Optimazing ondersteunt WieWaWa - Kristel Dufraimont in de kijker

Toen ik Cathy voor het eerst ontmoette, zag ik al meteen haar 100% gedrevenheid en organisatietalent in combinatie met een lieve inborst. Dat trok mij enorm aan.

Kristel Dufraimont - WieWaWa

“Wil je een ja-knikkende coach die over je koppeke wrijft? Dan moet je vooral níet bij mij zijn!”
Da’s één van de sappige oneliners van Kristel Dufraimont, ook wel gekend als ‘de coach voor durvers’.

Kristel Dufraimont, de coach voor durvers!

Met haar HR- en coachingbedrijf WieWaWa ondersteunt Kristel particulieren en bedrijven op een heel unieke manier. Er komt zelfs wandercoaching bij kijken. “Nee hoor, dat is niets zweverigs”, legt Kristel uit. “Wil je een klankbord dat stevig op de grond staat? Een zelfzekere coach die de dingen in vraag durft te stellen en het anders dan anders aanpakt? Wel, dan daag ik je uit.”

Wij durven deze sympathieke klant alvast wél in de kijker te zetten! Enkele maanden geleden koos Kristel voor Optimazing, omdat ze meer structuur en planning wilde in haar online marketing.

Maar eerst wat meer over WieWaWa: ‘wie’, ‘wat’ en ‘waarom’ precies?

WieWaWa verlegt vollenbak jouw grenzen

“WieWaWa is er voor mensen die hun grenzen durven te verleggen. Die gedreven zijn en snel vooruit willen gaan”, vertelt Kristel. “Dat is ook mijn eigen sterkte. Ik vlieg er graag vollenbak in en wil snel resultaat. Ik rek een opdracht nooit langer dan nodig is.”

Kristel noemt zichzelf bewust een wellbeing coach, maar wat bedoelt ze dan precies?
“Bij elke coaching trek ik het verhaal graag open, bekijk ik het ruim. Dan challenge ik de ander op vele vlakken tegelijk: professioneel en privé. Want dat kan je niet loskoppelen van elkaar.”

Kristel Dufraimont, klantencase Optimazing online marketing

“Net zoals in een bedrijf de human resources onvermijdelijk samenhangen met de marketing en sales. HR is de absolute kern van je bedrijf, dat wel. En het omvat zoveel meer dan alleen maar mensen rekruteren.”

Vanuit die overtuiging pakt Kristel dan ook haar HR-opdrachten aan. “Ik ben geen recruiter zoals je er al 100.000 hebt. Ik pak het graag anders aan, creatiever. Grote bedrijven en KMO’s vinden het fijn dat ik op die manier meedenk met hen. Ze waarderen mijn totaalaanpak.”

Wat Kristel werkelijk zo uniek maakt, is dat zij HR en coaching combineert vanuit haar eigen businessachtergrond. “Ik heb zelf jaren gewerkt in de zakenwereld, dus ik weet hoe het eraan toegaat. Daarin verschil ik dus van andere recruiters en coaches. Ik spreek de taal van de klant en begrijp waar ze mee zitten.”

WieWaWa en Optimazing: het matchte meteen!

Heeft zo’n coach voor durvers ook al eens een zwak puntje? “Natuurlijk! Ik ga zodanig op in mijn opdrachten dat de omkadering en de opvolging soms wat blijven liggen. Daar moest verandering in komen. En toen kwam ik gelukkig Cathy Tavernier van Optimazing tegen.”

“Toen ik Cathy voor het eerst ontmoette, zag ik al meteen haar 100% gedrevenheid in combinatie met een lieve inborst. Dat trok mij enorm aan, net omdat we op dat punt matchen. Anderzijds is Cathy heel gestructureerd en dat zijn skills die ik dan weer minder bezit.”

Lang twijfelde Kristel niet. “Ab-so-luut niet! Ik besliste onmiddellijk om samen te werken met Optimazing. Cathy straalt zoveel vertrouwen uit. Ze drong zich totaal niet op aan mij, ik koos bewust voor haar.”

Optimazing: een verademing voor je online marketing

Samenwerken met Optimazing bleek een ware verademing voor Kristel. “Terwijl ik met mijn business, inhoudelijk en creatief bezig was, goot Cathy mijn hele online marketing in een mooie structuur.”

“Zo nam ze de website van WieWaWa onder handen van a tot z en verwees me door naar een copywriter voor een nieuwe tone-of-voice. Als persoon en als business evolueer je continu. Ik voelde me optimaal ondersteund in mijn nieuwe branding.”

