Over ons

Over Optimazing

Experts

in onlinemarketing en social media

Optimazing is een team van gedreven en geëngageerde experts in onlinemarketing en social media. We kunnen bovendien rekenen op een uitgebreid netwerk van experts in alle domeinen van onlinemarketing en verwijzen je graag naar hen door om jouw business te versterken.

Over ons

Cathy Tavernier

Empathische, leergierige en gestructureerde doorzetter

Ik ben de zaakvoerder en de drijvende kracht achter Optimazing. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse werking, verdeel de taken en zorg ervoor dat deadlines gerespecteerd worden. Ik ben je sparringpartner voor vragen over onlinemarketing en social media en begeleid je met mijn betrokken en persoonlijke stijl en mijn ruime ervaring naar de optimale onlinemarketing.

Mijn drijfveer

Ik streef ernaar om samen met mijn klanten het meest efficiënte pad naar meer online zichtbaarheid te bewandelen. Ik hou ervan om mijn expertise in te zetten en te delen. De big smile op het gezicht van mijn klanten als ze zien dat hun en mijn inspanningen lonen, geeft me elke keer weer een enorme boost en motiveert me om mijn expertise blijvend bij te sturen en te vergroten.

Over Optimazing

Optimazing is mijn passie. Het is dé manier om mijn kennis en ervaring te delen en klanten te helpen om hun online zichtbaarheid naar het next level te brengen. Een onlinestrategie op maat uitwerken, overleggen met klanten en hen begeleiden en adviseren, geeft mij veel voldoening.

Cathy van Optimazing

Try and fail, don’t fail to try!

Els Caboor

Humoristische, leergierige en vastberaden duizendpoot

Over Els

Ik ben de rechter- en linkerhand van Cathy en ondersteun haar in alle aspecten van onze dienstverlening en administratie. Ik volg de mails op en verwerk onze leveranciersboekhouding. Voor onze klanten maak en bewerk ik foto’s, stel ik nieuwsbrieven en social media berichten op en zorg ik ervoor dat alles op het juiste moment met de wereld gedeeld wordt. Daarnaast doe ik databasebeheer en zet ik automatische facturatiesystemen op, die ik vervolgens ook opvolg.

Mijn drijfveer

Ik vind administratie erg leuk en boeiend en hou ervan om structuur te brengen en alles in goede banen te leiden. Ik wil Cathy en onze klanten helpen om hun doelen te bereiken. Werken met cijfers, zaken vereenvoudigen en logisch nadenken om zo tot duurzame oplossingen te komen, geeft mij veel voldoening.

Over Optimazing

Als je Optimazing zegt, denk ik spontaan aan clean office, expertise in onlinemarketing en social media, en hulp en ondersteuning bieden. Optimazing is voor mij de plaats waar ik mij thuis voel, waar ik de kans krijg om veel bij te leren en waar ik elke dag kan bijdragen aan het professionele geluk van anderen.

Els van Optimazing

Today is the perfect day to be happy!

Ontdek of we een Optimazing match zijn

Wil je meer weten over onze enthousiaste experts in onlinemarketing en ontdekken of we een Optimazing match zijn? Boek dan je gratis intakegesprek!

Gratis intakegesprek