Hoe Zonder Gesleur Hechte Relaties & Nieuwe Klanten Werven

5 Sleutels voor Langdurig Online Succes

Ja, ik schrijf me in!

Voel je je soms verloren in die oceaan van online content en heb je het woord ‘marketing burnout’ al eens in de mond genomen?

Weet je niet meer hoe jij die social media of marketing inzet om duurzame connecties op te bouwen, laat staan dat je klanten haalt uit jouw (online) marketingactiviteiten?

Of misschien ben je gefrustreerd omdat het constant updaten van je sociale media en website weinig tot geen engagement of echte connectie oplevert…

Schrijf je dan vlug in voor mijn gratis online webinar ‘Hoe Zonder Gesleur Hechte Relaties en Nieuwe Klanten Werven – 5 Sleutels voor Langdurig Online Succes’.

In 120 minuten deel ik super interessante inzichten met je en kan jij daarna aan de slag met deze 5 sleutels! En jij volgt lekker vanuit jouw warme zetel of vanuit welke locatie je ook maar wil.

In dit webinar ontdek je:

  • Hoe jouw manier van online aanwezigheid de interactie en denkwijze van jouw doelgroep beïnvloedt.​​​​​​​
  • Hoe je efficiënt en doelgericht zonder tijdverlies aan de slag gaat met je online zichtbaarheid en hoe dat ook offline een impact heeft op jouw geloofwaardigheid.
  • Wat dé 5 sleutels zijn om duurzame relaties op te bouwen en dit zowel online, als offline. Zonder jezelf hiervoor te verloochenen.
  • Hoe je een marketing burnout voorkomt en voortaan connecties én plezier haalt uit jouw marketingactiviteiten.
  • Hoe je tijd en geld bespaart doordat je nu connecteert met de juiste doelgroep.
  • Hoe je duurzaam jouw bedrijf bouwt vanuit jouw missie en waarden.
Gratis Webinar Zonder Gesleur Relaties en Klanten Werven - Optimazing

Voor wie is deze gratis masterclass?

Je bent helemaal op jouw plaats als je een expert bent in wat je doet. Misschien ben je wel een starter.
Bovenal wil je stabiele inkomsten (min. 10.000€/maand) en je wilt opschalen.

Je bent op zoek naar een betere manier om je authentieke zelf neer te zetten zonder hiervoor uren online te verspillen.
Je wil het anders aanpakken en niet steeds opnieuw beginnen. JE WIL NU IMPACT CREËREN en ONLINE CONNECTEREN en bouwen aan een langdurige relatie.

Je beseft dat je niet op social media zit om te verkopen, maar net om aan jouw geloofwaardigheid te bouwen. Dat wil je aanpakken, zodat je in een volgende stap met plezier en zonder gesleur NIEUWE KLANTEN WERFT!

Dit zeggen deelnemers over Cathy’s webinars:

Cathy slaagt erin om in no-nonsense taal je de nodige inzichten te geven om het resultaat van jouw online marketingactiviteiten te vergroten door kleine ingrepen uit te voeren. Soms voor de hand liggende zaken, waar je gewoonweg niet bij stilstaat. Ze speelt heel goed in op de vragen. Ondanks dat dit webinar net iets minder dan 120 minuten duurde, was ik totaal gefocust en heb ik mij geen moment verveeld. Dankjewel om deze tips te delen, Cathy.

Christine PraetAllround styliste

Er was een stukje herhaling, grotendeels ook omdat ik de nodige bagage omdat ik al 5 jaar bezig ben met proberen mijn online zichtbaarheid te vergroten. En toch verloor ik nog te veel tijd. Tot nu: deze masterclass gaf me extra inzichten om mijn missie nu nog beter in de wereld te brengen. Nog eens goed nadenken over mijn doelgroep, mijn ideale klant, zodat ik mijn content goed kan afstemmen en de tips die Cathy aanreikte ook kan inzetten.

Wendy PessemiersMental Coach

Waanzinnig boeiende webinar, Cathy, het heeft mijn aandacht tot het einde gehouden!
Bedankt!

Joanna NewbittVerzekeringsmakelaar

Goed gedocumenteerd, sprankelend, vernieuwend, tot in de puntjes, … Wat een schat aan informatie geef jij toch telkens weg, Cathy! Love it.

Griet MoermanKoesteraar

Dit is Cathy

Zoveel méér dan standaardadvies

Cathy Tavernier is jouw online optimalisatie marketingstrateeg en de partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je niet alleen de wát, maar ook de hoe! Als je dat wil, implementeert ze het zelfs voor jou. Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft. Ze bekijkt jouw marketing op lange termijn en gaat voor die authentieke connectie met jouw doelpubliek, maar ook tussen jullie beiden.

Haar klanten verspillen niet langer online hun tijd. Neen, ze worden voortaan als dé expert binnen hun vakgebied aanzien en doen niet aan pusherige sales.  En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze superbelangrijk!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media

Einddoel van jouw Optimazing samenwerking - Cathy Tavernier

Hoe Zonder Gesleur Hechte Relaties & Nieuwe Klanten Werven

5 Sleutels voor Langdurig Online Succes

Copyright © 2024 Optimazing