Live, learn, act

Gratis webinars

Cathy’s 5 stappen voor NA de ‘gratis weggever’

Facebook Live woensdag 16 september – 15.00 uur

Facebook live uitzending met Welmoet Babeliowsky van AutoRespond!

Een interview tussen Welmoet Babeliowsky, mede eigenaar van Autorespond, het Nederlandse bedrijf voor e-mailmarketing, CRM, shopping cart en affiliate marketing en ikzelf als social media en e-mailmarketing expert.

Een interview tussen leverancier en gebruiker. De pro’s en de contra’s plus 5 essentiĆ«le tips voor wat er dient te gebeuren na het versturen van jouw gratis weggever, jouw freebie.
Ook nieuwsgierig? Volg dan zeker deze Facebook Live op woensdag, 16 september om 15 uur! Via de knop kan je een herinnering instellen op jouw Facebook!

Ja, dit wil ik horen! Ik volg het interview op Facebook live!

In 5 stappen naar een online zichtbaarheid met impact en nieuwe klanten

Een nieuwe datum wordt spoedig vastgelegd

Gratis webinar Optimazing

Een vraagje: Krijg je soms ook een paniekaanval omdat je geen of bitter weinig nieuwe klanten krijgt? Word je soms verlamd van de schrik waardoor je niet meer met plezier aan jouw succesverhaal verder werkt?

Het overkomt ieder van ons wel eens. No worries! In dit webinar geef ik je 5 stappen die je best doorloopt als je meer online zichtbaarheid en nieuwe klanten wenst! Het webinar duurt ongeveer 1 uur 15 minuten.
Schrijf je nu in en gebruik mijn expertise, geheel gratis! Let’s do this, lady!

Ja, ik wil ook meer online zichtbaarheid en nieuwe klanten. Ik schrijf me in!

7 tips om meer klanten te werven via e-mailmarketing

Een nieuwe datum wordt spoedig vastgelegd

Webinar - 7 tips voor meer klanten dankzij e-mailmarketing

E-mailmarketing hot or not? Wat moet je nu allemaal doen om efficiƫnt te werken aan je online zichtbaarheid? Moet je alles doen of net niet?

In dit webinar krijg je een antwoord op al jouw online zichtbaarheid vragen en frustraties en ontdek je waarom een sterke e-mailmarketingstrategie deel moet uitmaken van jouw marketingstrategie als je meer klanten wilt werven via het internet. Daarna kan je met de 7 tips aan de slag om top of mind te blijven bij jouw publiek en klanten te werven via het internet.

Ja, ik wil ontdekken hoe ik meer klanten kan werven via e-mailmarketing

Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe webinars en nieuwe data!
Ook op onze Facebookpagina vind je een overzicht van de lopende webinars!

Live, learn, act