Over ons

Missie & visie

Consultants in social media en onlinemarketing met een duidelijke missie en visie

De missie

van Optimazing

Optimazing is een team van consultants voor social media en onlinemarketing met een duidelijk doel: jou als ondernemer helpen om meer zichtbaar te worden via je website, social media, blogs, vlogs en nieuwsbrieven. We begeleiden jou om je onlinemarketing en social media consequent en met regelmaat aan te pakken.

Samen tillen we je bedrijf naar een hoger niveau door je vragen over onlinemarketing vanuit onze expertise te beantwoorden en je problemen met online zichtbaarheid snel en gericht op te lossen. Zo staan ze je groei als bedrijf niet in de weg. Je kunt ervoor kiezen om met onze begeleiding zelf je acties uit te voeren, of om een deel of zelfs alles aan ons uit te besteden.

Bij Optimazing genieten we ervan om onze klanten naar het next level te brengen, en hen vreugde en verwondering over hun groeiende kennis en bereikte doelen te laten ervaren.

De visie

van Optimazing

Bij Optimazing geloven we dat het voor een ondernemer belangrijk is om zichtbaar naar buiten te treden en te tonen wie de persoon achter het bedrijf is. Daarom willen we jou als ondernemer motiveren om online niet alleen je producten en diensten in de kijker te plaatsen, maar ook je spirit. Zo kun je je kwaliteiten en expertise optimaal aan de buitenwereld tonen.

We houden ervan om je uit je comfortzone te halen, zodat je daarna verbaasd bent over je eigen durf om meer online zichtbaar te zijn. Door je social media en onlinemarketing op je bedrijf, jezelf en je mensen af te stemmen, komen jij én je onderneming geloofwaardiger over.

Bij Optimazing moedigen we je respectvol en in overleg aan om steeds een stapje verder te zetten. Die stappen voorwaarts geven niet alleen jou, maar ook ons een geweldige boost en energie.

Wil je meer weten over wat ons drijft als consultants in social media en onlinemarketing?

Boek dan hier je gratis intakegesprek!