Freebie

Sublieme testimonials

Inzetten op social proof!

In mijn blog ‘Wat is social proof? 6 simpele tactieken en 1 sublieme checklist’, vertel ik over het belang van de nodige sociale bewijskracht aan de dag te leggen.

Want als een ander zegt hoe goed jij wel bent in jouw vakgebied, des te groter wordt het vertrouwen in jou. Want als die persoon in kwestie het al zegt…

Social proof is dus een belangrijk aspect om jouw potentiële klanten ‘JA’ te laten zeggen tegen jouw dienst of product. Het is vaak de laatste ‘gentle push’ die maakt dat ze willen kopen bij jóu (en niet bij de concurrentie).

Eén van de 6 tactieken is het verzamelen van testimonials, getuigenissen van jouw klanten. Maar hoe krijg je nu testimonials die de moeite waard zijn en zoveel meer zeggen dan hoe sympathiek of flexibel jij wel bent…

Ontdek het in de gratis Optimazing Social Proof checklist!

When YOU say it, it’s marketing. When YOUR CUSTOMER says it, it’s social proof!
– Andy Crestodina

3D Cover - Optimazing Social Proof checklist

Hoe ontvang je de freebie inspiratievideo en vragenlijst?

Heel simpel. Vul onderstaand formulier in en verzend het. Meteen daarna krijg je de downloadlink voor de gratis checklist.
Easy peasy!

Ja, ik ga aan de slag met het verhogen
van mijn social proof-gehalte!

Optimazing vindt de bescherming van jouw gegevens en privacy erg belangrijk. Daarom werken wij samen met betrouwbare software en kan je op ieder moment terug uitschrijven van onze nieuwsbrief.

dit veld niet invullen s.v.p.