Business

Star 1-op-1 traject

Online marketing begeleiding op maat

Everything you ever wished for, and more!

De online wereld ligt eigenlijk al aan je voeten, my lady. Wist je dat? Je hoeft er enkel vol vertrouwen in te stappen. O ja, reken maar dat dit best wat moed en lef vraagt. Maar je bent er helemaal klaar voor. Nu, meer dan ooit. Yes, you are ready to become a Star!

In het Star 1-op-1 traject krijg je van mij persoonlijke online marketing begeleiding, op maat van jouw business en jouw wensen. Op jouw eigen tempo zelfs. Al kan ik me voorstellen dat je liever zo snel mogelijk die hall of fame bereikt, niet?

Be
a
star!

Hit the next level, in no time

En dat is exact mijn bedoeling! Want tijdens deze online marketing begeleiding op maat ligt de focus ten volle op jou – en jou alleen. Ik geef je non-stop advies en reik je alle nodige tips, tricks & tools aan. Zo zet jij ineens grotere stappen op veel kortere tijd. Hou je schrap, want jouw online zichtbaarheid bereikt the next level in no time.

Oei, Cathy… wat als het te vlug gaat? No worries, my lady! Ik begeleid je op jouw weg en doe dat stap voor stap. Onder mijn vleugels ben jij the Star, remember?

Hoe gaan we samen aan de slag?

Star 1-op-1 traject

persoonlijke begeleiding en advies op maat

Vragenlijst

Intakegesprek van 2 uur (f2f)

1 objectiefbepalingsrapport

Volledig op maat uitgewerkte opleiding

Tussentijdse individuele evaluatiemomenten

Tweewekelijkse Q&A Zoomsessies

Livedagen afgewisseld met online theoriesessies

Ondersteunend videomateriaal en e-books

Emergency line

Eindevaluatie met afsluitend adviesrapport

Interactief rondetafelmoment met diploma-uitreiking

BONUS: Optimazing marketingplanner

BONUS: Toegang Glow online trainingen
(beschikbaar vanaf mid Q2/2020)

BONUS: Workshop social media copywriting

BONUS: Webinar social media selling

BONUS: Kortingsbon opmaak freebie door grafisch vormgever

Persoonlijke online marketing begeleiding

Lijkt het Star 1-op-1 traject jou op het lijf geschreven? Let me know!
Vertel me al jouw online frustraties en angsten. Dan gaan we samen
aan de slag met jouw online zichtbaarheid. Op jouw tempo, uiteraard.

Niets moet en alles mag, want jij bent the Star. Je zal versteld staan
van jezelf, dat ook. En ik? Ik begeleid jou graag,
in every step of the way. Beschouw me als jouw stok achter de deur.

Zo heb je 100 % garantie op impact, massa’s leren en heaps of online fun!

Helemaal wat je zocht? Neem dan vrijblijvend contact met me op
via onderstaande knop.

Ik contacteer je heel binnenkort om te zien of wij
een Optimazing match zijn.

Alright, Cathy! Tell me how to become your Star!

Ontvang 30 % korting op jouw investering

Voor de Optimazing trajecten en opleidingen geniet je als ondernemer van de KMO-portefeuille. Dat is een subsidiëringsmaatregel van de Vlaamse Overheid die je een onmiddellijke korting toekent van 30 % op het totaalbedrag.

Hiervoor werk ik samen met Chi-An GCV van An De Saedeleer. An helpt jou je doelen te realiseren door efficiënter en meer gestructureerd te werken. Daarbij blijf je als persoon en ondernemer helemaal in balans.

Toch meer nood aan een Optimazing Community
tijdens jouw groeitocht?

Vertel me meer over de groepstrajecten!