smart thinking!

Met de online trajecten van de Optimazing Academy Online vlieg je er meteen in. Of niet… Want online kies je volledig zelf wat je volgt, hoe je dat doet en wanneer. Elke online training is startensklaar, to-the-point en voor iedereen toegankelijk.

Of je nu een upcoming of leading lady bent, welkom in onze Optimazing Academy Online!

As
you
please

Sit back, relax…

Kijk en herbekijk de instructieve video’s waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je jouw online zichtbaarheid vergroot op een efficiënte manier. Je krijgt daarbij ook nog een handige syllabus, waarin je alle tips, tricks & tools rustig kan nalezen.

Met de Optimazing Academy Online maak je snel én eenvoudig het verschil. What’s more: je behoudt levenslang toegang tot alle lessen en documenten. Geen tijdsdruk, integendeel. Alles kan en mag op jouw tempo.

Het allergrootste voordeel van deze online trajecten? Dat je met een minimale investering toch een maximale impact maakt op jouw online zichtbaarheid.

… and enjoy the ride!

Facebook Live gratis mini-cursus door Cathy Tavernier van Optimazing

Facebook Live, you hate it or you love it! Maar éénmaal je weet hoe het werkt en wat je allemaal kan doen met je Facebook Live video achteraf, doen sta je te springen om live te gaan met Facebook Live. De impact is ook enorm!
En je gaat echt met het key-doel van jouw online aanwezigheid aan de slag!

In deze gratis mini-cursus leer ik je alle geheimen van Facebook Live! Zelfs hoe je moet ondertitelen.

You ain’t got nothing to lose, lady! En het is gratis! Double win-win!

Leer me gratis alle geheimen van Facebook Live!
Gratis weggever emailmarketing - online academy

Een fenomenale freebie, ook wel klantenmagneet, lead magnet of gratis weggever, is cruciaal om jouw mailing list te laten groeien.

Maar hoe begin je hier in godsnaam aan?

Met deze gratis inspiratievideo, vragenlijst en tips toe geef jij het startschot voor een fenomenale freebie en start met de groei van jouw mailing list!

Let’s do this and get started, my dear lady! It’s a triple win!

Yes, Cathy, ik wil een fenomenale freebie!
Online zichtbaarheid is een must in jouw marketingactiviteiten

Online marketing is niet altijd een deugd, maar wél een nood, right? Hoe pak je die online zichtbaarheid aan, zonder dat het een waste of your time & money is?

Deze tweedaagse online dagworkshop is zeker een eyeopener voor jou. Je gaat aan de slag met jouw marketingstrategie, krijgt de beste online marketingtips & tricks en gaat verder aan je online zichtbaarheid bouwen op eigen grond.  In 2 dagen verbeter je je online zichtbaarheid, zodat die ook écht klanten oplevert én je leert tijdbesparend te werken.
Sounds like a dazzling win-win!

Vertel me meer over de tweedaagse 'Optimaze your online story'
Bouwen aan je e-mailmarketinglist dankzij de dazzling e-maillistbuilder

E-mailmarketing is hot – and you know it! Alleen weet je niet hoe eraan te beginnen. En je hebt al zeker geen zin om dat alles zelf uit te zoeken. Is dat wat je nu denkt? Dan is deze online training voor jou een absolute must.

Want ik leer je álles wat je moet weten over e-mailmarketing. Je gaat aan de slag op jouw eigen tempo, wanneer en waar je maar wilt. Daarbovenop krijg je ook de nodige begeleiding van mij en de Optimazing Community.

That’s exactly what you need, lady!

Vertel me meer over de 'Dazzling e-maillist builder'

Binnenkort vind je hier nog meer online cursussen

Zit je ondertussen met een vraag? Laat me gerust iets weten!

Yep, ik zit met een vraag!

Ontvang 30% korting op jouw investering

Ben je ondernemer en teken je in voor een (online) training? Maak dan optimaal gebruik van de KMO-portefeuille, een subsidiëring van de Vlaamse Overheid. Ontvang zo een onmiddellijke korting van 30 % op het totaalbedrag.

Hiervoor werk ik samen met Chi-An GCV van An De Saedeleer. An helpt jou je doelen te realiseren door efficiënter en meer gestructureerd te werken. Daarbij blijf je als persoon en ondernemer helemaal in balans.

Wanna go the extra mile?
Meer nood aan een sparringpartner en support van de Optimazing Community tijdens jouw groeitocht?

Dan zijn de Shine en Amaze trajecten echt iets voor jou, smart lady!

Tell me more, Cathy!