Tools

Optimazing Marketingplanner

Optimazing marketing planner 2019

Het geheim van onlinemarketing die echt werkt?

Je doelgroep op het juiste moment via de juiste kanalen en met de juiste content bereiken.

En dat betekent … dat je héél doordacht met je onlinemarketing aan de slag moet gaan. Het goede nieuws? Met de Optimazing Marketingplanner krijg je een handig instrument om je onlinemarketingactiviteiten bewust, strategisch en overzichtelijk te plannen.

Direct je Optimazing Marketingplanner aanschaffen en meer leads aantrekken met je onlinemarketing.

Het geheim

Een onderbouwd en doordacht concept

De Optimazing Marketingplanner begeleidt je door het jaar. Je eerste opdracht? Stilstaan bij wat je als ondernemer dit jaar wilt bereiken en hoe je je onlinemarketing en social media kunt inzetten om die doelen te realiseren.

Gedetailleerde acties plannen binnen je onlinemarketing

Tijd om te plannen! Je verdeelt je jaardoel over de vier kwartalen, plant de nodige acties in per maand en werkt ze in detail uit. Is er een maand voorbij? Dan analyseer je met de planningtool je acties. Zo kun je de volgende maand gemakkelijk bijsturen als dat nodig is.

En zo wordt jouw planningstool ook een handig naslagwerk voor het volgende jaar!

Leuke extra’s voor je onlinemarketing

De Optimazing Marketingplanner is een planningtool op jaar-, kwartaal- en maandniveau en omvat een maandkalender met inspirerende data die interessant kunnen zijn voor je onlinecommunicatie als bedrijf. Je kiest zelf met welke data je aan de slag wilt gaan.

Elke maand kan je rekenen op een inspirerende maandquote of verhelderend inzicht verwerkt in een blog met interessante tip om je onlinemarketing te versterken en dat rechtstreeks in de besloten Facebookgroep, waar je je ervaring kan delen en vragen kan stellen. In de besloten Facebookgroep vind je tevens allerlei tips en een video over hoe de Optimazing Marketingplanner optimaal te gebruiken.

Daarnaast ontvang je nog een template om al jouw ideeën gestructureerd in één overzicht onder te brengen.

Geen online formulier, maar digitaal zelf te printen

De Optimazing Marketingplanner 2020 is beschikbaar begin december en ontvang je digitaal in pdf.format per mail voor 97 euro excl. BTW (*).

Tevens ontvang je een template om jouw content voortaan te centraliseren plus vind je in de besloten Facebookgroep een video over hoe de Optimazing Marketingplanner optimaal te gebruiken en echt het maximum uit deze handige tool te halen!

(*) Wij raden aan om de marketingplanner af te printen. Het best worden de maanden geprint op A3-formaat. We adviseren je ook om jouw kwartaaldoelen en maandplanning op een zichtbare plaats op te hangen. 

Energy flows where attention goes …!

Waarom kiezen voor deze planningtool?

meer return dankzij een strategische en planmatige aanpak

een superefficiënte en tijdbesparende planningmethode

massa’s inspiratie voor je social media

meer inzicht in succesfactoren

handige video om deze tool optimaal te gebruiken en het maximum eruit te halen

een jaar lang begeleiding via besloten Facebookgroep

handige template om je ideeën en content te centraliseren

meer online zichtbaarheid met minder stress

extra structuur dankzij deze handige planningtool

mogelijkheid om ideeën te delen en te overleggen met gelijkgestemde ondernemers

Werk nu aan je online zichtbaarheid met een handige planningtool!

Want ad hoc aanwezig zijn op social media, niet-consistent zijn in het bloggen en/of sturen van jouw nieuwsbrieven is pure tijdverspilling!

Bestel de Optimazing Marketingplanner 2020 nu in voorverkoop

Zou je de Optimazing Marketingplanner aanraden aan anderen?

“We zetten het kwartaal interactief in met een teambrainstormsessie met behulp van de Optimazing Marketingplanner! Vanuit jaardoelstellingen maken we een breakdown per kwartaal en dan wordt de content ingevuld. Bedankt Cathy om deze fantastische tool op de markt te brengen, ze is voor ons al meteen heel waardevol!!”

Karen Dendas - www.datalink.beWebarchitect en Chief Inspiration Officer

“Ik heb de afgedrukte versie van de marketingplannen opgehangen: heel praktisch om bij elk ideetje een post-it te plakken. Het helpt me mijn posts in te plannen (wat voorheen wel al eens bleef liggen door tijdsgebrek). Maar voornamelijk geeft het me een strategisch doel, het is dus niet zomaar wat posten. De planner heeft me veel bijgebracht over het strategisch nadenken over communicatie op sociale media en consistent zijn. De inspiratie die je er bij krijgt is een extraatje. Een absolute aanrader dus!”

Debora Bielen - www.nononsensedesign.beInterieurarchitect & grafisch vormgever gespecialiseerd in visual branding

Goed om weten: De Optimazing Marketingplanner 2020 zal beschikbaar zijn eind november.