Ondertussen beheer ik mijn emailmarketing gewoon zelf. Zit ik met vragen, dan kan ik nog altijd bij Cathy terecht. En zit ik écht vast, dan neemt zij even over. Super, toch!

Groeicoach Evy De Smedt

Hoe spring je er dezer dagen nog uit als coach? Want tja, we hoeven daar niet flauw over te doen: ze zijn met zovelen. Maar elk heeft natuurlijk zijn expertise, is zijn unieke zelve. Laat dat nu net zijn wat Groeicoach Evy De Smedt in ieder van ons naar boven haalt met haar goedgevulde toolbox. Just be you! is haar credo.

Evy is nog maar pas opgestart als coach persoonlijke groei en ontwikkeling, maar… vergis je niet. Met haar ongelofelijke drive weet ze perfect waar ze staat en waar ze naartoe wil. Ook op gebied van online zichtbaarheid, ow yeah! ?

Samen met Optimazing zette Evy De Smedt haar hele emailmarketingsysteem op. Ze wilde vooral ook zelf leren werken met het systeem. Of dat op zo’n korte tijd al heeft geloond? Aha, dat lees je in deze nieuwe klant in the spotlights!

Met Groeicoach Evy De Smedt naar totale transformatie en… jezelf!

Zowel ondernemers, particulieren als kmo’s kunnen een beroep doen op de ruime kennis en het aanstekelijke enthousiasme van Groeicoach Evy De Smedt. “Ik help mijn klanten de allerbeste versie van zichzelf te worden”, begint Evy. “Dat is de rode draad doorheen mijn hele aanbod.”

Hoe ziet dat er dan uit? “Ik organiseer online coaching, live workshops en persoonlijke coaching op maat. De coaching trajecten van een jaar zijn een mix van online en offline. Daarin werken we samen toe naar jouw totale transformatie. Belangrijk is dat ieder zijn unieke ontdekkingstocht maakt volgens eigen behoeften en op eigen tempo.”

En Evy’s coachingstijl? “Ik hou van actie, interactie en co-creatie. Enerzijds is dit gewoon wie ik ben. Zelf ben ik ook even zoekende geweest en schoot toen automatisch in actie. Ik wilde mezelf diepgaand ontwikkelen. Na een innerlijke rondreis en verschillende opleidingen kwam ik wonderwel thuis als… 100% mezelf! Anderzijds vind ik die actiemodus onmisbaar voor een goede samenwerking en optimaal resultaat.”

Een unieke toolbox voor een gerichte coaching aanpak op maat

Groeicoach Evy De Smedt heeft een unieke toolbox die zij heel gericht en persoonlijk inzet. Evy: “In 2014 zette ik mijn eerste stappen naar persoonlijke ontwikkeling met de MBTI-test (Myers-Briggs Type Indicator – nvdr). Dat triggerde mij om verder te exploreren.”

“Daarna leerde ik Insights Discovery kennen en dacht ik: wauw, daar wil ik mee verder! Deze tool geeft je zulke waardevolle inzichten, waar je effectief iets mee kunt. Nog later ontdekte ik het Enneagram. Deze tool laat je zien wie je bent, met al je sterktes en zwaktes. Omarm ze vooral, is hier de boodschap.”

“Tot slot kwam de Big Five for Life coachmethode op mijn pad. Dat was het ontbrekende puzzelstuk dat mijn toolbox compleet maakte. Nu voel ik: mijn businessverhaal klopt! Natuurlijk werk ik ook nog met andere modellen en oefeningen. Ik vind het van groot belang dat ik precies die tools kan inzetten die het best werken voor jóu.”

Evy is heel fier op het afgelopen jaar, vertelt ze er nog bij. “Ongelofelijk! Elke stap die ik heb gezet, alle mensen die ik heb leren kennen, dat hele opstartproces… Het meest fier ben ik momenteel op mijn website: evydesmedt.be. Nu die is gelanceerd, ben ik officieel startensklaar!”

Ik had hulp nodig bij het technische luik van mijn emailmarketing en wilde op termijn ook zelf leren werken met het systeem. Ik was zeer blij dat dit 1-op-1 kon, want ik wilde zo snel mogelijk stappen vooruit zetten.

Emailmarketing: bweikes? Evy De Smedt bekeerde zich al snel!

Over online zichtbaarheid gesproken… ? Wanneer en hoe is Evy precies terechtgekomen bij Cathy Tavernier van Optimazing?

Evy: “Cathy was ik begin 2020 tegengekomen op een groot netwerkevent in Grimbergen. Daar heb ik haar verhaal voor het eerst gehoord. Toen was ik nog niet zo fel bezig met mijn eigen zichtbaarheid. Ik had net mijn opleidingen afgerond en wilde vooral weten hoe je een bedrijf in de wereld zette.”

