Skip to main content

Ei-genZinnige OndernemersBoost Kalender
Dag 15

2 manieren en een niet te vergeten stap bij het live netwerken! Dat geef ik jou in dit 15de ei.

Wanneer je iemand live ontmoet is het uiteraard de bedoeling – al durven sommigen dat wel eens vergeten, achteraf ook een connectie online aan te gaan met die mensen die jij interessant vond. Interessant voor jou, eventueel als potentiĆ«le klant, als connectie vanwege een interessant netwerk (*) of gewoon omdat er een klik was tussen jullie als mens en je geconnecteerd wenst te blijven.

TIP: Voorzie dus altijd na jouw netwerkmoment een gaatje in jouw agenda om online te gaan linken via LinkedIn, Instagram, Facebook etc. Liefst dus met een persoonlijk bericht (zonder iets te gaan aanbieden, ook al is het jouw gratis weggever. Remember jouw ei van gisteren!)

In het ei van vandaag 2 manieren om te connecteren en herinnerd te worden.

 

(*) Klinkt misschien wat opportunistisch, maar het heeft weinig zin om met iemand ook online te gaan connecteren als de persoon in kwestie jou niet ligt. Met deze persoon ga je immers nooit een sparringmoment willen organiseren en wil je die liever ook niet als klant… Toch?!

Laat gerust een reactie na per mail of deel jouw inzicht op social media en vermeld #OptimazingOndernemersBoostKalender en tag @OptimazingOnlineMarketing.

Enthousiaste groet,
Cathy