Katleen Doolaeghe, zaakvoerder Mobile Clean

Cathy heeft de hele technische omkadering van onze online marketing perfect op punt gezet. Ze ontzorgt ons volledig, echt bewonderenswaardig!

Katleen Doolaege - Mobile Clean

Mobile Clean is een gepassioneerd familiebedrijf in Gentbrugge. Zaakvoerder Dirk De Meulemeester, zijn partner Katleen Doolaege, zoon Jonathan en neef Kenneth geven er 24/7 het beste van zichzelf. Hun passie voor car cleaning & detailing verbindt hen, binnen én buiten de werkuren.

Na 15 jaar expertise opbouwen op verschillende fronten, vonden deze sympathieke ondernemers het nu tijd om met één helder verhaal naar buiten te komen op een professionele manier. En zo startte de samenwerking met Optimazing.

Het doel? Alle aparte bedrijfsonderdelen assembleren tot een gloednieuwe website, de emailmarketing flink onder stoom zetten en de social media kanalen grondig opblinken.

En óf Mobile Clean nu schittert online! Wij zetten deze klant dan ook heel graag in de kijker… ✨

Mobile Clean, absoluut géén standaard carwash…

Katleen neemt ons mee naar het prille begin: “Mobile Clean begon 15 jaar geleden, puur vanuit die passie om wagens op en top te laten blinken. Toen stond Dirk er nog alleen voor, maar ondertussen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van vier man en een gevestigde waarde in het Gentse.”

Maar Mobile Clean is dus géén standaard carwash? “Nee, wij leveren car cleaning & detailing services”, vertelt Katleen verder. “Wij helpen mensen hun wagen in topconditie te houden met superieure producten en behandelingen. Onze klanten zijn niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en garages.”

“Bij ons kan je terecht voor een vakkundige dieptereiniging van interieur en exterieur. We waxen, polijsten en schuren zelfs indien nodig. We gebruiken professionele apparatuur voor specifieke problemen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in coatings aanbrengen.”

De tijd was rijp voor een nieuwe website met daaraan gekoppeld een vlotjes draaiende online marketing. Wij hadden vooral nood aan structuur en begeleiding om dat alles op touw te zetten. Maar zelf werken we dag en nacht…

Een klantvriendelijke topservice in elke belangrijke pijler!

De klantvriendelijke topservice van Mobile Clean blijkt hun stokpaardje. Katleen: “Dat geldt voor ons alle vier, ja. Wij staan 24/7 paraat, denken mee met de klant, bieden steeds persoonlijk en eerlijk advies. En we doen onze job tot in de perfectie, uiteraard!”

“Waar ik nog het meest fier op ben, is dat we het merk Opti-Coat in handen hebben voor de Belgische markt. Wij zijn hoofdverdeler en leiden ondertussen ook al collega-detailers op om met deze superieure coatings te werken. Ook dat is klantenservice.”

“Nog een belangrijke pijler van Mobile Clean is onze webshop voor de doe-het-zelver. Daar heb ik persoonlijk enorm veel werk in gestopt. Elk product is voorzien van extra veel uitleg om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.”

Tijd voor een gloednieuwe website en een professionele online marketing

Katleen had Cathy al eens enkele jaren geleden gecontacteerd, vertelt ze verder: “Ik had Cathy toen een mailtje gestuurd, maar liet het idee om samen te werken weer varen. Onze nieuwe businessplannen stonden toen nog niet voldoende op punt.”

“In 2020 gingen we dan in zee met businesscoaches Karina Urbina en An De Saedeleer van Chi-An. Volgens hen hadden we dringend iemand nodig voor onze online marketing. Zij raadden – toeval bestaat niet, toch? – Optimazing aan. Karina, An en Cathy werken perfect samen, ik voelde mij al meteen gedragen vanaf de eerste minuut!”

“De tijd was eindelijk rijp voor een hele nieuwe website met daaraan gekoppeld een vlotjes draaiende online marketing. Wij hadden vooral nood aan structuur en begeleiding om dat alles op touw te zetten. Zelf werken wij dag en nacht… Bovendien bezitten wij niet die kennis om onze marketing professioneel uit te werken.”

Zoals Cathy bestaan er geen twee! Je krijgt een heel persoonlijk gevoel bij haar, alsof jij haar enige klant bent. Ze werkt zo gefocust en ze is direct mee met je verhaal. Ze kan probleemloos schakelen.

