Skip to main content

Ei-genZinnige OndernemersBoost Kalender
Dag 31

Net voor we in lockdown gingen in maart 2020 (wat vliegt de tijd!), kwam ik tot de vaststelling dat ik niet alleen achter mijn laptop moest zitten als ondernemer, maar wel degelijk uit mijn kot moest komen en mijn verhaal moest vertellen.
De timing kon niet slechter zijn. Nu anno 2024 ben ik volop aan het netwerken. Maar wat doe je hierna? Of hoe ga je om met iemand die online jouw LinkedIn profiel heeft bekeken – of beginnen volgen is op Instagram.

Ook hier ligt soms te veel nadruk op het verkopen…

In dit 31ste ei enkele tips om na jouw netwerkevent (maar ook online via LinkedIn bij een bezoek op jouw LinkedIn profiel) te connecteren op lange termijn…
Deze tip is trouwens ook toepasbaar op de andere social media platformen.

Laat gerust een reactie na per mail of deel jouw inzicht op social media en vermeld de hashtag #OptimazingOndernemersBoostKalender.
Als je @OptimazingOnlineMarketing dan nog eens tagt, dan is dat mooi meegenomen. De reden hier achter, begrijp jij ondertussen.

Enthouasiaste groet,

Cathy