Skip to main content

Ei-genZinnige OndernemersBoost Kalender
Dag 20

Over SEO heb je zeker al meermaals gehoord en voor wie twijfelt, vind je hieronder nog even een korte beschrijving.

SEO, Search Engine Optimization, of in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie is het proces van het optimaliseren van de teksten van een website om de zichtbaarheid en rangschikking in de organische (niet-betalend dus) zoekresultaten van zoekmachines te verbeteren, met als doel het aantal bezoeken naar de website te verhogen. Dit door o.a. het instellen van de juiste zoekwoorden in de teksten en technische instellingen.

 

Net als het gebruik van hashtags in jouw social media heeft SEO een gemeenschappelijk doel; nl. het vergroten van de zichtbaarheid en het bereiken van jouw doelgroep.

We hadden het eerder al over het belang van jezelf te tonen als ondernemer… Mensen doen immers business met mensen. Daarom ook dat een social media post met een afbeelding van jezelf veel meer aanslaat, dan een stockfoto.
Maar wat nog meer aanslaat en een immense impact heeft op jouw bereik, maar bovendien ook nog eens duurzaam is, ontdek je in jouw 20ste ei!

Ben jij er ook bij op 12 maart – nog 2 plaatsen beschikbaar!

Wil je ontdekken hoe o.a. de kracht van woordkeuze ervoor kan zorgen dat jouw e-mails niet alleen geopend, maar ook gelezen worden, en je social media posts echte interacties uitlokken? Want daar is waar de échte magie ligt: in het engagement!

De onmiddellijk inzetbare tips, inzichten en oefeningen die ik je aanreik tijdens de live workshop ‘Leer converterende teksten schrijven’, zorgen ervoor dat jouw teksten (en ook video’s!) vanaf nu wél de nodige impact hebben en je zonder pushen toch die hechte relaties en uiteindelijk nieuwe klanten bezorgt. Of je dat nu doet via dat ene social media platform of via jouw e-mails.

Er zijn nog 2 plaatsen vrij. Inschrijven kan nog tot en met morgen, dinsdag 5 maart: https://optimazing.be/leer-converterende-teksten-schrijven/

 

Enthousiaste groet,
Cathy