Freebie

Hoe maak je een fenomenale freebie?

Gratis inspiratievideo en vragenlijst

De creatie van jouw fenomenale freebie

Jouw freebie – ook wel klantenmagneet, lead magnet of gratis weggever – is cruciaal om jouw e-mailinglijst te laten groeien. Het idee erachter is dat je iets waardevols helemaal gratis aanbiedt aan jouw potentiële klant.

Denk maar aan die heerlijke hapjes die je gratis krijgt bij de slager of de supermarkt. Dat zijn slimme proevertjes die je aanzetten tot de volgende stap. En heel vaak koop je het product, right?

Met een gratis weggever doe je net hetzelfde op een digitale manier. Je laat jouw ideale klant proeven van zoiets waardevols dat hij gewoon niet kan weerstaan aan de rest van jouw aanbod.

En voor die fenomenale freebie is hij nu alvast bereid te ‘betalen’ met zijn e-mailadres. Ka-ching!

Gratis weggever email marketing

Vele ondernemers zijn wel overtuigd van de meerwaarde van een freebie (*), maar… helaas volgt daarna weinig tot geen actie. Dikwijls zijn ze bang van het technische aspect – trust me, totaal niet nodig! – en weten ze niet van welk hout pijlen maken. Herkenbaar?

(*) Mocht dat nog niet het geval zijn, lees dan zeker deze blog ‘De 5 criteria naar een fenomenale freebie die klanten genereert!’

So, let’s begin with the beginning

‘Hoe begin ik in godsnaam aan een freebie en waarover ga ik dan zo’n gratis weggever maken?’ Dat zijn de vragen die je je stelt. Of misschien wil je net ontdekken waarom jouw gratis weggever geen downloads krijgt. Waar loopt het fout en hoe kan je jouw freebie optimaliseren?

Stel nu dat ik jou enkele cruciale tips plus vragenlijst gewoon cadeau geef? Tips om die fenomenale freebie te maken én een vragenlijst waarmee je met gemak het onderwerp van je klantenmagneet bepaalt.

Dan ben je alvast enkele stappen verder dan niets doen. En het kost je ook nog eens niets.

So what have you got to lose, my dear lady? Let’s do this!

Hoe ontvang je de freebie inspiratievideo en vragenlijst?

Heel simpel. Vul onderstaand formulier in en verzend het. Meteen daarna krijg je in je persoonlijke mailbox een mail van mij, inclusief inspiratievideo en vragenlijst. Zo geef je het startschot voor jouw groeiende e-mailinglist. Yep, that’s a triple win!

En wie weet inspireer ik je daarna verder? Zonder jou te spammen, beloofd!

Vul je gegevens in en ontvang de inspiratievideo met vragenlijst.
Ga onmiddellijk aan de slag met je fenomenale freebie!

Optimazing vindt de bescherming van jouw gegevens en privacy erg belangrijk. Daarom werken wij samen met betrouwbare software en kan je op ieder moment terug uitschrijven van onze nieuwsbrief.

dit veld niet invullen s.v.p.