Skip to main content

Workshop

Leer converterende teksten schrijven

… en connecteer met jouw ideale klant!

Nog niet 100% overtuigd over het belang van het inzetten van e-mailmarketing voor jouw business? Lees dan zeker even deze blog

Maar nu is het natuurlijk nog de bedoeling dat jouw e-mails opvallen tussen de vele e-mails die jouw ideale klant in zijn mailbox krijgt. En dat hij/zij effectief jouw e-mails gaat lezen.

Méér bereik, méér betrokkenheid en méér klanten dankzij converterende e-mails

Geschikt voor elke ondernemer die e-mailmarketing efficiënt wil gaan inzetten en er echt méér wil uithalen dan enkel die paar mailtjes die gelezen worden. En wat meer is: 90% van deze tips kan je ook toepassen op jouw social media posts.
Woehoe… dus ook daar ga je meer scoren dan die paar hartjes van tante Germaine.

Leer op 1 dag boeiend, vloeiend én klantwervend schrijven voor jouw e-mailmarketing (én social media). Specifiek gericht op jóuw doelgroep en afgestemd op jóuw aanbod.

De optimazing vibes van de andere deelnemers krijg je er zomaar bij!

Yes, ik wil converterende e-mails leren schrijven!

Tijdens deze workshop zorg je ervoor dat mensen jou leren kennen (Know), met plezier volgen (Like) en gaan vertrouwen (Trust). Zodat ze automatisch die stap zetten om samen te werken met jou.

Interessant, ludiek, heel bruikbaar en vol nuttige tips' zo zou ik de dag kunnen samenvatten. Welke woorden wel en niet gebruiken bij het schrijven van teksten. Zorgen dat je posts triggeren. Emotioneel connecteren met je lezer. Pakkende context schrijven zodat die aanzet tot actie. Enzovoort. En onmiddellijk inzetbaar. Een absolute aanrader!

Griet Moerman - www.grietmoerman.beKoesteraar

We gaan er samen voor!

Tijdens de workshop ‘Leer Converterende teksten schrijven – Authentieke e-mailkracht’ werken we een volledige dag live aan jouw verhaal en hebben we het over het optimaal inzetten van jouw marketing op lange termijn door de touwtjes in eigen handen te nemen dankzij jouw e-mailmarketing.

Het doel? Jou transformeren in een expert op het gebied van het schrijven van converterende teksten. Samen gaan we aan de slag met tips en inzichten, die niet alleen de aandacht vangen van jouw doelgroep, maar die ook daadwerkelijk leiden tot actie. Zo worden jouw teksten – of het nu e-mail of jouw social media post is – ook daadwerkelijk gelezen.

En zo kan jij keer op keer verder bouwen aan die Know-Like-Trust factor. Zonder gesleur en enige struggle. Gewoon omdat je authentiek schrijft, waarde deelt en jouw doelgroep inspireert.

En wat mooi meegenomen is: alle tips & tricks die ik jou meegeef voor jouw e-mails, kan je ook toepassen op jouw social media posts. Want of je jouw lead nu moet triggeren bij het lezen van het onderwerp van jouw e-mail of bij de 1ste zin van jouw post, het uitgangspunt blijft hetzelfde: jouw lead optimaal triggeren om verder te lezen.

Deze workshop is praktisch ingericht, gaat live door in een beperkte groep ondernemers. Zo kan ik jou op en top begeleiden en maak je kennis met een selecte groep ondernemers die even hard willen stappen vooruitzetten net als jij.

En dat voor een vederlichte investering… Hoe zalig klinkt dat?

Bezwaren die je tegenhouden aan jouw online zichtbaarheid te werken

Dit is precies wat je leert in deze workshop:

Hoe je duidelijke teksten schrijft die triggeren om verder te lezen

In een wereld vol afleidingen is het cruciaal dat je jouw boodschap snel en duidelijk begrijpt. Dit gaat niet alleen over de juiste woordkeuze, maar ook de structuur van jouw tekst of de volgorde van de e-mails die je stuurt in een funnel. We zorgen ervoor dat de vertaling van jouw boodschap klaar en duidelijk is en niet verdwaalt in overbodige woorden.

Al schrijvend emotioneel connecteren met jouw lezer

Het vergroten van de betrokkenheid van jouw lezer door het inspelen op emotie, zet jouw lezer aan tot actie. Door de juiste toon te gebruiken in jouw e-mailteksten, verhalen en social media posts raak jij jouw lezer. Waardoor hij in actie treedt.

Jouw schrijfstijl aanpassen voor jouw e-mails en de diverse social media platformen

Wat je in het schrijven van jouw e-mail teksten toepast, geldt ook voor jouw social media posts, video's en verhalen. Mits enige nuances.

BOVENAL, de juiste woorden kiezen die jouw doel ondersteunt

De juiste woordkeuze en zinsbouw gaat niet alleen over stijl, het gebruik van Algemeen Nederlands of dialect of grammatica; het gaat erom de juiste woorden te gebruiken om jouw doelen te bereiken. Of je nu wilt informeren, overtuigen, entertainen of aanzetten tot actie, elke keuze is doelgericht! Je leert jouw woordkeuze afstemmen op jouw doelstellingen, zodat elke zin, elk woord, bijdraagt aan het resultaat.

