Business

Star 1-op-1 traject

Online marketing begeleiding
op maat

Everything you ever wished for, and more!

De online wereld ligt eigenlijk al aan je voeten, my lady. Wist je dat? Je hoeft er enkel vol vertrouwen in te stappen. O ja, reken maar dat dit best wat moed en lef vraagt. Maar je bent er helemaal klaar voor. Nu, meer dan ooit. Yes, you are ready to become a Star!

In het Star 1-op-1 traject krijg je van mij persoonlijke online marketing begeleiding, op maat van jouw business en jouw wensen. Op jouw eigen tempo zelfs. Al kan ik me voorstellen dat je liever zo snel mogelijk die hall of fame bereikt, niet?

Be
a
star!

Hit the next level, in no time

En dat is exact mijn bedoeling! Want tijdens deze online marketing begeleiding op maat ligt de focus ten volle op jou – en jou alleen. Afhankelijk van je noden kies je voor 5 uur, 9 uur, 18 uur, 24 uur of 32 uur individuele begeleiding en advies. Jij zit aan het stuur en ik ben jouw co-driver!

Natuurlijk gids ik jou vanuit mijn expertise naar de snelste methode om online te groeien. Ik reik je de beste oplossingen aan, afgestemd op jóuw business, jóuw noden en jóuw ondernemersstijl. Past video’s maken niet echt bij wie je bent? Dan zoeken we naar marketingtools die wel goed aanvoelen.

Zo zet jij ineens grotere stappen op veel kortere tijd. Ik toon je dus hoe je tijdsbesparend groeit. Hou je schrap, want jouw online zichtbaarheid bereikt the next level in no time.

Oei, Cathy… wat als het te vlug gaat? No worries, my lady! Ik begeleid je op jouw weg en doe dat stap voor stap. Onder mijn vleugels ben jij the Star, remember?

Voor wie is dit Star traject?

Het 1-op-1 Star traject is bedoeld voor straffe ondernemers die hun aanbod al op punt hebben en klaar zijn voor the next level. Je weet waarmee je bezig bent en kiest er bewust voor om je social media marketing en emailmarketing te optimaliseren.

O ja, heb je recht op de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid? Dan kan je daar bij deze online marketing begeleiding op maat ook handig gebruik van maken. Pretty smart, yes!

Online marketing begeleiding, waarin precies?

Met deze individuele begeleiding op maat leer je bijvoorbeeld:

  • je online zichtbaarheid optimaliseren
  • je internet & social media marketing strategie uitrollen
  • op Facebook adverteren
  • emailmarketing, marketing & sales funnels opzetten
  • automatische flows uitwerken
  • binnen je mailing list segmenteren

Of een combinatie van dat alles? You name it!

Hoe gaan we samen aan de slag?

Star 1-op-1 traject

persoonlijke begeleiding op maat

Uitgebreid intakegesprek

Volledig op maat uitgewerkte begeleiding
Kies uit: 5 uur – 9 uur – 18 uur – 24 uur – 32 uur

Praktische ondersteuning bij bv. het opmaken van een freebie,
nieuwsbrief template, social media content plan,
of installeren van een Facebook pixel

Live begeleiding afgewisseld met online theoriesessies

Ondersteunend videomateriaal,
templates en e-books

Tussentijdse individuele evaluatiemomenten

Emergency line

Q&A Zoomsessies

Eindevaluatie met afsluitend adviesrapport

The case of Muriel, a rising Star!

Muriel is een ervaren coach die goed weet wat ze wil. Toen ik haar leerde kennen, was ze al enkele jaren bezig met een groeiende praktijk. Nee, ze had absoluut niet te klagen. Maar… Muriel voelde dat ze nog niet het volle potentieel uit haar online marketing had gehaald. Dus klopte ze aan bij mij en koos ze meteen voor het Star traject. De ideale oplossing, zo bleek.

Muriel dacht dat meer zichtbaarheid gelijkstond aan meer adverteren… Auwch! Ik gaf haar al een eerste gouden tip: geef nóóit je geld uit aan kortetermijnoplossingen. Wat dan wel? Zet heldere doelen uit, focus op je ideale doelgroep en zorg voor een solide marketingbasis.

Eerst hebben we Muriels website geoptimaliseerd: meer call-to-actions, websiteformulieren met een duidelijk doel en pagina’s met een klaarder aanbod. Daarna een emailmarketing flow opgezet en een online marketing kalender. Ik leerde Muriel ook werken in haar eigen WordPress website, zodat ze niet meer afhankelijk was van haar designer.

And you know what? Het werkte. Muriel zette op korte tijd grote stappen voorwaarts. Ineens vonden méér mensen de weg naar haar website via social media. Ze lazen haar blog, tekenden in op haar mailing list, downloadden haar freebies en… werden klant! Enthousiaste reviews op haar Facebook maakten de cirkel van een geslaagde online marketing helemaal rond.

Persoonlijke online marketing begeleiding

Lijkt het Star 1-op-1 traject jou ook op het lijf geschreven? Let me know!
Vertel me al jouw online frustraties en angsten. Dan gaan we samen
aan de slag met jouw online zichtbaarheid. Op jouw tempo, uiteraard.

Niets moet en alles mag, want jij bent the Star. Je zal versteld staan
van jezelf, dat ook. En ik? Ik begeleid jou graag,
in every step of the way. Beschouw me als jouw stok achter de deur.

Zo heb je 100 % garantie op impact, massa’s leren en heaps of online fun!

Helemaal wat je zocht? Neem dan vrijblijvend contact met me op
via onderstaande knop.

Ik contacteer je heel binnenkort om te zien of wij
een Optimazing match zijn.

Alright, Cathy! Tell me how to become your Star!

Ontvang 30 % korting op jouw investering

Voor de Optimazing trajecten en opleidingen geniet je als ondernemer van de KMO-portefeuille. Dat is een subsidiëringsmaatregel van de Vlaamse Overheid die je een onmiddellijke korting toekent van 30 % op het totaalbedrag.

Hiervoor werk ik samen met Chi-An GCV van An De Saedeleer. An helpt jou je doelen te realiseren door efficiënter en meer gestructureerd te werken. Daarbij blijf je als persoon en ondernemer helemaal in balans.

Of toch liever je online marketing uitbesteden,
zodat je kan focussen op jouw core business?

Laten we dan even sparren en ontdekken wat de Optimazing oplossing voor jou is!

Oh ja, Cathy, dat vind ik super!