“Maar Cathy bleef me wel bij! Enkele maanden later volgde ik een opleiding bij haar. Ik heb er toen heel veel tips & tricks uitgehaald over social media en emailmarketing. In het begin had ik nog een aversie van nieuwsbrieven… (lacht). Maar een half jaar later was ik al bekeerd!”

“Dus contacteerde ik Optimazing om mijn emailmarketing op te starten. Ik had vooral hulp nodig bij het technische luik en wilde op termijn ook zelf leren werken met het emailmarketingsysteem. Kon dit ook 1-op-1? Jazeker, zei Cathy. Daar was ik dus zeer blij om, want ik wilde zo snel mogelijk stappen vooruit zetten.”

Optimazing en Groeicoach Evy De Smedt stroopten samen de mouwen op

Bij Optimazing kreeg Evy De Smedt dus een persoonlijke begeleiding op maat. “Eerst was er een uitgebreid kennismakingsgesprek om al mijn vragen helder te krijgen. Tijdens een online sessie heb ik daarna mijn coaching business tot in detail voorgesteld aan Cathy. En vandaaruit zijn we vertrokken.”

“Samen werkten we de emailflows uit van mijn gratis weggevers en inspiratiemails. Cathy maakte ook de koppeling met de shopping cart van mijn website in orde, zodat alle online aankopen automatisch worden opgevolgd. Alle gegevens worden gecentraliseerd, wat zorgt voor orde en overzicht.”

“Cathy heeft alle templates voorzien in AutoRespond en mij geleerd hoe alles werkt. De eerste emailfunnel heeft zij volledig ingevoerd, zodat ik mij daarop kon baseren voor de volgende. Ondertussen kan ik al vlotjes overweg met het systeem en beheer ik mijn emailmarketing gewoon zelf. Zit ik met vragen, dan kan ik nog altijd bij Cathy terecht. En zit ik écht vast, dan neemt zij even over. Super, toch!”

“Ik vind Cathy zeer spontaan en enthousiast. Dat is precies de reden waarom ze mij zo goed ligt. Cathy denkt mee en is uiterst behulpzaam, niets is haar te veel! Ze stroopt ook zelf de mouwen op, indien nodig, en dat vormt een grote meerwaarde. Zij lost de dingen echt op voor jou, zodat je zelf niet hoeft te wroeten en te zweten achter je pc.”

Cathy denkt mee en is uiterst behulpzaam, niets is haar te veel! Ze stroopt ook zelf de mouwen op, indien nodig. Zij lost de dingen echt op voor jou, zodat je zelf niet hoeft te wroeten en te zweten achter je pc.

En de eerste resultaten? Die sijpelen al binnen, yihaaa!

En? Is er al resultaat? Evy: “Jawel! 1 week na de oproep waren er al inschrijvingen voor mijn inspiratiemail. Ook mijn gratis weggevers werden al gedownload! En ik kreeg nieuwsgierige berichten via mijn contactpagina. Dus ja, ik ben best tevreden met deze eerste resultaten.”

“En wat de toekomst brengt? Goh, ik weet dat ik mijn online zichtbaarheid nu vooral de tijd moet geven om te groeien. Ik hoop binnen een half jaar toch al op dreef te zijn, dat ik het gevoel heb gelanceerd te zijn. Tegen dan zal de mond-tot-mondreclame ook al zijn werk gedaan hebben, niet?”

“Ik doe gewoon verder zoals ik nu bezig ben en geef mijn zaak – en mezelf!- de tijd om open te bloeien. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt!”

Daar twijfelen wij niet aan! Met zo’n bruisend vat vol kennis en positivisme kan dat niet anders.
Veel succes gewenst, Groeicoach Evy De Smedt! ?

Bron foto’s: Evy De Smedt

 

P.S. Wil jij aan de slag met Evy’s freebies, klik op de desbetreffende foto’s in deze klantencase en download het gratis e-book ‘Big Five for Life’ en het gratis e-werkboek ‘Jouw persoonlijke succeswiel’.

Wil je net als Evy ‘optimazingly’ uit de startblokken schieten met je emailmarketing?

Ja, dat wil ik ook. Let's meet!

Dit is Cathy

Jouw online sparringpartner in e-mailmarketing & social media

Cathy Tavernier is online media expert en jouw partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je alles wat ze weet. Niet alleen de wát, maar ook de hoe! Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft.

Met Optimazing, haar online marketingbureau in hartje Gent, helpt Cathy ambitieuze ondernemers zoals jij hun identiteit online neer te zetten door aan de slag te gaan met jouw e-mailmarketing en jouw social media optimalisatie, zodat jij de juiste klanten bereikt en zo meer business genereert.

En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze super belangrijk! Pretty optimazing, yes!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media