Optimazing ontzorgt Mobile Clean nu op álle online kanalen

In december 2020 ging Mobile Clean dus van start met Optimazing: “Cathy ontwikkelde onze website en verzorgde het design. Daarnaast zette ze onze automatische emailmarketing op en optimaliseerde ze onze social mediakanalen.”

“Ze heeft de hele technische omkadering perfect op punt gezet en ontzorgt ons volledig op gebied van online marketing, echt bewonderenswaardig!”

“Cathy is ook altijd mee met de laatste nieuwe trends op gebied van online marketing. Want alles verandert zo snel… Ze heeft een zacht en vriendelijk karakter, is altijd beschikbaar. Cathy maakt tijd om echt te luisteren naar jou. Zelfs als je in het weekend met een dringende vraag zit, zal ze altijd antwoorden.”

“Je blijft ook consistent op de hoogte van wat er al is gebeurd en wat ze nog zal doen. Ze volgt alles op en stelt je gerust. Nee, zoals Cathy bestaan er geen twee! Je krijgt een heel persoonlijk gevoel bij haar, alsof jij haar enige klant bent. Ze werkt zo gefocust en is direct mee met je verhaal. Ze kan probleemloos schakelen.”

Verbluffend resultaat met nu al de eerste concrete resultaten!

“In mei 2021 werd onze nieuwe website gelanceerd. Datgene waar ik al 5 jaar lang van droomde, werd op amper 5 maanden gerealiseerd dankzij Cathy van Optimazing. Ik vind het resultaat van onze samenwerking echt verbluffend!”

“Onze website omvat nu alle takken waar Mobile Clean zich op richt: privéklanten, bedrijven, garages en collega-detailers. En de webshop niet te vergeten! Dat alles heeft Cathy heel mooi geïntegreerd in één website. Voor de bezoeker is het nu glashelder wat we doen en voor wie.”

“We voelden elkaar perfect aan, we zaten op één lijn. De indeling, de foto’s, de look & feel… alles zat direct goed. Cathy had op voorhand natuurlijk wel goed geluisterd naar onze wensen. En die heeft ze probleemloos uitgewerkt.”

15 tips om je wagen krasvrij te houden - Gratis e-gids Mobile Clean

Of er al concrete resultaten zijn ook? “Welja, onze freebie “15 tips om je wagen krasvrij te houden” werd al meteen na het delen op social media massaal gedownload! En autoverkopers feliciteren ons met onze “goeie marketing”. Op dit moment moet alles nog op gang komen, maar de feedback en de return zien er nu al heel goed uit!”

Een schitterende toekomst en opvolging verzekerd

Wat brengt de toekomst nog voor Mobile Clean? “Goh, ik laat Cathy niet meer los nu! (lacht). Sowieso blijven we samenwerken met Optimazing. Er komen nog andere verhalen aan, dus we hebben haar zeker nog nodig.”

Nieuwe verhalen? Vertel! Katleen: “Oh, er ligt nog veel moois op tafel! Zo denken we aan coatings voor fietsen. En ook voor boten bieden onze doorgedreven cleaning & coating services een meerwaarde. Tot slot willen we via online videocursussen de mensen leren hoe ze zelf hun geliefde wagen kunnen soigneren.”

“En als we eens écht stout mogen dromen? Dan wens ik ooit nog te verhuizen naar een grotere locatie. Wie weet gebeurt dat wel onder het bewind van onze zoon en opvolger Jonathan? Die nieuwe, jonge bries waait ook al eventjes door ons atelier.”

Geweldig! Dat Mobile Clean in de toekomst nog blijft schitteren,  is nu al zeker! En die plannen ondersteun ik graag met de diensten van Optimazing ?

Bron foto’s: https://mobileclean.be

Is jouw online marketing ook aan een grondige opblinkbeurt toe?

Ja, dat wil ik ook. Let's meet!

Dit is Cathy

Jouw online sparringpartner in e-mailmarketing & social media

Cathy Tavernier is online media expert en jouw partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je alles wat ze weet. Niet alleen de wát, maar ook de hoe! Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft.

Met Optimazing, haar online marketingbureau in hartje Gent, helpt Cathy ambitieuze ondernemers zoals jij hun identiteit online neer te zetten door aan de slag te gaan met jouw e-mailmarketing en jouw social media optimalisatie, zodat jij de juiste klanten bereikt en zo meer business genereert.

En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze super belangrijk! Pretty optimazing, yes!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media