Heel nuttige en onmiddellijk inzetbare tips. Zet aan tot doorgaan. Dankjewel. En weer leuk al die nieuwe mensen.

Martine Van Velthoven - www.martinevanvelthoven.beHigh-Performance Business Coach

Wat houdt deze workshop ‘Authentieke e-mailkracht’ precies in?

Leer converterende teksten schrijven – Authentiek e-mailkracht’ is een live dagworkshop waarbij je de hele dag effectief werkt aan het optimaliseren van jouw online impact onder mijn begeleiding.

Je leert pakkende content schrijven voor jouw doelgroep, zodat ze niet anders kunnen dan jouw e-mails lezen en actie te ondernemen. Op social media reageren ze nu écht op jouw posts en laten niet alleen een duimpje of hartje achter.

En ontdekt welke woorden je wel of beter niet gebruikt in jouw teksten. Je communiceert voortaan op de juiste manier met jouw doelgroep.
Verbindende teksten schrijven voor jouw e-mails én social media posts mét effectieve call-to-actions kent geen geheimen meer voor jou na deze live dag!

De groepsdynamiek geeft jou extra inspiratie. (Dit is trouwens nog de enige groepsworkshop in mijn aanbod.)

En wat nog beter is: na deze live dag hebben wij samen nog een 1-op-1 online opvolgmoment!

Social media optimalisatie - Optimazing emailmarketing Gent

Triggerende, converterende teksten

Tijdens deze workshop leer je hoe je dankzij het inzetten van triggerende, connecterende teksten het beste haalt uit jouw online aanwezigheid.
Hoe je eenvoudig het bewustwordingsproces bij jouw doelgroep kan aanwakkeren. Zodat je meer impact – lees: een grotere openings- en click rate voor jouw e-mails en groter bereik van je social media posts – krijgt op elk van jouw social mediakanalen en jouw e-mailinglijst daarenboven groeit.

Je bouwt volop aan jouw Know-Like-Trust factor en mikt daarbij op jouw ideale klant.

Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent - links

Jij gaat (verder) bouwen op eigen grond

Je neemt het heft in eigen handen en wil niet langer afhankelijk zijn van al die algoritmes, die steeds veranderen. Je ontdekt hoe je met jouw teksten warme leads en klanten bindt aan jou en jouw bedrijf, en hoe je die klantenbinding steeds sterker maakt.

Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent -rechts
Social media copywriting - Optimazing Cathy Tavernier Gent

Social Media Copywriting

Wat je leert voor jouw e-mailteksten is ook toepasbaaar op jouw social media berichten. Je leert niet alleen meer online zichtbaar te zijn met impact, maar ook hoe je de juiste berichten schrijft. En hoe je het best in interactie treedt met jouw ideale klant.

Je maakt voortaan de meest sprankelende posts.

Tijdens de ‘Leer converterende teksten schrijven – Authentieke e-mailkracht’ workshop werken we een hele dag samen aan jouw ultieme doel:

een groeiende online zichtbaarheid
die meer klanten werft en dus meer impact heeft!

Tijdens de ‘Leer converterende teksten schrijven – Authentieke e-mailkracht’ workshop leer je:

Hoe pakkende content te schrijven voor jouw doelgroep, zodat ze jouw e-mails openen en in actie schieten dankzij een call-to-action volledig afgestemd op jouw doelgroep

Teksten en berichten schrijven die interactie uitlokken, zodat men écht gaat reageren en niet alleen een duimpje of hartje achterlaat

Teksten schrijven die gebaseerd zijn op jouw doelgroep

Welke woorden wel/niet te gebruiken

Op de juiste manier communiceren met jouw doelgroep

Een dieper inzicht krijgen in jouw doelgroep en zijn/haar problemen en noden

Duidelijkheid scheppen in de problemen, oplossingen, jouw boodschap

Effectieve call-to-actions opstellen

Oh, Yes! Als je spreekt van gul, dan is Cathy gul! Met tips, met advies, met uitleg, met waarde delen (en nee, dat hoeft niet altijd wat te kosten), zelfs met een leuke verrassing werden we gul bedeeld. Dikke, dikke merci, Cathy!

Veerle DegrieckMet-je-mee-denker voor dienstverlenende ondernemers die intentioneel willen werken en leven
Investering Optimazing Workshop Authentieke Emailkracht - Converterende teksten schrijven

Jouw investering voor deze superwaardevolle dagworkshop online marketing?

Jouw toegangsticket voor deze live dag mét een 1-op-1 online opvolgsessie van 1 uur 3 weken na deze live dag, komt neer op €197 excl. BTW.
Dat is inclusief het handig werkboek vol oefeningen en interactief werkmateriaal, die je achteraf nog veel ter hand zal nemen.
Er loopt een vroegboekkorting van €50 tot 31 juli 2024. Vanaf 1 augustus betaal je €197 excl. BTW.

