Over ons

Over Optimazing

Experts

in onlinemarketing en social media

Optimazing is een team van gedreven en geëngageerde experts in onlinemarketing en social media. We kunnen bovendien rekenen op een uitgebreid netwerk van experts in alle domeinen van onlinemarketing en verwijzen je graag naar hen door om jouw business te versterken.

Over ons

Cathy Tavernier

Empathische, leergierige en gestructureerde doorzetter

Ik ben de zaakvoerder en de drijvende kracht achter Optimazing. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse werking, verdeel de taken en zorg ervoor dat deadlines gerespecteerd worden. Ik ben je sparringpartner voor vragen over onlinemarketing en social media en begeleid je met mijn betrokken en persoonlijke stijl en mijn ruime ervaring naar de optimale onlinemarketing.

Mijn drijfveer

Ik streef ernaar om samen met mijn klanten het meest efficiënte pad naar meer online zichtbaarheid te bewandelen. Ik hou ervan om mijn expertise in te zetten en te delen. De big smile op het gezicht van mijn klanten als ze zien dat hun en mijn inspanningen lonen, geeft me elke keer weer een enorme boost en motiveert me om mijn expertise blijvend bij te sturen en te vergroten.

Over Optimazing

Optimazing is mijn passie. Het is dé manier om mijn kennis en ervaring te delen en klanten te helpen om hun online zichtbaarheid naar het next level te brengen. Een onlinestrategie op maat uitwerken, overleggen met klanten en hen begeleiden en adviseren, geeft mij veel voldoening.

Cathy van Optimazing

Try and fail, don’t fail to try!

Ontdek of we een Optimazing match zijn

Wil je meer weten over onze enthousiaste experts in onlinemarketing en ontdekken of we een Optimazing match zijn? Boek dan je gratis intakegesprek!

Gratis intakegesprek