Ken je ‘The Key to SuccesS’ al? Dat is Kristels methode om jou te laten groeien. Met haar nieuwste e-book 100 tips voor een ‘SuccesS’vol leven helpt ze jou gratis op weg. Downloaden dus, die handel!

“Ook werkte Optimazing een hele strategie uit voor mijn social media marketing. Ik plan nu alles van tevoren in en dat bespaart me enorm veel tijd, energie en werk. Ik ondervind zoveel gemoedsrust, echt zalig! Mensen onderschatten vaak wat er allemaal komt kijken bij online marketing.”

Kristel volgde daarnaast ook een traject van Optimazing en leerde hoe ze haar online visibiliteit zelf kon vergroten. “Cathy leerde me alles over social media, emailmarketing en bloggen. Er is zoveel wat ondernemers en bedrijven nog niet weten of toepassen in hun online marketing.”

Veel engelengeduld, doorzettingsvermogen en een persoonlijke service

“Cathy maakt voor jou een planning op en geeft je deadlines. Natuurlijk ben je niet 7/7 bezig met je marketingplan, maar Cathy waakt er wel over dat je vooruitgaat. Zij zit achter je veren en trekt je telkens weer terug naar die focus. Daarin toont ze engelengeduld en doorzettingsvermogen. Ze laat je niet los tot het klaar is.”

“Wat ik ook enorm waardeer, is die heel persoonlijke service. Bij Optimazing staat de koffie altijd klaar, met een lekker koekje erbij. Het is gewoon heel aangenaam om samen te werken. Ze wil oprecht het beste voor haar mensen. Ik heb alleen maar superlatieven voor haar!”

Betaalbaar en hands-on met een ‘optimazing’ resultaat

En wat met de resultaten? “Mijn traject bij Optimazing duurde enkele maanden en is zo goed als afgerond. Maar ik zie nu al resultaat! Op mijn sociale media kreeg ik reacties als ‘wauw’ en ‘professioneel’. Vroeger was ik wel aanwezig op social media, maar er zat geen lijn in. Nu begrijpen mensen veel beter wat ik doe.”

“Er schreven zich ook al superveel mensen in voor mijn nieuwsbrief. Daar moet ik trouwens dringend eens aan beginnen (lacht). Voor mij klopt het hele plaatje nu echt. En die zekerheid straal ik ook uit.”

“Het verschil met andere marketingtrainingen is dat je bij Optimazing niet alleen de theorie krijgt. Je zet alles effectief om in de praktijk. En Cathy helpt je daar ook bij. De taken die jij niet kan of wil doen, voert zij uit. Ze neemt werk uit jouw handen en biedt een geweldige 1-op-1 service die ook nog eens betaalbaar blijkt.”

Een toekomst in fuchsia!

Kristel ziet de toekomst van WieWaWa rooskleurig in, zélfs in coronatijden. Misschien is dat levendige fuchsia niet toevallig haar nieuwe brandingkleur?

Kristel: “Iedereen zit in volle transformatie nu. En in moeilijke tijden zijn het juist de innovatieve en creatieve mensen die er sterker uitkomen. Ook ik zet daar uitgerekend nu graag op in. Want ik ben ervan overtuigd dat je fantastisch uit deze crisis kan komen, als je daar zelf bewust voor kiest. Wie zich daarbij wil laten coachen, wacht niet langer. Nú is het moment!”

Zo’n afsluiter kenmerkt perfect de drive van WieWaWa. Blij dat Optimazing deze coach voor durvers mee ondersteunt in haar online marketing.

Bron foto’s: www.wiewawa.be

Wil je net als Kristel meer structuur en professionele ondersteuning in je online marketing?

Ja, dat wil ik ook. Let's meet!

Dit is Cathy

Jouw online sparringpartner in e-mailmarketing & social media

Cathy Tavernier is online media expert en jouw partner op wie je kan bouwen. Bij wie je terecht kan met ál je vragen over online marketing. Ze leert je alles wat ze weet. Niet alleen de wát, maar ook de hoe! Ze biedt je een stevige houvast en zorgt dat je in actie blijft.

Met Optimazing, haar online marketingbureau in hartje Gent, helpt Cathy ambitieuze ondernemers zoals jij hun identiteit online neer te zetten door aan de slag te gaan met jouw e-mailmarketing en jouw social media optimalisatie, zodat jij de juiste klanten bereikt en zo meer business genereert.

En dat steeds met oog voor jou als ondernemer en als mens. Dat vindt ze super belangrijk! Pretty optimazing, yes!

Cathy Tavernier, marketingbureau te Gent - Jouw sparringpartner op het vlak van e-mailmarketing en social media