Bereik je omzetdoelen met een solide marketingstrategie

Jouw blauwdruk voor succes!

Ja, ik schrijf me in!
An De Saedeleer - Chi-An en Cathy Tavernier van Optimazing - background groen

Nieuwsgierig naar hoe je jouw omzetcijfers linkt aan jouw marketing? Hoe je de lancering van een product, workshop of traject het best aanpakt om een maximale impact – lees maximale verkoop – te bereiken?

Schrijf je dan vlug in voor onze gratis online masterclass. In 120 minuten delen we super interessante inzichten met je!

In deze masterclass ontdek je:

Lancering - Gratis masterclass Chi-An An De Saedeleer en Cathy Tavernier - Optimazing
  • Hoe je vanuit jouw persoonlijke en zakelijke balans je doelen helder zet.
  • Hoe je realistische omzetdoelen opstelt en hoe een marketingstrategie jou hierbij vooruit helpt.
  • Hoe je jouw gewenste omzetcijfers kunt koppelen aan je marketinginspanningen. We onthullen hoe je dit aanpakt en geven je praktische stappen om dit in je eigen business toe te passen.
  • Hoe je de noodzaak van jouw aanbod identificeert binnen je doelgroep en hoe je hierop inspeelt.
  • Hoe je je voorbereidt en een planning opmaakt voor toekomstige lanceringen, zoals een nieuwe workshop of cursus, zodat je je omzetdoelen bereikt.
  • ​​​​​​​​​​​​​Hoe je een efficiënte en meetbare business- en marketingstrategie opzet om je omzetdoelen te bereiken.
Ja, ik schrijf me in op 26 juni!

Voor wie is deze gratis masterclass?

Deze masterclass is voor jou als jij die ondernemer bent die het heft in handen neemt als dé CEO van zijn eigen business, of je nu een solopreneur, een klein tot middelgroot bedrijf (KMO) of een familiebedrijf bent.
Als je de ambitie hebt om vooruit te gaan en meer business wil genereren, dan is deze masterclass een must-follow!

Want vergeet niet: jij bent zélf verantwoordelijk voor jouw daden en niemand anders.

Dit zeggen deelnemers over An & Cathy:

Een heel toevallige ontmoeting via LinkedIn, die uitmondde in een schitterende samenwerking. Gestart vanaf nul -nog zonder definitieve naam of logo- met een plan dat in de startblokken stond, hadden we na 8 weken een website/webshop, waren we actief via sociale media, was het idee rond de nieuwsbrief klaar, ... Cathy is een zeer gedreven ondernemer/marketeer, bij wie opgeven niet in het woordenboek staat en zeer doelgericht handelt.

Sonja De Coster - Cape & GrapesWebshop Zuid-Afrikaanse wijnen, gins en olijfoliën

Cathy's kennis en kordate planningstalent hebben mijn uitstelgedrag veranderd en nu bereik ik eindelijk mijn dromen en doelen. De tips en tools die ze me geeft zorgen ervoor dat ik professionaliteit uitstraal en ze is ook mijn sparringpartner waar ik met twijfels of vragen terechtkan.

Anne van Heule - To Feel GoodCoach loopbaanbegeleiding & persoonlijke ontwikkeling

Ik ontmoette An tijdens een netwerkevent. An vertelde over hoe ze in haar businesstrajecten aandacht heeft voor de persoonlijke balans van de ondernemer. Ik stond er nogal sceptisch tegenover, maar was toch getriggerd. Ik heb namelijk een chronische ziekte waardoor ik elke dag pijn ervaar. Ik moet echt zien wat ik wanneer doe.
Tijdens het High Achievement Programma leerde An met een concreet businessplan opmaken. Sommige tools kende ik al. Toch heb ik tijdens dit traject nog veel bijgeleerd.
An stelt je business voor als een tempel, met een fundament, pilaren en een dak. Daar heb ik wel op gezwoegd, hoe ik mijn waarden in die tempel kon krijgen… Ik zag het niet direct, maar An maakte het helder voor mij.
In het begin dacht ik: 'Oh nee, die implementatie lukt me nooit. Wanneer moet ik dat en dat nog doen?' Maar An stelde me gerust, liet me inzien dat ik wel al veel deed. Die persoonlijke begeleiding vond ik zeer fijn.

Annelies Delmoitié - AnDlessFreelance Administratief Wonder @AnDless - Ondernemerscoach - Podcast host
An De Saedeleer - drijvende kracht achter Chi-An

Dit is An

An De Saedeleer, drijvende kracht achter Chi-An, mama, onderneemster, Lean Six Sigma Black Belt Coach.
Als persoonlijke en zakelijke coach helpt ze ondernemers aan de hand van haar 5 stappenmethodologie (CHI-AN) om vanuit hun innerlijke kracht in balans te ondernemen, zodat ze hun doelen efficiënt en gestructureerd kunnen realiseren

Dit is Cathy

Cathy Tavernier, online optimalisatie marketingstrateeg met een grondige hekel aan ‘flutjesmarketing’ en de overtuiging dat er geen one-fits-all aanpak bestaat, helpt ondernemers die teveel tijd verliezen met hun online marketing en merken dat het hen niet genoeg klanten oplevert.

Via haar Triple A methode worden haar klanten sneller en gemakkelijker online zichtbaar en gezien als de expert in hun vakgebied. Ze ervaren voortaan meer plezier in marketing en connecteren keer op keer met hun ideale klant zonder hiervoor te moeten strijden.

CathyTavernier - Optimazing, Online Optimalisatie Marktingstrateeg
Einddoel van jouw Optimazing samenwerking - Cathy Tavernier

Bereik je omzetdoelen met een solide marketingstrategie

Jouw blauwdruk tot succes!

Copyright © 2023 Optimazing