Daarnaast word je tijdens de dag lekker verwend met een gezonde lunch, versnaperingen en sluiten we omstreeks 17 uur af met een drink met hapjes. Om gezellig te bekomen van onze dag en nog even bij te praten.
De 14 gelijkgestemde ondernemers die krijg je er nog eens gratis bovenop ter extra inspiratie.

Wanneer vindt deze Optimazing workshop plaats 2

Waar & wanneer gaat deze live workshop door?

De ‘Leer converterende teksten schrijven – Authentieke e-mailkracht’ workshop gaat door bij Zebra Events, gelegen in de Zebrastraat 32 te 9000 Gent en dat op vrijdag 11 oktober van 10 tot 17 uur. We sluiten de dag vervolgens af met een gezellig drankje en hapje. Dus voorzie na 17 uur nog een half uurtje of een uurtje om bij te praten.

Parking vind je dichtbij of als je op tijd bent in de ondergrondse parking van de locatie zelf. Meer info en details over de parking en bereikbaarheid vind je hier en ontvang je ook gedetailleerd na inschrijven. Ik heb gekozen voor een locatie die eenvoudig bereikbaar is met het openbaar vervoer en dichtbij de afrit Gent Ledeberg (afsplitsing afrit Gent Centrum) is gelegen.

Voor wie is deze Optimazing online marketing workshop ideaal.

Voor wie is deze workshop ideaal?

Het maakt echt niet uit of je een starter bent of al aan de slag ging met e-mailmarketing. Want alles wat je tijdens de dag leert kan je ook toepassen op jouw social media en websiteteksten.

Wil je meer impact en niet langer alles zelf zitten uitzoeken, én er echt voor gaan? Dan ben jij meer dan welkom. Ook als starter! Want dan pak jij de zaken meteen goed aan en ga je voor die maximale impact met een minimum aan tijdverlies!

Dit vertellen deelnemers nog over deze live workshop:

Ook zo dankbaar voor deze waardevolle dag! Het was een dag vol nuttige tips en inspirerende informatie. Bovenal ook zeer veel verwennerij van Cathy Tavernier daar in de Zebra 🦓
En last but definitely not least, zeer inspirerende mensen ontmoet. Zei ik al dat ik dankbaar was? 🙏 Graag tot een volgende ontmoeting! Ik kijk er alvast naar uit 💫

Deze workshop is zeer praktisch, met veel interactie, waardevolle denkoefeningen en een cursus als handige leidraad. Verder perfect georganiseerd met hier en daar een verrassing. Een verrijkende dag! Thanks, Cathy.

Sarah DevadderHSP Professional & Verbinder

Zet je een groep gepassioneerde ondernemers bij mekaar, dan krijg je een boeiende kruisbestuiving van ideeën voor zichtbaarheid en nieuwe mogelijkheden tot samenwerking.
Deze workshop converterende teksten schrijven werd georganiseerd door Cathy Tavernier en was zoals al wat ze doet tot in de puntjes verzorgd met een goed evenwicht tussen theorie, samenwerking, beweging, oefening en zelfs keto-proof hapjes!
Dankjewel, Cathy!

Annick Scholliers - www.voluitketo.beMentor & Coach voor een body & mind powered by ketones

Toch nog een paar vragen bij deze workshop…

Is er genoeg tijd voor de praktijk?

Die is er zeer zeker! Uiteraard komt er een stukje theorie, maar ik laat jou de theorie liever ondervinden a.d.h.v. heel leuke uitdagende oefeningen. Er is ook tijd voorzien om individueel aan de opdrachten te werken.

Zo is er dus een mooie balans tussen theorie en praktijk, werken in kleinere groepjes én zelfs individueel.

Is er wel voldoende oog voor mij als individu?

Heb je een specifieke vraag voor mij alleen, dan kan je die zeker stellen. Tijdens de lunch, pauzes en drink achteraf kan je mij uiteraard al jouw persoonlijke online marketing vragen stellen. Maar uiteraard ook in de groep is er oog voor jouw vragen. En vergeet niet: 3 weken na de live dag hebben wij nog een 1-op-1 online opvolgsessie van 1 uur. Zo ben ik zeker dat je in jouw actie-modus bent gebleven.

Ik ben bang dat ik de focus niet kan behouden.

Tijdens deze workshop krijg je theorie met de hele groep, afgewisseld met de praktijk in groepjes en individueel. Je zal dus je ervaringen en ideeën met elkaar delen.

En wees gerust: ik zorg met de oefeningen wel voor de nodige animo. De nodige rustpauzes worden uiteraard ook ingelast! En wie weet zorg ik nog voor een verrassing…

Dit is Cathy!

Zoveel méér dan standaard marketingadvies

Cathy Tavernier is jouw online optimalisatie marketingstrateeg en de partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je niet alleen de wát, maar ook de hoe! Als je dat wil, implementeert ze het zelfs voor jou. Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft. Ze bekijkt jouw marketing op lange termijn en gaat voor die authentieke connectie met jouw doelpubliek, maar ook tussen jullie beiden.

Haar klanten verspillen niet langer online hun tijd. Neen, ze worden voortaan als dé expert binnen hun vakgebied aanzien en doen niet aan pusherige sales.  En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze superbelangrijk!