Skip to main content

46 dagen
een geschenk

Tips & Tricks
voor meer zichtbaarheid
én connectie

Tijdbesparend
mét meer impact

Ontvang van 14 februari tot en met 30 maart 2024 elke dag een inspirerend online marketinggeschenk, ondernemerstip, inzicht, wist-je-datje of extra geschenk dat jouw zichtbaarheid vergroot of jou die extra energieboost geeft in jouw ondernemerschap!

Mijn doel is om jou gedurende 46 dagen (van Valentijn tot Pasen) te begeleiden en te stimuleren om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf een extra boost te geven en voor die extra connectie te gaan. Dit doe ik door dagelijks waardevolle tips en tricks, inzichten, wist-je-datjes, mogelijke valkuilen, boeiende lees- en luistertips, speciale bonussen te delen op het vlak van social media, het werken met een marketingstrategie, het bouwen aan een emailinglijst, automatiseringen, gratis weggevers etc. met als kers op de taart hier en daar een extra bonus, winactie en wie weet een korting.

Ga nu over tot actie!

Ik streef ernaar jou niet alleen te inspireren, maar ook aan te zetten tot actie.

Elke dag krijg je dus extra waarde om je bedrijf een stap verder te brengen.

Maar let op: het ‘dagelijkse (inspiratie)ei’ kan enkel op die dag zelf ‘gebroken’ worden! Laat de kans dus niet aan jou ontglippen, want is de dag voorbij, dan verdwijnt om middernacht de tip, mini-training, video of aanbod weer in de spreekwoordelijke eierdoos.

Je krijgt iedere dag omstreeks 8 uur een mail in jouw persoonlijke mailbox. En dat van 14 februari t.e.m. 30 maart 2024.

Ja, ik schrijf me in en breek dagelijks gedurende 46 dagen mijn ei 😉

In juni gingen Cathy en ik samen aan de slag. Tegen de opening van 4 september stond mijn website op punt, was ik actief op social media, had ik een 7 minute workout als gratis weggever, stonden er 35 mensen ingeschreven op mijn nieuwsbrief en had ik 7 intakegesprekken achter de rug. PLUS: 10 klanten op dag 1.
Zonder Cathy was me dat niet gelukt. Ze ontzorgt me, begeleidt en stuurt bij waar nodig.

Wesley Van Elsuwé - www.stayefitbrakel.be

Dankzij de tips & tricks die Cathy meegeeft, leer je goed en doelgericht communiceren met je doelgroep. Niet te veel & ook niet te weinig. Wat doe je beter wel, wat doe je beter niet. Kortom, wil jij werk maken van een doordacht marketingstrategieplan en daadwerkelijk aan de slag met een goede contentplanning... dan is er maar één adres.

An De Saedeleer - www.chi-an.be

Cathy leerde me alles over social media, emailmarketing en bloggen. Er is zoveel wat ondernemers en bedrijven nog niet weten of toepassen in hun online marketing, omdat ze het gewoon niet weten. Cathy werkte een ganse marketingstrategie voor mijn social media marketing uit. Ik plan nu alles van tevoren in en dat bespaart me enorm veel tijd, energie en werk. Ik ondervind zoveel gemoedsrust. Zalig!

Kristel Dufraimont - www.wiewawa.be

Gedurende de ganse vastenperiode (40 dagen + 6 zondagen) elke dag iets nieuws:

Online marketing, zichtbaarheids- en ondernemerstips

Wist-je-datjes

Lees- en luistertips

Mogelijke valkuilen

Exclusieve aanbiedingen en geschenken

Klantbeleving TOPgeMERKt masterclass door Cathy Tavernier - Optimazing

Dit is jouw kans om je online marketing skills naar een hoger niveau te tillen en je ondernemersgeest te voeden.

Waar wacht je nog op? Klik op onderstaande knop en schrijf je nu in! We starten op 14 februari om 8 uur.

Next Optimazing level - Plan van aanpak Optimazing online marketing Gent - links
Ja, ik schrijf me in en breek dagelijks gedurende 46 dagen mijn ei 😉